Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (5 Kullanıcı)

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam.Allah sizlerden de razı olsun..

alsancak-esma

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm,Ayet-i kerime:
"Resulüm!Mümin kadınlara da söyle.Gözlerini harama bakmaktan sakınsınlar,ırzlarını korusunlar.Ziynet yerlerini açıp göstermesinler.Ancak bunlardan görünmesi zaruri olan(yüz ve eller)müstesnadır.Başörtülerini (göğüs ve boyunları görünmeyecek şekilde)yakalarının üstüne koyup örtsünler."(Nur:31)
"Resulüm!Zevcelerine,kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle.Zaruri bir ihtiyaçları olup dışarı çıkmak istedikleri zaman dış elbiselerini üzerlerine giysinler.Bu onların ahlâksız kadınlardan olmadıklarının bilinmesi ve incitilmemesi
için daha elverişlidir."(Ahzap:59)

EVET EVET EVET EVET EVET

yoladevam

Kayıtlı Kullanıcı
İNŞALLAH bazı olayları daha iyi idrak edersin başkalrını eleştirirken daha dikkatli olursun sence doğru olabilir ama bu hakarete varma hakkını vermez sana kardeşim Allah yardımsın olsun......

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Ben başörtüsüne hayır diyorum!

Atatürk ilkelerine göre hiç kimse dini, siyasi ideolojiye sahip simgeyle dolaşamaz.

301 genişletildi diye başbakan ampul kafadan ve bay 11 den arka mı buluyorsunuz zibidiler?

Bir de kapmanya ymış...

Türkiye'de bir devrim oldu, ondan önce Atatürk, dini kitle oluşturduğu için çok partili sistemi de erteledi...

Hatırlatırız, türbanınızı yuttururuz...

Kur'an da yazılan : Mahrem yerinizi örtünüz...

Saç da mahrem yere giriyosa(sizi bağnazlar), hiç çıkmayın dışarı...

Ben annelerinizin "uzak durun" dediği kötü çocuğum o zaman...

Din ile siyaseti karıştırmayınız, türbanı da her yere sokmayınız!!!

“On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaşta” diyenlerin, ferdlerin sînelerinden înançları sökme planları tutmadı! İslâm topraklarının sînesinden Kur’ân, semâsından ezan kazınıp silinemediği gibi. Allah’ın emrettiği şekilde yaşamaya çalışanların sayıları her gün biraz daha artmaktadır. Bu duruma tahammül edemeyen iman hırsızları, yasalarla gelen yasakların arkasına gizlenerek meydan kabadayılığına soyunmaktadırlar. Şunu bilelim ki; yeryüzünün en tehlikeli insanları, iman hırsızlarıdır. İmanı çalınmış olan insanın her şeyi çalınmış demektir. İman hırsızlarının varlığı bir hakikattir. Allahû Teâla buyuruyor:

“İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz, halbuki onlar sizi sevmezler, siz kitap(lar)ın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştukları zaman ‘inandık’ derler. Baş başa kaldıkları zaman da kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: ‘kininizle geberin!’ Şüphesiz ki Allah göğüslerin (gönüllerin) özünü bilir.” (âl-i İmran Sûresi/ 119)

Genelde İslâm coğrafyasında, özelde ise ülkemizde uzun zamandan beridir İslâm milletinin imanı çalınmaya çalışılıyor. “Kim gitmiş de gelmiş!”, “Görmediğim şeye inanmam!”, “Bilmem şu kadar âyet çağdışı!” gibi hezeyan tohumları boy bile verdi. Pozitivist eritim (eğitim değil!) çarkı, kâinatı Yaratan’dan soyutlayarak tanıtmak üzerine programlandı. Hedef, Kur’ân’ı kendi elleriyle parçalayacak, bir köşeye fırlatacak nesiller yetiştirmekti... İslâm’ı hatırlatacak ne varsa hayattan ihraç edilmek istendi; gaye, İslâm’sız bir hayat tarzı tesis etmekti!.

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Gecekondu arkadasıma yazdıklarında tamamen katılıyorum.Ne olursa olsun,ister siyaset ister baska birsey.Dinin,Allah ın emirlerinin,yasaklarının önüne geçebilir mi?"birde kampanyaymış" diyorlar,evet kampanya,hemde çok güzel bir düşünceyle başlatılmış bir kampanya,başlatandan da Allah razı olsun.

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet

nurefsa

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsüne evet evet evet evet.................................................

nur_gül84

Kayıtlı Kullanıcı
Ben utanarak söylüyorum kapalı değilim ama her zaman BAŞÖRTÜSÜNE EVET.......

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
BAŞÖRTÜSÜNE EVET
EVET
EVET

ağbet

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapalı değilim ama başörtüsüne evet diyorum.....

yesilyol

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Başörtüye Evet Allah Için örtülen Başa Evet

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah için,onun emri oldugunu bilerek kullanan analarımızın kardeşlerimizin başörtülerine EVET EVET EVET binkere evet milyon kere evet...sırf gösteriş olsun diye,kendine arac ve amaç olarak kullanan kişilerede hayır.

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allahın emrine nasıl hayır denebilir...bu nasıl bi korkusuzluktur.nasıl bi cesarettir.

mynames

Kayıtlı Kullanıcı
Mecburiyet Yoktur Ama Zorunlu Başi Açik Olduğum Için Başörtüsüne Sonuna Kadar Evet Yüce Mevlamin Emri Olduğu Için Alah Rizasi Için Sonuna Kadar Evet Evet Evet...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt