beyaz güll
Kayıtlı Kullanıcı
yanlış anladınız sadece sitede nasıl yapıyorsunuz onu öğrenmeye çalışıyorum kusura bakmayın yanlış anlaşıldım galiba allaha emanet olun...
ya abla ben okudukca uzuluyorum burda ıcımızden gelerek bıseyler yapıyoruz bunu ne hale getırıyolar bunu yazan arkadas kac yere dua acmıs lutfen abla karsılıklı yapılıyo sankı boyle dua zaten kabul olmaz
yanlış anladınız sadece sitede nasıl yapıyorsunuz onu öğrenmeye çalışıyorum kusura bakmayın yanlış anlaşıldım galiba allaha emanet olun...
Canım ,bende üzülüyorum,hatta fosur fosur kabarıyor vücudum,boşver,bizim gayemiz RABBİMİizn rızası,kardeşlermizin selameti,imtihanın her an her yerde devam ettiğini yanlış anlaşılmalarolduğunu düşün,tefriciyemhadi bugün bitsin bu.Birde bak birinci sayfaya liste başladım düzelte bastınmı sayfaya girebileceksin ,sende isimleri olanlar varsa ekle,birde elifimbenim kardeşimizden musade alarak bu kardeşimizin kine başlayalım inş.
Selam ve Dua ile
siteye yeni üye oldum onun için ne nasıl bilmiyorum yani pardon siz usta olmuşunuz...
benim demek istediğim aslında benim niyet için okunan duaları sıradaki arkadaşın niyetine saysak olurmu diye sormuştum ama ya ben anlatamadım yada siz yanlış anladınız neyse tartışmanın anlamı yok...
tamam sağol..
ok o zaman sıradaki arkadaş için olsun bu dualar 760 dua okunmuştu..