aleyküm selam hayırlı cumalar cevdet abi rüyam3'e mi cevap bu bana mı anlamadım. Benim de bir armağanım vardı da.. :evet
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU GÖNDERDİĞİM SANAYDI ÖZÜRDİLERİM İSMİNİ YAZMAMIŞIM ŞİMDİ DÜZETTİM RÜYA KARDEŞİME BİRAZDAN GÖNDERECEM HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL :H
a.s recep kardeşim gültanemi bende istiyorum murat abi banada gelsin mi?
bende adaşım olan tuba kardeşime Hasan DURSUN'dan SON DURAĞI yolluyorum selametle...
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEN ŞİMDİ SANA ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM FORMUNU CIKARAYIM ORAYA SOR BU FORUNUN KONUSU BAŞKA A.E.O.KARDEŞİMYa Ben Anlamiyorum Ben Mesaj Yaziyorum Kimseden Cevap Gelmiyor Yanliş Mi Yapiyorum Bana Yardimci Olacak Kimse Yokmu
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Benden Herkese özellikle Cennet-ağaci Bacima, Receb-i Kamer Kardeşime Ve Kivircik Fenerli Kardeşime Mehmet Emin Ay Ve Sedat Uçandan Gururlanma Insanoğlu ölmemeye çarenmi Vari Armağan Etmek Istiyorum. Ve Kivircik Fenerli Kardeşim Kusura Bakma Ben çikaramadim Seni Tanişiyoruz Heralde
NOT: KARDEŞLER BENİM SİZDEN KÜÇÜK Bİ İSTEĞİM OLACAK BU VERECEĞİM ADRESTEKİ ESMAUL HÜSNA İLAHİSİ VARSA NE OLURSUNUZ ALLAH(C.C) RIZASI İÇİN BİŞEKİLDE ULAŞTIRSIN YADA BİLGİSAYARIMA NASIL İNDİREBİLİRİM TARİF EDERSE ÇOK DUA EDERİM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMUN ALEYKÜM.
YouTube - Esmaül hüsna, Dini, din, İslam, Türkiye, Türk, Film, Kuran,
selamun aleyküm m.deniz bu ilahi var bende youtubeden indirdim istersen sanada yollayabilirim
NOT: KARDEŞLER BENİM SİZDEN KÜÇÜK Bİ İSTEĞİM OLACAK BU VERECEĞİM ADRESTEKİ ESMAUL HÜSNA İLAHİSİ VARSA NE OLURSUNUZ ALLAH(C.C) RIZASI İÇİN BİŞEKİLDE ULAŞTIRSIN YADA BİLGİSAYARIMA NASIL İNDİREBİLİRİM TARİF EDERSE ÇOK DUA EDERİM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMUN ALEYKÜM.
YouTube - Esmaül hüsna, Dini, din, Ä°slam, Türkiye, Türk, Film, Kuran, alıntıdır
selamun aleyküm yollarım tabi ama nasıl yollucam nerden yollıyım
bilmem ki ne yapsak bi fikir verin ona göre yollıyım ben
s.a nasıl göndereyim bir yol buldunuz mu acaba?