Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize ilahi armağan edelimm ! (2 Kullanıcı)

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Rabb'im sizi "Adn Cenneti" kabul buyursun inşaAllah.Duayla kalınız.

amin ecmain inşaallah. Hayırlı seherler, dua ile, selametle kalın :gulegule Bu ne güzel jest...[/QUOTE]

Bu dua idi :)Jestimi inşaAllah beklemediğiniz bir anda sizin beni şaşırttığınız gibi bende sizi şaşırtarak yapma niyetindeyim.Sabah şerifleriniz hayır olur inşaAllah.Duayla kalınız.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ben bişi göremedim olmadı bu kez bida dene allah kolaylık versin a.e.o.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bu ilahiyi FEYZAADALI kızı bukete armağan ediyorum kabul ederse a.e.o.:G

[FLASH]http://www.youtube.com/v/r5qr7T50KJk[/FLASH]

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Ben De Sami Yusuf Un Eid Song Ilahisini Armağan Etmek Istiyorum.bir çok Ilahisi Güzel Ama Bu Başka Bir Güzel
Sami Yusuf_eid Song_

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
celalettin ada 'dan yollar ilahisini armağan ediyorum :(

( yüküm ağır yolum uzun yol yürümek benim yazım hem öksüzüm hem yanlızım yollarımı aç ALLAHIM )

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamün aleyküm bende GECEKONDU kardeşime TAHA'dan ''BİR YİĞİT VARDI''ilahisini yolluyorum hayırlı geceler...B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim.çok güzeldi.emeğinize sağlık

müşteriler de şaşırıyorlardır bu çalan ne diye. ben hiçbir eczanede ne ezgi, ne de ilahi dinlendiğine denk gelmedim.:)

Allah sizlerden razı olsun.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Recebim Allah(c.c) Razi Olsun. çok Güzel Bi Lahi Gerçekten Sayende Yakinda Ezberlicez:):) BAK BUDA ÇOK GÜZEL Bİ İLAHİ SENDE DİNLE.
ARKADAŞLAR HERKESE GELSİN BENDEN. HEPİNİZ ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN.
SELAMUN ALEYKÜM.
YouTube - Mustafa Cihat - Amenna

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim.çok güzeldi.emeğinize sağlık

müşteriler de şaşırıyorlardır bu çalan ne diye. ben hiçbir eczanede ne ezgi, ne de ilahi dinlendiğine denk gelmedim.:)

Allah sizlerden razı olsun.

sağoalsın kardeşim amin inşaAllah ecmain olsun..evet biz her yönüyle,her haliyle farklı bir eczaneyiz..reklam yapmak gibi olmasın ama durum böyle:Kevet dinliyoruz sırayla bir ben bir murat abi..hatta patron bize latife yapıyor eczanemi hacıbayram mı belli değil diye:Kmalumunuz hacıbayramda da ilahiler hiç susmaz..müşteriler dinliyor,eminim onlar da beğeniyordur..beğendiğinize sevindim,gerçekten çok güzel bir ilahi..ömrümün sonuna kadar dinlesem bıkmam mübalağasız..Allaha(c.c.)emanet olunuz kardeşim..ha unutmadan bu formdan cevap vereyim malesef eski üyelerin çoğu girmiyorlar siteye..desertrose de iyidir sanırım..yani önemli birşey yoktur inşaAllah merak etmeyin..inşaAllah tekrardan aramıza döner,dönerler..selamun aleyküm

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Recebim Allah(c.c) Razi Olsun. çok Güzel Bi Lahi Gerçekten Sayende Yakinda Ezberlicez:):) BAK BUDA ÇOK GÜZEL Bİ İLAHİ SENDE DİNLE.
ARKADAŞLAR HERKESE GELSİN BENDEN. HEPİNİZ ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN.
SELAMUN ALEYKÜM.
YouTube - Mustafa Cihat - Amenna

ve aleykümselam abim sağolasın varolasın evet bu da çok güzel bir ilahi,ezgi..emeğine sağlık olsun inşaAllah..biliyorum bugün çok oldum ama mustafa cihat deyince geldi aklıma..buyur abim bi tane daha çok severim bunu da..selamun aleyküm
YouTube - Mustafa Cihat Gül Sultan

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
sağoalsın kardeşim amin inşaAllah ecmain olsun..evet biz her yönüyle,her haliyle farklı bir eczaneyiz..reklam yapmak gibi olmasın ama durum böyle:Kevet dinliyoruz sırayla bir ben bir murat abi..hatta patron bize latife yapıyor eczanemi hacıbayram mı belli değil diye:Kmalumunuz hacıbayramda da ilahiler hiç susmaz..müşteriler dinliyor,eminim onlar da beğeniyordur..beğendiğinize sevindim,gerçekten çok güzel bir ilahi..ömrümün sonuna kadar dinlesem bıkmam mübalağasız..Allaha(c.c.)emanet olunuz kardeşim..ha unutmadan bu formdan cevap vereyim malesef eski üyelerin çoğu girmiyorlar siteye..desertrose de iyidir sanırım..yani önemli birşey yoktur inşaAllah merak etmeyin..inşaAllah tekrardan aramıza döner,dönerler..selamun aleyküm

maşaAllah, subhanallah kardeşim.Allah bozmasın..
haklısınız bende birkaç kez dinledim:)

evet üzülerek farkındayım bu durumun ama topluca gidişe anlam veremiyorum ben kardeşim.çok ilginç doğrusu.
Bizler Allah c.c. izin verdiği sürece burada olacağız..
Siz de Allah'a emanet olunuz..ve aleyküm selam

Eşref Ziya abiden "adını anıyorum" hepinize gelsin inş.
YouTube - eşref ziya-adını anıyorum

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
maşaAllah, subhanallah kardeşim.Allah bozmasın..
haklısınız bende birkaç kez dinledim:)

evet üzülerek farkındayım bu durumun ama topluca gidişe anlam veremiyorum ben kardeşim.çok ilginç doğrusu.
Bizler Allah c.c. izin verdiği sürece burada olacağız..
Siz de Allah'a emanet olunuz..ve aleyküm selam

Eşref Ziya abiden "adını anıyorum" hepinize gelsin inş.
YouTube - eşref ziya-adını anıyorum

evet çok güzel bu da sağolasınız emeğinize sağlık olsun inşaAllah..eşref ziya da çok sevdiğim birisidir..ne demeli her gelişin bir gidişi vardır,her gidişin de bir dönüşü vardır..inşaAllah bu gidişlerin de bir dönüşü olur inşaAllah..zamanla tekrardan gelirler inşaAllah bizleri burada yalnız,tecrübesiz bırakmasınlar abi ve ablalarımız..davet ediyoruz ama:A:Aselamun aleyküm

h_ekenn

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Bende Dursun Ali Erzincanlı nın bütün naatlarını armağan ediyorum

hamdusena

Kayıtlı Kullanıcı
Bende üstümdeki üye kardeşime ; Dursun Ali Erzincanlı'dan Kırk Yaşındasın ı armağan ediyorum.
Allahım bizi Muhammed Efendimiz (sav) yolundan yürümek nasip etsin inşallah ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt