hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
Tefriciye isteyen kardeşlerim lütfen isminizi ve niyetinizi yazın.Sırayla okuyalım inş.
Slam ve dua ile
Slam ve dua ile
selamun aleyküm 50 tane daha okudum Rabbim kabul etsin............
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah kabel etsin,RABBİM ecrini kat kat versin ,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine vesile kılsın inş.
Kardeşim,tefriciyelerimizi bir yerde toplasak hem daha feyizli ve daha çabuk okuruz.
Selam ve Dua ile
Tefriciye isteyen kardeşlerim lütfen isminizi ve niyetinizi yazın.Sırayla okuyalım inş.
Slam ve dua ile
selamün aleyküm canım kusurumu olur yeterinca yardımın oluyor elınden geldıgını yapıyorsun ablana gecmıs olsun rabbim şifalar versin inşallah ablan için ya şafi okuyacağım allaha emanet olkusura bakmayın az okudum ablam rahatsız ona canım sıkkın 209+102 daha okundu toplamaya bıle üşendim ya
geçmiş olsun canım bende aynısı tam 5 senedir tedavideyim onun için emekli olcağım inşallah sizlerınde dualarıyla rabbim nasıp ederde bir an evvel pürüz çıkmadan yaparlar bende turkıyeye sıksık gelirim böyle çok zor oluyorCanım ,Birinci sayfaya dön orada göreceksin girebilirsen oraya gir ,yok giremedin mi,güncelle ve yaz,inş. okuyacağız,canım yarımları toparlayalım dedik ama ,hergün 5 tane daha yarım oluşuyor,inş.bu bitsin seninkini başlatacağız.Canım ben bipolar depresyon tedavisi görüyorum,hamdolsun ağrım yok ama ...
Selam ve Dua ile
4444 Salatı Tefriciye
............LİSTE.............
atris..........................150+50+20+300+322(o kundu)+200
Elifimbenim..................100
Dağ Çiçeği...................100(okundu)
Birnur...........................50(okundu)
Kur'ana sevdalı..............100
AFRA-NUR......................50+50
hanife deniz...................100(okundu)
nermin.demir....................70(okundu)
mir_erhan........................50
zencefil_1109...................30(okundu)
tek_dilegim.......................50(okundu)
duygu............................100(okundu)
OKUNAN........................1692
KALAN.........................2752
kalmis abla 500de ben alayim insAllah en kisa zamanda okumaya calisacagim Rabbim yar ver yardimciniz olsun...
ablacım gecmıs olsun bakarım tabııkı bak bas agrısı dıyılmı ablacım fazla pc nın tv nın yanında olma boynuna masaj yaptır![]()