hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykumcanım
Aldıklarım okundu,Allah kabul etsin inş.
selam ve Dua ile
selam ve Dua ile
Selamun Aleykumcanım
selam ve Dua ile
kızlar burdayım listeden çıkarmayın beniiiiiiiiiiiii
canım sıraya koyacağım ama sıradaki kardele kardeşimizden izin almalıyım yoksa dunku gibi olacak ve ben cok uzuldum
evet cnm okudum bende yazdıklarınızı![]()
o zaman yaseminle birlikte okutun iki liste olsun onada 1-2 günde biter sanki nolcak az varmış
fatmaşen,ayse.20,aymes,seckin38,eylül,rufeyde,yasemin66 bende sizlerle buluştuğumuza çok sevindim.ben selvinn arkadaşımız için aldığım tefriceyeyi yeni bitirdim, allah kabul etsin. yarın mesaideyim selvinin duasını siz yaparmısınız.zaten tefriciye duasını da bilmiyorum bende bir kitap var onda yazıyor, ama siz nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum.
burcu arkadaşım tefriciye duasını buraya eklersen bende alacagım, sıradaki arkadaşımız yasemin01 için bende 100 tane alayım canım.
Burcum liste nerede kaç tane kaldı
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
slmn alykm...
ben yeni üyeyim ayse.20 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim,Allah okuduklarınızı kabul etsin inşş.. benide listenize katarsanız sevinirim
niyetim: sınavlarımı hayırlısıyla geçmek ve eşimle huzurlu bir evlilik sürdürmek
slmn alykm...
ben yeni üyeyim ayse.20 arkadaşımın tavsiyesiyle geldim,Allah okuduklarınızı kabul etsin inşş.. benide listenize katarsanız sevinirim
niyetim: sınavlarımı hayırlısıyla geçmek ve eşimle huzurlu bir evlilik sürdürmek
Selamun Aleykum Burcum
Ben aldıklarımı okudum,100 daha okuyayım inş.çok yorgun hissediyorum.
selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
hayırlı cumalar arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum ben tefriciye okurken abdest alıp okuyorum. fakat şu an malum sebeplerden dolayı 4-5 gün okuyamayacağım. siz nasıl yapıyorsunuz abdest almadan okunabiliyor mu dün soracaktım dün geceden beri internette sorun vardı. cevalarsanız sevinirim