Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize ilahi armağan edelimm ! (1 Kullanıcı)

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum ben de herkese dursun ali erzincanlınn gelseydin ilahisini armağan ediyorum hayırlı akşamlar

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
BEN DE ÜSTTEKİ KARDEŞE
HASAN DURSUN- GÜL TANEM'İ
ARMAĞAN EDİYORUM

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm benden Abdurrahman önül & sedat uçan düeti ( ÖKSÜZÜM :( ) ilahisini armağan ediyorum

can ahmet yanımda yok öksüzüm gönlümün bülbülü şakımaz olur mahsun kalır yürek solupta kurur felek dönüp dönüp durmadan vurur SULTANIM yanımda yok öksüzüm :(:(

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. dostlar
hepinize Abdülkadir Şehitoğlundan Allah Seni Sevecek adlı ilahiyi armağan etmek istiyorum rabbim askerlerimizin gözüne yaş yüreğine ayrılık ateşi düşürmesin o kınalı kuzular dağların yamaçlarında dualarımızla ısınsınlar inşallah rabbim yollarını aydınlık bahtlarını açık etsin inşallah mübarek şehitlerin yüzü suyu hürmetine bu ülkeye mucizeler hayırlı sebebler ver allahım.............bizleri de ölüm ayırıncaya dek bu toprakların üzerinden huzur içinde yaşamak dileriz rabbim ve insanlarımız ve gurbet içinde gurbetlik çeken kardeşlerimizi de vatana hasret alma rabbim şu mübarek insanlara şehitlere bizleri de layık et allahım anaların burunları sızlamasın yavru hasretinden ve fırınlanmış şehirler yakma rabbim evlatlarımızın acısı ile bizleri sınama yarab çocuklarımızın senden habersiz yaşaması ile .........

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
SEYASLA KARDEŞİMİZE ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN YAK SULTANIM AYRICA NİĞDELİ ABİMİZE O DA BU İLAHHİYİ SEVİYOR

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
kardeş ali inan dan Ey Haliku Ey La Yezel i armağan ediyorum

reyyan34

Kayıtlı Kullanıcı
üsteki kardeşe sami yusuftan Allahu Allah hediyem olsun

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ekrem kardeşim. ama niğdeli abi değil, abla ;)
Ben de sana ve cennet_ağaci kardeşime Abdurrahman Önül den "Ne Zaman Anarsam Seni" yi armağan ediyorum..Allah'a emanet ol.

Abdurrahman Es-Sodais - Fatiha S

canım benım çok t.ederim benım bugün sana söylediğim ilahıyı dinledinmi dinle bak çok güzel buarada senınki de çok güzelmiş :) canımcımm
hım bende sana ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN YARALIYIMI HEDIYE EDIYORUM tatlım:B:B

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım çok t.ederim benım bugün sana söylediğim ilahıyı dinledinmi dinle bak çok güzel buarada senınki de çok güzelmiş :) canımcımm
hım bende sana ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN YARALIYIMI HEDIYE EDIYORUM tatlım:B:B

selamun aleyküm. dinledim onu da canım benim.Allah razı olsun. güzeldi gerçekten :evet..Rabbime emanetsin inş.selametle kal güzel kardeşim. Gecen mübarek ola..

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm. dinledim onu da canım benim.Allah razı olsun. güzeldi gerçekten :evet..Rabbime emanetsin inş.selametle kal güzel kardeşim. Gecen mübarek ola..

ve aleyküm selam cnm beğendiğine sevindim senden de Allah razı olsun Rabbime emanet edıyorum hayırlı geceler inşş :H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ekrem kardeşim. ama niğdeli abi değil, abla ;)
Ben de sana ve cennet_ağaci kardeşime Abdurrahman Önül den "Ne Zaman Anarsam Seni" yi armağan ediyorum..Allah'a emanet ol.

süpersin abla ya çok seviyorum abdurrahman önülü çooooooooook sende seviyorsun sanırım allah razı olsun içim gidiyor valla ilahiye senden gayrı gözüm yaşın kimseler silmez allahım allah razı olsun.

Abdurrahman Es-Sodais - Fatiha S bu ilahileride niğdeli ablama hediye ediyorum

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Sivas'ın En İyi Radyosu

bu kasetide niğdeli ve cennet ağacına armağan ediyorum abdurrahman önülün yeni kaseti süper olmuş özellikle sultanıma varam seni efendim hepsi süper olmuş.kasetin ismi kutlu şehir medine

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
süpersin abla ya çok seviyorum abdurrahman önülü çooooooooook sende seviyorsun sanırım allah razı olsun içim gidiyor valla ilahiye senden gayrı gözüm yaşın kimseler silmez allahım allah razı olsun.

Abdurrahman Es-Sodais - Fatiha S bu ilahileride niğdeli ablama hediye ediyorum

selamun aleyküm. Allah senden de razı olsun ablacım. bunu da çok severim ve çok etkilenirim dinledikçe..bu anlamlı ilahi için çok teşekkürler. Mevla c.c Ehl-i Beyt'in sevgisine ve şefaatine nail etsin bizleri inşaAllah.

bu da sana ekrem kardeşim.

Dua ile inşaAllah..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm. Allah senden de razı olsun ablacım. bunu da çok severim ve çok etkilenirim dinledikçe..bu anlamlı ilahi için çok teşekkürler. Mevla c.c Ehl-i Beyt'in sevgisine ve şefaatine nail etsin bizleri inşaAllah.

bu da sana ekrem kardeşim.

Dua ile inşaAllah..
s.a kardeşim abla değil abi hatta kardeş allah razı olsun çok güzel ilahi

bunlarda sana niğdeli kardeş abla işallah beğenirsin a.e.o

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
Faruk Ekinden İleyke Ya Rab hediyem olsun inşallah cümleden islamiyet.gen.tr ye

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben buradaki bütün kardeslerime armagan ediyorum. Esat Aydogan:Senin Askin Allah'im.Hayirli geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt