Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

ahmet çakmak

Kayıtlı Kullanıcı
Değeli Kardeler Daha Yeniyim Ama Bu Konunun Yenisi Olmaz Bende Varim

nisan_01

Kayıtlı Kullanıcı
ben de kapalıyım ama sanırım burdaki birçoklarından farklı düşünüyorum çünkü ben sadece kendim için kapanıyorum şuan üniversitedeyim ve derse girmek için açmak zorundaysam açarım ben asıl benim masum başörtümü kullana kullana iktidar koltuğuna oturup ülkeyi mahvedenlere HAYIR diyorum

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
ben de kapalıyım ama sanırım burdaki birçoklarından farklı düşünüyorum çünkü ben sadece kendim için kapanıyorum şuan üniversitedeyim ve derse girmek için açmak zorundaysam açarım ben asıl benim masum başörtümü kullana kullana iktidar koltuğuna oturup ülkeyi mahvedenlere HAYIR diyorum

allah razı olsun kardeşim....

alibey41

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsüne uzanan eller kırılsın başörtüsüne evet

ayyildiz56

Kayıtlı Kullanıcı
Bacimin örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne

Acirim Tükürüğe,billahi Tükürsem Yüzüne

Medeni Olmak Eğer Açmaksa Bedeni

Desenize Hayvanlar Insanlardan

Daha Medeni ...!!!

Bende Varim
Evet Evet Evet

derya61

Kayıtlı Kullanıcı

bence sizin bahsettiğiniz konunun yeri burası değil burası dini bir site politik olayları konuşmak için başka bir yer seçmelisiniz. ve başımızı açmak zorundaysak gibi bir tabir kullanmışsınız başımızı açmak gibi bir zorunluluğumuz yok sadece biz kendimizi zorunlu hissediyoruz. eğer bir zorunluluk varsa dinimiz gereği başımızı kapatmak zorundayız. herkes görmek istediği gibi bakar

hüseyin-c

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.candemir.tr.gg
BASÖRTÜSÜNE EVET Mi? HAYIR MI?

BU EN GÜZEL SEY BASÖRTÜSÜ BASKASI ICIN ANLM YAPMIYO OLSADA BEN COK AMA COK SEVERIM BASÖRTÜLÜ HANIMLARI COK HOSUMA GIDIYOr...

INANMICAKSINIZ AMA ALMANYADAKI TÜRKLERIN YÜZDE 70 -80 i KAPALI +ALMANYADA OKLLARDA GÜNDE BI SEFERE MAHSUS OLMAK ÜZERE NAMAZ KILMAK SERBEST BIRAKILDI ARASTIRABILIRSINIZ YALAN YOK AMA NEDEN TR DE YASAK??????

EWEEEEEEEEEEEEETTTTTT

huri kızı

Kayıtlı Kullanıcı
başürtüsüne kesinlikle ewet diyoruz insan oglu nankürmüş biz herkese karışıyormuyuz isteyen örter istemeyen örtmez bizim için herkes kardeş

ravza sin

Kayıtlı Kullanıcı
ben sonradan kapanan biri olarak sonuna kadar eveeet

hasan kara

Kayıtlı Kullanıcı
baş örtüsüne uzanan eller kırılsın sonukadar evet evet evet

sehadet18

Kayıtlı Kullanıcı
islamda bas ortusu vardir ve her musluman kadinada farzdir kuradnad basortusu yok diyen kardeslerimede ne diyeyim valla cok uzuluyorum allah hidayet versin ama sunu unutmasinlarki bas ortusu bizim namusumuzdur namusumuzdur

dördüncü

Kayıtlı Kullanıcı
S.A BASÖRTÜSÜNE SONSUZ KERE EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET

nesrinakyazili

Kayıtlı Kullanıcı
sınavlara o güzel gözlerinden gözyaşı döktürerek ve her başından eşarbı çıktığında kafasını yerden kaldıramayan kardeşlerim için :A

evett

A.Y.

Kayıtlı Kullanıcı
ben kapali degilim.kapanmayi düsünmüyorum.fakat dinim geregi kapanmam gerektigini biliyorum.basörtüsüne kesinlikle EVET.bu konunun türkiye`de hala bir sorun olmasindan utanc duyuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt