RE: Bebeğimize ilk ne öğetiyoruz...
melek_kiz yazdı:
guzel bi konuya deginmissin ve de resimler cok guzel.
ama gercekten bence cogu anne baba bebege bisey ogretmeyi birak buyuyen cocugun bisey ogretmekten aciz. ornegin benimkilerrrr. benim babamin isi gucu para, dine bagimliligi hayirliysa olsun demek, sinirlenince Allah Allah demek vesaire.
Hoş geldin kardeşim aramıza. İnşallah hayırlara vesile olur.
Annen baban içn yinede öyle söyleme dua et onlara. Sende güzel kitaplar al, güzel arkadaşlar edin ve böyle siteleri dolaş inşallah faydası olur.
Benimde sizden bi farkım yoktu. Bende namaz kılmasını namaz hocasından öğrendim.
Namazın nasıl kılındığını bilmiyordum daha 10 yaşlarında filan seccadenin yanına sandalye koyuyordum gözümle yan yan bakıp önce ne okunacağı sonra ne yapılacağına balıyor ona göre fatihayı, zammı sureyi, ruku ve secdesini yapıyordum.
Çocu aklı işte ama çabalıyordum.
Anne ve babalarımızın anlayışı şu oluyor genelde; yaşı küçük, anlayamaz, daha bunları öğrenmesi için çok zaman var gibi bahaneler. Ama yaş büyüyünce vakit çoktan geçmiş oluyor. Küçükken eğilmeyen ağaç büyüyünce içkici, kumarcı, eroinmancı aklınıza ne gelirse, sonra anne babaya dayak, etrafla kavga ve sonuç vatana millete önce kendine hayırı olmayan bir insan.
Sabredin dua edin araştırın inşallah.