Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
zaten abide zorlamak için bu konuyu acmadıki sadece kapalılara karşı kısıtlayıcı şeylerin yapılmaması icin yoksa kimseye sen basını nie örtmüosun demiyoruz yani acıkta bizden kapalıda.....

galiba yazdığımı yanlış anlamışsın ben konuyu açna zorlama usulu bir şey var demedim ki

ben dinimizde böyle bir zorlama yok dedim

Bywinston

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
namazvebiz.tr.gg
2 ablam var 2 side liseden sonra okuyamadı dersleri cok iyi olmasına ragmen belki ileride bu ülke ıcın çok seyler yapacaklardi dok iyi yerlere geleceklerdi ama simdi yapacakları malesef 1 sey yok (EVET)

yurekten_

Kayıtlı Kullanıcı
Zalimin Gözü Takilmişsa Bacimin örtüsüne Billah Acirim Tükürüğe Tükürsem Yüzüne.medeniyet Açmak Ise Bağri Bedeni!!!!!!!!

tabiki Başörtüsüne Evet!!

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Evetttttt....

Evetttttt....

Binlerce, milyonlarca....SONSUZ EVETTTTTT.....:evet

als46

Kayıtlı Kullanıcı
ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ ELHAMDÜLİLLAH O GÜZEL PEYGAMBERİN ÜMMETİYİZ VE O KUTSAL ALLAH KELAMI(KUR'AN-I KERİM)de emrolunan BAŞÖRTÜSÜNE ---EVET---

CANANFÖ

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsü

Başörtüsü

Bende Başörtülü Bir Insan Olarak Sana Katiliyorum Ne Yapilmasi Gerekiyorsa Yapalim Burasi Müslüman Bir ülke Ve Bende Müslümainm Müslümanliğin Gereğini Lütfen El Birliği Ilr Yapalim

BaFrALı AhMeT

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ahmetcy.tr.gg
başörtüsüne evet

başörtüsüne evet

Her müslümanın başörtüsüne hayır diyeceğini sanmıyorum.Müslüman olan herkes başörtüsüne evet der bende başörtüsüneevet diyorum

oktar

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsün evetttttttttttttttttttttttt

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
isteyen baş örtüsünü takabilir takanada takmayanada saygı duymak gerekir

ama butür olayları siyasileştirmemek gerekir işte asıl sorun olan kısım o galiba

benim annem de baş örtülü ve beş vakit namazını kılar bende başını öten aslında öyledemektense dinini bilen bilen çocuklarımıza iyi bir dini eğtim vermemde bana dini bilgisiyle yardımcı olacak bir eş le evlenmek isterim tabiki ama o kadının başını örtüp örtmemesi kendini ilgilendirir ben ona karışamam vede karışmamalıyım karışmamalıyız da bence kimseye

kübra_34

Kayıtlı Kullanıcı
isteyen Baş örtüsünü Takabilir Takanada Takmayanada Saygı Duymak Gerekir

Ama Butür Olayları Siyasileştirmemek Gerekir Işte Asıl Sorun Olan Kısım O Galiba

Benim Annem De Baş örtülü Ve Beş Vakit Namazını Kılar Bende Başını öten Aslında öyledemektense Dinini Bilen Bilen çocuklarımıza Iyi Bir Dini Eğtim Vermemde Bana Dini Bilgisiyle Yardımcı Olacak Bir Eş Le Evlenmek Isterim Tabiki Ama O Kadının Başını örtüp örtmemesi Kendini Ilgilendirir Ben Ona Karışamam Vede Karışmamalıyım Karışmamalıyız Da Bence Kimseye

Doğru Yazmissinda Kardeşşş Niye Ozaman Bize Karişiyolar Kapali Okumamiza Izin Vermiyolar Biz Sessice Açiklara Karişmadan Yaşiyoruz Dimi Ama ;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt