K
KırıkTesti
Allah razı olsun canım benim, yardımlaşmak güzel şey hemen bitiyo işte 
canım belli bir vaktimiz yok
sbmnkiler bitti bitirmeden asla başka bir arkadaşıma geçmiyorum biz 3 gunde bir taneyi rahat bitiryoruz bazı gunler 2 gunde hatta gunde 1 tane okudugumuz bile olmustur
kırıktesti kardeşim ben yine 100.000 fettah konusunu bulamıyorum bana yardımcı olurmusun.
cnm listede bittiğini gördüm tabiki ama demek istediğim;
mesela ben daha yeni okudum bitirdim yani sbmn'inkini hala okumaya devam edenler olsa bilene,okumayı bitirenler sıradaki arkadaşa başlayabiliyor değilmi?
S.A .Burcucum benim okumam bitmiş.Allah C.C okuyan okumayan herkesten razı olsun .ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin.Burda nette problem var giremiyorum sürekli.sıradaki kardeşim için 100 tane alayım ben şimdilik.İnşallah okurum akşama.
canım benim bizlere istedğiniz zaman sorabilirsin hiç çekinme olurmu
tabi başlayabilir mesala ben sbmn nin okumasını bu sabah bitirdim şimdi yaseminden alacağım mesala sbmn den 100 aldım ben 25 tanesi kaldı okuyacağım yaseminkindende isteyebiliirim 25 taneyi okurum yaseminkine gecerim
canım daha öğrenmek istedğin aklına takılan olursa ben her zaman hazırım cevaplamaya
ve aleykum selam canım Rabbim razı olsun arkadaşlarımızla bitirdik eğer duasını yapacaksan 2-3 gun bekle canım olurmu
hemen ekliyorum Rabbim razı olsun senden
bütün okuyan kardeşlerimden allah razı olsun her iki cihandada yar ve yardımcıları olur inşallah
selam ve dua ile...
canım bi soruda ben sormak istiyorum duasını nasıl yapıyosunuz