Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykumcanım
Aldıklarım okundu,Allah kabul etsin inş.
selam ve Dua ile

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
canım sıraya koyacağım ama sıradaki kardele kardeşimizden izin almalıyım yoksa dunku gibi olacak ve ben cok uzuldum

evet cnm okudum bende yazdıklarınızı :(
o zaman yaseminle birlikte okutun iki liste olsun onada 1-2 günde biter sanki nolcak az varmış

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
evet cnm okudum bende yazdıklarınızı :(
o zaman yaseminle birlikte okutun iki liste olsun onada 1-2 günde biter sanki nolcak az varmış

canım ben şöyle bir çözüm buldum bundan bir kac ay önce ben yarım kalan konuların toparlanması için bir konu acmıstım geneldi ( tefriyesi eksik olanlar yasinleri eksik olanlar için) modleretörlükten
ayrılma kararı alınca hepsini sildim konularımın
şimdi sadece yarım kalan tefriciyeler için bir konu acayım diyorm hem o arkadaşlarımız madur olmaz hemde burda diğer arkadaşlarım prıoblem olmaz hemde ben üzülmem
kırıktestimle fikir alısverişi yapacagız yarın Rabbim izin verirse Rabbim ondan kat kat razı olsun cok yardım ediyor onun fikirleri benim için cok önemli
yarın bir sonuca bağlayacağız İnşallah

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Burcum liste nerede kaç tane kaldı
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

gulsenimm

Kayıtlı Kullanıcı
fatmaşen,ayse.20,aymes,seckin38,eylül,rufeyde,yasemin66 bende sizlerle buluştuğumuza çok sevindim.ben selvinn arkadaşımız için aldığım tefriceyeyi yeni bitirdim, allah kabul etsin. yarın mesaideyim selvinin duasını siz yaparmısınız.zaten tefriciye duasını da bilmiyorum bende bir kitap var onda yazıyor, ama siz nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum.

burcu arkadaşım tefriciye duasını buraya eklersen bende alacagım, sıradaki arkadaşımız yasemin01 için bende 100 tane alayım canım.

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
fatmaşen,ayse.20,aymes,seckin38,eylül,rufeyde,yasemin66 bende sizlerle buluştuğumuza çok sevindim.ben selvinn arkadaşımız için aldığım tefriceyeyi yeni bitirdim, allah kabul etsin. yarın mesaideyim selvinin duasını siz yaparmısınız.zaten tefriciye duasını da bilmiyorum bende bir kitap var onda yazıyor, ama siz nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum.

burcu arkadaşım tefriciye duasını buraya eklersen bende alacagım, sıradaki arkadaşımız yasemin01 için bende 100 tane alayım canım.

cnm bende çok sevindimm bir arada olduğumuza bende bitirdim selvinninkini,dua dediğin özel bi dua yapmak zorunlu değil selvinin adına onun kalbinden geçenlerii içtenlikle Allahtan istersin.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar sıradaki arkadaşımız yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................100(okundu)+25 (okundu)
kırıktesti..............100(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100 (okundu)
ayşe20............200
sbmn..............100
hanife abla.......244
seckin38..........50
gulsenim ...........100
toplam : .............2219
kalan..................2225

Rabbim okuyan okumayan butun arkadaşlardan razı
olsun

..AyŞe..

Kayıtlı Kullanıcı
slmn alykm...
ben yeni üyeyim ayse.20 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim,Allah okuduklarınızı kabul etsin inşş.. benide listenize katarsanız sevinirim
niyetim: sınavlarımı hayırlısıyla geçmek ve eşimle huzurlu bir evlilik sürdürmek

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
slmn alykm...
ben yeni üyeyim ayse.20 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim,Allah okuduklarınızı kabul etsin inşş.. benide listenize katarsanız sevinirim
niyetim: sınavlarımı hayırlısıyla geçmek ve eşimle huzurlu bir evlilik sürdürmek

ve aleykum selam hosgeldin Amin canım tabi ekleriz senide listemize
listemiz2 sayfada benim mesajımdadır sende elinden geldiği kadar sırafdakiş arkadaşlarımız için okursan cok sevinirim
Listedeki sıranız acil durumlar da ve sitemizde cok sevdiğimiz kardeşlerimiz için okudugumuzn hediye tefriciyelerde değişir

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar sıradaki arkadaşımız
yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100 (okundu)
ayşe20............200
sbmn..............100
hanife abla.......244
seckin38..........50
gulsenim ...........100

toplam : .............2219
kalan..................2225

Rabbim okuyan okumayan butun arkadaşlardan razı
olsun

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
slmn alykm...

vayy adaşımda gelmiş hoçgeldin cnm kızlar tanıştırayım kendisi benim dostumdurr bundan sonra oda katılacak duamıza inşallah..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Burcum
Ben aldıklarımı okudum,100 daha okuyayım inş.çok yorgun hissediyorum.
selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar sıradaki arkadaşımız
yasemin01

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100 (okundu)
ayşe20............200
sbmn..............100
hanife abla.......244 (okundu)+100
seckin38..........50
gulsenim ...........100
burcu.................300

toplam : .............2619
kalan..................1825

Rabbim okuyan okumayan butun arkadaşlardan razı olsun

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum ben tefriciye okurken abdest alıp okuyorum. fakat şu an malum sebeplerden dolayı 4-5 gün okuyamayacağım. siz nasıl yapıyorsunuz abdest almadan okunabiliyor mu dün soracaktım dün geceden beri internette sorun vardı. cevalarsanız sevinirim

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum ben tefriciye okurken abdest alıp okuyorum. fakat şu an malum sebeplerden dolayı 4-5 gün okuyamayacağım. siz nasıl yapıyorsunuz abdest almadan okunabiliyor mu dün soracaktım dün geceden beri internette sorun vardı. cevalarsanız sevinirim

hayırlı cumalar özel gunlerde tefriciye salavat oldugu için okunabilir sakıncası yoktur

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar burcu bende bir şey sormak istiyorum

tefriciye bitince dualaması varmış bana bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden allah razı olsun hayırlı günler

selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt