Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
tamam hanife ablacım. Allah razı olsun sen bu halinde bile uğraşıosun. Yorma kendini.ben yaparım.karışmasın die yapmıodum.
tamam hanife ablacım. Allah razı olsun sen bu halinde bile uğraşıosun. Yorma kendini.ben yaparım.karışmasın die yapmıodum.
selamün aleyküm hanife abla,bu konuyu ilk açtığında görmüştüm ama böyle bir çalışma yaptığınızı bilmiyordum.bu yüzden az evvel abim ve kardeşim için açtığım konyu buraya dahil etsem mi sence?
:a21:selamün aleyküm ve berekatuhu hayırlı günler canlarım:a07:nasılsınız inşallah iyiysinizdir ben konuyu anlamadım neler oluyor eyer acıl bir okuma varsa sorun değil ben bekleim ne oluçak sanki ve ben tektar 200 daha alıyorum sıradaki kardeşimize dün giremedim sırayı kaybettimablacım bu kardesten once cankırıkları var elıfımbenım cok bekledı ufffff ondan ızın alırız cankırıkları bıter elıfım benımbu kardesınkıde zaten o zamana kadar ılerler bızde yardım eder bıtırırız
:a21:selamün aleyküm ve berekatuhu hayırlı günler canlarım:a07:nasılsınız inşallah iyiysinizdir ben konuyu anlamadım neler oluyor eyer acıl bir okuma varsa sorun değil ben bekleim ne oluçak sanki ve ben tektar 200 daha alıyorum sıradaki kardeşimize dün giremedim sırayı kaybettim
Hamdolsun canım,geçmiş olsun,bende sabah işe gideceğim ama bir türlü kalkamıyorum.Ne yapalım canım imtihan her yerde,her an devam ediyor,önemli olan şeytanı sevindirmeyelim.
Allah kabul etsin,YüceRABBİM kat kat ecrini versin,tüm sıkıntılarına kefaret,ikicihan saadeti ve Efendimizin Şefaatine vesile kılsın inş.
Selam ve Dua ile
selamün aleyküm canım allah razı olsun düşündüğün için yok allah,ıma şükür sadece kızım ve oğlum geldıler epeydır gorusemıyorduk hasret gıderdık yanı hayırdır sen rahat sız mısın neyın var ınş önemli degildir evet haklısın ben bır kardeşimize söledim kendısı okutmak istiyordu ama hepsi bir arada olursa hem cabuk bıter hemde kontrol altında okuruz ordan alıyoruz burdan alıyoruz çoğalıyorVe Aleykum Selam Kardeşim,Hayırlı günler,
Allah razı olsun,evet dün yoktun ,endişelendim,inş. kötü birşey yoktur.Atrisle bağlantı kurabilsem sıralamayı alacağım,Sen en baştasın da başlanmış olanları,ve acil olanları okuyalım diyorum.Tabiki hepsi önemli,biz niyetine girdik RABBİMDE biliyor.Kardeşim duaları toparlamak zor olacak.Kimse burayı farketmeden açıyor,okuyan kardeşlerim başka yerden almayıp,uyarı yapsalar daha kolay toparlarız diye düşünüyorum,sence canım.Kusura bakma pek iyi değilim ifadelerimde bozukluk olabilir,anlayacağını bildiğimden anlatmaya çalışıyorum.
Benim listem en baş sayfada.
Selam ve Dua ile
selamün aleyküm canım allah razı olsun düşündüğün için yok allah,ıma şükür sadece kızım ve oğlum geldıler epeydır gorusemıyorduk hasret gıderdık yanı hayırdır sen rahat sız mısın neyın var ınş önemli degildir evet haklısın ben bır kardeşimize söledim kendısı okutmak istiyordu ama hepsi bir arada olursa hem cabuk bıter hemde kontrol altında okuruz ordan alıyoruz burdan alıyoruz çoğalıyor
ozaman başka kardeşlerimize az alınıyor veya hıç alamıyoruz inşallah başarırızda bır tarafta toplanırız.ben bır şey isteyeçeğim mümkünse bugün emekliliğim için kağıtlarım geldi o işimin olması lazım bende sıra ise okumamız mümkünmü ben dileğimi eklemişmiydim
canım ablam aldığım 50 tanemi okudum.okudukça yazarım ablacım herkes dua bekliyor çünkü.kendine dikkat et ablam ne olur.evet şeytanı sevindirmemek lazım canım ablam.inşallah imtihanlarımızıda vereceğiz canım ablam.ALLAHA emanet olasın.
kusura bakmayın az okudum ablam rahatsız ona canım sıkkın 209+102 daha okundu toplamaya bıle üşendim ya
70 daha okundu