Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize ilahi armağan edelimm ! (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ben cevdet-71 e armağan ediyorum
Mustafa Demirci'den Allah De Kalbim :B:B

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim SMMM TUBA hediyeni okudum allah razı olsun allah ne muradın varsa versin bende sana bir ilahi gönderiyorum umarım seversin allaha emanet ol kardeşim benim B)B)B)B)

http://www.youtube.com/v/AlmNypH7_z8 kopyala yapıştır

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam hayırlı cumalar cevdet abi rüyam3'e mi cevap bu bana mı :) anlamadım. Benim de bir armağanım vardı da.. :evet

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam hayırlı cumalar cevdet abi rüyam3'e mi cevap bu bana mı :) anlamadım. Benim de bir armağanım vardı da.. :evet

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU GÖNDERDİĞİM SANAYDI ÖZÜRDİLERİM İSMİNİ YAZMAMIŞIM ŞİMDİ DÜZETTİM RÜYA KARDEŞİME BİRAZDAN GÖNDERECEM HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL :H

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU GÖNDERDİĞİM SANAYDI ÖZÜRDİLERİM İSMİNİ YAZMAMIŞIM ŞİMDİ DÜZETTİM RÜYA KARDEŞİME BİRAZDAN GÖNDERECEM HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL :H

Ve Aleykum Selam, estağfurullah cevdet abi, sağolasın. Yoktur ya helal olsun :) B) selametle,hayırlı cumalar..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM RÜYAN 3 HEDİYEN İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL BENDE SANA BUNU HEDİYE EDİYORUM RABBİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

http://www.youtube.com/v/3-wO7I3LMw4 KOPYALA YAPIŞTIR

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
a.s recep kardeşim gültanemi bende istiyorum murat abi banada gelsin mi?:):)
bende adaşım olan tuba kardeşime Hasan DURSUN'dan SON DURAĞI yolluyorum selametle...

selamun aleyküm mesajı yeni görüyorum:)murat abim kabul etmiştir sana da gelsin,gelmiştir de..yaa youtube ayarlamayı bilsem buraya eklemek isterdim ama bilmiyorum nasib,hayırlısı:(..gerçekten çok güzel bir ilahi ÖZLEDİM SENİ GÜLTANEM..Allaha(c.c.)emanet ol kardeşim..Rabbim GÜLTANEMİZE layık ümmet olabilmek nasib etsin bizlere..

YUSLE

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Cevdet

YUSLE

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Ben Anlamiyorum Ben Mesaj Yaziyorum Kimseden Cevap Gelmiyor Yanliş Mi Yapiyorum Bana Yardimci Olacak Kimse Yokmu

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Ben Anlamiyorum Ben Mesaj Yaziyorum Kimseden Cevap Gelmiyor Yanliş Mi Yapiyorum Bana Yardimci Olacak Kimse Yokmu
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEN ŞİMDİ SANA ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM FORMUNU CIKARAYIM ORAYA SOR BU FORUNUN KONUSU BAŞKA A.E.O.KARDEŞİM

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Benden Herkese özellikle Cennet-ağaci Bacima, Receb-i Kamer Kardeşime Ve Kivircik Fenerli Kardeşime Mehmet Emin Ay Ve Sedat Uçandan Gururlanma Insanoğlu ölmemeye çarenmi Vari Armağan Etmek Istiyorum. Ve Kivircik Fenerli Kardeşim Kusura Bakma Ben çikaramadim Seni Tanişiyoruz Heralde:)
NOT: KARDEŞLER BENİM SİZDEN KÜÇÜK Bİ İSTEĞİM OLACAK BU VERECEĞİM ADRESTEKİ ESMAUL HÜSNA İLAHİSİ VARSA NE OLURSUNUZ ALLAH(C.C) RIZASI İÇİN BİŞEKİLDE ULAŞTIRSIN YADA BİLGİSAYARIMA NASIL İNDİREBİLİRİM TARİF EDERSE ÇOK DUA EDERİM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMUN ALEYKÜM.
YouTube - Esmaül hüsna, Dini, din, İslam, Türkiye, Türk, Film, Kuran,

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Benden Herkese özellikle Cennet-ağaci Bacima, Receb-i Kamer Kardeşime Ve Kivircik Fenerli Kardeşime Mehmet Emin Ay Ve Sedat Uçandan Gururlanma Insanoğlu ölmemeye çarenmi Vari Armağan Etmek Istiyorum. Ve Kivircik Fenerli Kardeşim Kusura Bakma Ben çikaramadim Seni Tanişiyoruz Heralde:)
NOT: KARDEŞLER BENİM SİZDEN KÜÇÜK Bİ İSTEĞİM OLACAK BU VERECEĞİM ADRESTEKİ ESMAUL HÜSNA İLAHİSİ VARSA NE OLURSUNUZ ALLAH(C.C) RIZASI İÇİN BİŞEKİLDE ULAŞTIRSIN YADA BİLGİSAYARIMA NASIL İNDİREBİLİRİM TARİF EDERSE ÇOK DUA EDERİM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMUN ALEYKÜM.
YouTube - Esmaül hüsna, Dini, din, İslam, Türkiye, Türk, Film, Kuran,

ve aleyküm selam abim t.ederim ederim ya hala indiremedin mi :( bende istiyorum bana da ulaştırır eline geçerse recep kardeşim yapamadımı benım programda da yok kaç kere baktım inş buluruz ya bende sana cnm abicim TAHA'DAN EN ÇOK SEVDİĞİN İLAHİYI YOLLUYORUM AY YÜZLÜMÜ PC'DEN AÇ VE BENİM İÇİN DİNLE ABİCİM A.E.O SELAMETLEEEB)B)

rana_ranuna

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm m.deniz bu ilahi var bende youtubeden indirdim istersen sanada yollayabilirim
YouTube - Esmaül hüsna, Dini, din, Ä°slam, Türkiye, Türk, Film, Kuran, alıntıdır

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm m.deniz bu ilahi var bende youtubeden indirdim istersen sanada yollayabilirim
YouTube - Esmaül hüsna, Dini, din, Ä°slam, Türkiye, Türk, Film, Kuran, alıntıdır

A.S güzel kardeşim ilgin için t.ederim bizde murat abiyle you tube'den bulduk ama indirmeyi başaramadık eğer sizde varsa bize ulaştırabılırmısınz... valla cok aradık taradık yok buluyoruz ama indiremiyoruz :A:A yollarsanız bızı cok mutlu edersiniz Allah razı olsun selametle

:T

rana_ranuna

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm yollarım tabi ama nasıl yollucam nerden yollıyım

rana_ranuna

Kayıtlı Kullanıcı
bilmem ki ne yapsak bi fikir verin ona göre yollıyım ben

rana_ranuna

Kayıtlı Kullanıcı
s.a nasıl göndereyim bir yol buldunuz mu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt