Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (2 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
tamam hanife ablacım. Allah razı olsun sen bu halinde bile uğraşıosun. Yorma kendini.ben yaparım.karışmasın die yapmıodum.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
tamam hanife ablacım. Allah razı olsun sen bu halinde bile uğraşıosun. Yorma kendini.ben yaparım.karışmasın die yapmıodum.

Allah Razı olsun canım ,hakkını helal et,birde sabah işe gideceğim,canım Allah Razı olsun,Mükafatını RABBİM versin inş.ü

Selam ve Dua ile

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hanife abla,bu konuyu ilk açtığında görmüştüm ama böyle bir çalışma yaptığınızı bilmiyordum.bu yüzden az evvel abim ve kardeşim için açtığım konyu buraya dahil etsem mi sence?

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
quote=atris;958901]İllaki_sevgi_ 73

Kardeşimizin niyeti üzre
4444 Salati Tefriciye

yasemennnn.................50 okundu
nermın.demir.................50 okundu
serap8191...................450 okundu+50
emine...........................50 okundu
zencefil.........................65 okundu
illaksevgı_73...................10 okundu+(50okundu)
sıla1................................5 okundu
atris...............................86 +81 +340 +100okundu+86(okundu)
elifimbenim.....................100(okundu)+200
hanife_deniz...................250okundu+250(okund u)+100(okundu)+22(okundu)+50(okundu)
yasemay.........................50okundu
beyaz glayör.....................50
tek_dileğim......................120+200+100(okund u)+150(okundu)+50(okundu)
sudelet............................100(okundu)+100 (okundu)
ramora..............................20(okundu)+20( okundu)
gülen76.............................10(okundu)
DİLEK_HİLAL........................50(okundu)+20(o kundu)
beyaz güll...........................10(okundu)
Birnur.................................10(okundu)
ailanthus..............................50(okundu)

okunan......3555
kalan..........889

hadı bıtmek uzere

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hanife abla,bu konuyu ilk açtığında görmüştüm ama böyle bir çalışma yaptığınızı bilmiyordum.bu yüzden az evvel abim ve kardeşim için açtığım konyu buraya dahil etsem mi sence?

Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Tabiki dahil edebilirsin,sırayla okuyacağız inş.Aslında bölünmesek bir arada okusak daha çabuk olacak ama olmuyor .Sen bilirsin canım dahil edersen sırası geldiğinde okuruz inş.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Güldencim,okuduğumuz bittiğinde hangi kardeşimizi koyacağımızı ve niyetini yazarmısın canım.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Tabiki dahil edebilirsin,sırayla okuyacağız inş.Aslında bölünmesek bir arada okusak daha çabuk olacak ama olmuyor .Sen bilirsin canım dahil edersen sırası geldiğinde okuruz inş.
Selam ve Dua ile

ablacığım,ben teklifinin şekillendiğini görmemişim.yine eskisi gibi dağınık okunuyor diye düşündüm.ben de konumu buraya aktarıyorum.sırası gelince okunsun inşaallah.bu arada kaç kişi var toplam?

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar çok zor durumdaki abim ve kardeşim için

--------------------------------------------------------------------------------

selamün aleyküm kardeşlerim,abim üç yıl önce işyerini kapattı ve başka iş bulamadı.hangi işe el atsa kuruyor sanki.çektiği zahmette cabası...
bu zaman zarfında eşi de onu terketti.7 yaşında oğluyla beraber kaldılar.bir yıldır her türlü imtihanla başbaşa.çok da iyi niyetli ve dürüst bir insan.zavallı anneciğim onun için çok çok üzülüyor.
küçük kardeşimde hazirandan bu yana iş arıyor.ümidle, burda beklediği yerler oldu ama kısmet olmadı memlekete döndü perişan.
sizlerden 4444 tefriciye ve çekebildiğiniz kadar YA REZZAK(C.C.) esmasını okumanızı bekliyorum.şimdiden tüm kardeşlerimden Rabbim razı olsun.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım bu kardesten once cankırıkları var elıfımbenım cok bekledı ufffff ondan ızın alırız cankırıkları bıter elıfım benımbu kardesınkıde zaten o zamana kadar ılerler bızde yardım eder bıtırırız
:a21:selamün aleyküm ve berekatuhu hayırlı günler canlarım:a07:nasılsınız inşallah iyiysinizdir ben konuyu anlamadım neler oluyor eyer acıl bir okuma varsa sorun değil ben bekleim ne oluçak sanki ve ben tektar 200 daha alıyorum sıradaki kardeşimize dün giremedim sırayı kaybettim

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
quote=atris;958901]İllaki_sevgi_ 73

Kardeşimizin niyeti üzre
4444 Salati Tefriciye

serap8191...................450 okundu+50
atris...............................86 +81 +340 +100okundu+86(okundu)
elifimbenim.....................100+200
hanife_deniz...................250okundu+250(okund u)+100(okundu)+22(okundu)+50(okundu)
tek_dileğim......................120+200+100(okund u)+150(okundu)+50(okundu)

okunan......3555
kalan.........889

hadı bıtmek uzere

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hanıfe denız kardeşim benim sıram nezaman çünkü nıyetime emekliliğimide eklemek istiyorum herhangı bır liste varmı kontrol edecek allaha emanet ol

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
:a21:selamün aleyküm ve berekatuhu hayırlı günler canlarım:a07:nasılsınız inşallah iyiysinizdir ben konuyu anlamadım neler oluyor eyer acıl bir okuma varsa sorun değil ben bekleim ne oluçak sanki ve ben tektar 200 daha alıyorum sıradaki kardeşimize dün giremedim sırayı kaybettim

Ve Aleykum Selam Kardeşim,Hayırlı günler,
Allah razı olsun,evet dün yoktun ,endişelendim,inş. kötü birşey yoktur.Atrisle bağlantı kurabilsem sıralamayı alacağım,Sen en baştasın da başlanmış olanları,ve acil olanları okuyalım diyorum.Tabiki hepsi önemli,biz niyetine girdik RABBİMDE biliyor.Kardeşim duaları toparlamak zor olacak.Kimse burayı farketmeden açıyor,okuyan kardeşlerim başka yerden almayıp,uyarı yapsalar daha kolay toparlarız diye düşünüyorum,sence canım.Kusura bakma pek iyi değilim ifadelerimde bozukluk olabilir,anlayacağını bildiğimden anlatmaya çalışıyorum.
Benim listem en baş sayfada.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
ote=atris;958901]İllaki_sevgi_ 73

Kardeşimizin niyeti üzre
4444 Salati Tefriciye

serap8191...................450 okundu+50(okundu)
atris...............................86 +81 +340 +100okundu+86(okundu)+209+102(okundu)
elifimbenim.....................100(okundu)+200
tek_dileğim......................120+200+100(okund u)+150(okundu)+50(okundu)+70(okundu)

okunan......3936
kalan..........508

hadı bıtmek uzere

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Hamdolsun canım,geçmiş olsun,bende sabah işe gideceğim ama bir türlü kalkamıyorum.Ne yapalım canım imtihan her yerde,her an devam ediyor,önemli olan şeytanı sevindirmeyelim.
Allah kabul etsin,YüceRABBİM kat kat ecrini versin,tüm sıkıntılarına kefaret,ikicihan saadeti ve Efendimizin Şefaatine vesile kılsın inş.
Selam ve Dua ile

canım ablam aldığım 50 tanemi okudum.okudukça yazarım ablacım herkes dua bekliyor çünkü.kendine dikkat et ablam ne olur.evet şeytanı sevindirmemek lazım canım ablam.inşallah imtihanlarımızıda vereceğiz canım ablam.ALLAHA emanet olasın.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Kardeşim,Hayırlı günler,
Allah razı olsun,evet dün yoktun ,endişelendim,inş. kötü birşey yoktur.Atrisle bağlantı kurabilsem sıralamayı alacağım,Sen en baştasın da başlanmış olanları,ve acil olanları okuyalım diyorum.Tabiki hepsi önemli,biz niyetine girdik RABBİMDE biliyor.Kardeşim duaları toparlamak zor olacak.Kimse burayı farketmeden açıyor,okuyan kardeşlerim başka yerden almayıp,uyarı yapsalar daha kolay toparlarız diye düşünüyorum,sence canım.Kusura bakma pek iyi değilim ifadelerimde bozukluk olabilir,anlayacağını bildiğimden anlatmaya çalışıyorum.
Benim listem en baş sayfada.
Selam ve Dua ile
selamün aleyküm canım allah razı olsun düşündüğün için yok allah,ıma şükür sadece kızım ve oğlum geldıler epeydır gorusemıyorduk hasret gıderdık yanı hayırdır sen rahat sız mısın neyın var ınş önemli degildir evet haklısın ben bır kardeşimize söledim kendısı okutmak istiyordu ama hepsi bir arada olursa hem cabuk bıter hemde kontrol altında okuruz ordan alıyoruz burdan alıyoruz çoğalıyor
ozaman başka kardeşlerimize az alınıyor veya hıç alamıyoruz inşallah başarırızda bır tarafta toplanırız.ben bır şey isteyeçeğim mümkünse bugün emekliliğim için kağıtlarım geldi o işimin olması lazım bende sıra ise okumamız mümkünmü ben dileğimi eklemişmiydim

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım allah razı olsun düşündüğün için yok allah,ıma şükür sadece kızım ve oğlum geldıler epeydır gorusemıyorduk hasret gıderdık yanı hayırdır sen rahat sız mısın neyın var ınş önemli degildir evet haklısın ben bır kardeşimize söledim kendısı okutmak istiyordu ama hepsi bir arada olursa hem cabuk bıter hemde kontrol altında okuruz ordan alıyoruz burdan alıyoruz çoğalıyor
ozaman başka kardeşlerimize az alınıyor veya hıç alamıyoruz inşallah başarırızda bır tarafta toplanırız.ben bır şey isteyeçeğim mümkünse bugün emekliliğim için kağıtlarım geldi o işimin olması lazım bende sıra ise okumamız mümkünmü ben dileğimi eklemişmiydim

Canım ,Birinci sayfaya dön orada göreceksin girebilirsen oraya gir ,yok giremedin mi,güncelle ve yaz,inş. okuyacağız,canım yarımları toparlayalım dedik ama ,hergün 5 tane daha yarım oluşuyor,inş.bu bitsin seninkini başlatacağız.Canım ben bipolar depresyon tedavisi görüyorum,hamdolsun ağrım yok ama ...
Selam ve Dua ile

atris

Kayıtlı Kullanıcı
kusura bakmayın az okudum ablam rahatsız ona canım sıkkın 209+102 daha okundu toplamaya bıle üşendim ya

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam aldığım 50 tanemi okudum.okudukça yazarım ablacım herkes dua bekliyor çünkü.kendine dikkat et ablam ne olur.evet şeytanı sevindirmemek lazım canım ablam.inşallah imtihanlarımızıda vereceğiz canım ablam.ALLAHA emanet olasın.

kusura bakmayın az okudum ablam rahatsız ona canım sıkkın 209+102 daha okundu toplamaya bıle üşendim ya

Canlarım Allah kabul etsin,Yüce RABBİM hepinizden razı olsun,ecrini kat kat versin,maddi manevi sıkıntılarınıza kefaret,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine vesile kılsın inş.
Selam ve dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Tefriciye Okunacak Kardeşlerimizin isim ve niyetleri

1-Elifimbenim
Niyeti:selamün aleyküm kardeşim hayırlı akşamlar benım adım nebahat dileğim. kardeşimle benim hacca gitmemiz.cocuklarımın iman yolunda hak yolunda gıtmeleri.hayırlı yuva kurmaları ve bir ev almayı,hayırlısıyla emekli olmayı ve emekliliğimin hayırlı olmasını diliyorum yüce rabbimden. allaha emanet olun

Kardeşlerim sıradaki tefriciyemiz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt