Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

K

KırıkTesti

canım benim aklıma bir fikir geldi daha önce yarım kalan dualarımızı burdan bitirelim diye bir konu acmıstım genel bir konuydu yasini eksik kalan yazıyordu biz tamamlıyorduk modluktan ayrılma kararı alınca birde işlevi kalmamıstı sildim şimdi tefricyeye özel eksik kalan tefrciyeler konusu acalım diyorum oradan bitiririz hem taha arkadaşşımızın tefriciyeside var inan okadar üzüldüm anlataam ona tamm anlamıyla yardım edemedim diye :( sence nasıl csanım

Siz daha iyi bilirsiniz canım, nasıl derseniz öyle olsun. Herşeye varım ben

ayse.20

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar nasılsınız hanımlar ne güzel bir gün değilmi Rabbim hayırlar versin hepimize inşallah burcu cnm ben aldığım 200 taneyi okudum 100 daha alayım...
Yarın misafirim varda iftara belki yarın okuyamam bugünden okuyayım biraz

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar nasılsınız hanımlar ne güzel bir gün değilmi Rabbim hayırlar versin hepimize inşallah burcu cnm ben aldığım 200 taneyi okudum 100 daha alayım...
Yarın misafirim varda iftara belki yarın okuyamam bugünden okuyayım biraz

hayırlı cumalar canım Rabbi m razı olsun senden Rabbim okudgun her harften kat kat sevabını versin canım hemen ekliyorum

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar sıradaki arkadaşımız
yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
aymes................125(okundu)+30 (okundu)
kırıktesti..............300(okundu)
yasemin01……….200(okundu)
fatmaşen…………100 (okundu)+25
ayşe20............200 (okundu)+100
sbmn..............100
hanife abla.......244 (okundu)+100
seckin38..........50
gulsenim ...........100
burcu.................300
didmer.................100

toplam : .............3074
kalan..................1370

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar benim için yasin okumanızı istiyeceğim

çocugum olması için 500 yasin allah rızası için 1 tane okusanızda olur

buraya bir göz atın.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar benim için yasin okumanızı istiyeceğim

çocugum olması için 500 yasin allah rızası için 1 tane okusanızda olur

buraya bir göz atın.
selamün aleyküm canım bak yasin konumuzda var istersen oraya bir göz at bençe daha iyi olur ne dersin ben bakayım nerdeydı buraya ekleme yaparım

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
elifimbenim ben yeni topik açtım sizleri oraya bekliyorum çocugum olması için 500 yasin okutmak istiyorum dualarınızı bekliyorum.

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
kırıktesti bir soru sormuştum sana allah rızası için cevap verirsen çok sevineceğim

selam ve dua ile..

K

KırıkTesti

kırıktesti bir soru sormuştum sana allah rızası için cevap verirsen çok sevineceğim

selam ve dua ile..

Soruyu yeni gördüm abla kusura bakma, hala okumaya ve okutmaya devam ediyorum. Biran önce bitsin istersen kalanları bu akşam ben okurum ama daha çok insanın duası olsun istediğim için arkadaşlarımı gördükçe 5-10 okutuyorum. Nasıl dersen öyle yapalım

K

KırıkTesti

yasemin01
Niyeti :biricik kızımla beraber rabbimin yolunda olmak evimin içine sağlık huzur bereket nasip olması içinde bulunduğum borçlarımdan bir vesile ile kurtulmak kızımın eğitim hayatında başarılı, rabbimin izni ile gireceği üniverste sınavında istediği bölümü kazanmasını nasip eder inşALLAH
ALLAH'ım benim yüzümü eğdirmeden,kula kulluk ettirmeden,yolundan ayrılmadan hayırlı hayat vermesi

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
yasemin01……….200(okundu)
sbmn..............100
seckin38..........50
gulsenim ...........100
eylül....................200

toplam : .............3274
kalan..................1170

yasemin01

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim çok sğl allahın sevgisi üzerinde olsun sen nasıl diyorsan öyle olsun madem arkadaşlarında okuyor ve çok kişinin okuması daha iyi oluyor öyle devam et

rabbim tüm okuyanlardan razı olsun inanın okurken ağlıyorum o derece içim yanıyor allah razı olsun canlarım

selam ve dua ile....

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...
70 tanedeben alıyorum. allah kabul etsin. inşallah...
selam ve dua ile..

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben aldıgım 25 taneyi okudum ALLAH KABUL ETSİN.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
K

KırıkTesti

canım benim çok sğl allahın sevgisi üzerinde olsun sen nasıl diyorsan öyle olsun madem arkadaşlarında okuyor ve çok kişinin okuması daha iyi oluyor öyle devam et

rabbim tüm okuyanlardan razı olsun inanın okurken ağlıyorum o derece içim yanıyor allah razı olsun canlarım

selam ve dua ile....

Amin ablacım, ecmain olsun. Şuanda 135 tanesi okundu, kalan 65 taneyide Kadir Gecesinde bizim evde proğram olacak oraya gelenlere okutmayı düşünüyorum, için rahat olsun. Sen onları okundu kabul et. Allah sendende razı olsun ablacım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yasemin01

LİSTEMİZ

Elifimbenim ........500
hatug................500
yasemin01……….200(okundu)
sbmn..............100
seckin38..........50
gulsenim ...........100
eylül....................200

toplam : .............3344