Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize ilahi armağan edelimm ! (3 Kullanıcı)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ekremee kardeşim bende sana ERSEN DADAŞLARDAN YAĞMUR eserini yolluyorum burda da çok güzel bereket yağıyor dua ile kal hayırlı günler...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam. biliyorum kardeşim :) yanlış hatırlamıyorsam 14 yaşındasın.
ilahiler için teşekkürler. Allah razı olsun. Allah'a emanet ol..
evet doğru kardeş 14 yaşındayım abdurrahman önülden bülbül gibi hepinize armağan olsun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN EVET COOOOOK GÜZEL ABDURAHMAN BEYİN BÜTÜN İLAHİLERİNİ SEVER DİNLERİM BU YAPTIĞIN JESTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM KİMSE BANA İLAHİ ARMAGAN ETMİYORDU AYRİYETEN İLAHİ FORMUM VAR AMMAAAAA SAĞLICAKLA KAL KARDEŞİM A.E.O.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN EVET COOOOOK GÜZEL ABDURAHMAN BEYİN BÜTÜN İLAHİLERİNİ SEVER DİNLERİM BU YAPTIĞIN JESTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM KİMSE BANA İLAHİ ARMAGAN ETMİYORDU AYRİYETEN İLAHİ FORMUM VAR AMMAAAAA SAĞLICAKLA KAL KARDEŞİM A.E.O.
evet kardeşiim doğru abdurrahman önülün bütün ilahileri olağan üstü süper harika allah kendisinden razı olsun akrabalarımdan çok seviyorum abdurrahman önülü a.e.o

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi sana bütün ilahiler feda olsun :) bende en sevdiğim beğenerek dinlediğim ilahimi armağan ediyorum

Mesut Şimşek AFFET ALLAH'ım Allah (c.c.) emanet ol Selametle ...

YouTube - mesut ÅŸimÅŸek affet son

ve aleyküm selam kardeşim. bu ilahiyi bir programda mesut şimşek abiden dinlemek nasip oldu. güzel bir eser gerçekten.

"yer ağlıyordu hamzaya" bu eseri de çok güzeldir. sizlere armağan ediyorum. selametle..

[flash]http://www.youtube.com/v/cK4dl1Mj_M0&rel=1[/flash]​

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEĞENEREK DİNLEDİĞİM BU İLAHİYİ (ESAT DOĞAN-YAKMA YARABBİ)SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN. SELAMUN ALEYKÜMhttp://br.youtube.com/watch?v=6XIXwPrhmNQ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt