Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.tabiki evet.ama sesimizi duyuramıyoruz malesef.

GizliOzne

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır sesimiz duyulmuyorsa buna gerek yok demenin tutarlı bir tarafı yok.
Her işin bir zorluğu mutlaka vardır.Önemli olan sebat etmek.

“Sabredenlere, felâketlere karşı dişlerini sıkıp göğüs gerenlere, mükâfatları hesapsız ödenecektir.”

Zümer sûresi (39), 10

derya61

Kayıtlı Kullanıcı
bence burda solediğimiz her evet bir duadır. ben okuduğum her evette kendimi biraz daha güçlü hissediyorum. bende çalıştığım için başımı açmak zorunda kalıyorum. Allah affetsin. inşallah her şey düzelir.

kadirbilen

Kayıtlı Kullanıcı
kendini bilmeyenler allahın emrinden elbette gafildirler.yapmadıkları gibi yapanlara karşı olan yada en azından karşı olana karşı olmayana acıyıp allahtan onlar için hidayet dileyelim.baş örtüsü:niyetinde kapanmak yani başini örtmek.adı birilerının türban dediği sonradan girmişmiş diyip bilmem kimlerin bilmem hangi ülkenin kökeniymiş vs.bu tür örtünmeye karşi olana karşiyim.biz inatla istemeyenlere deyil imanla isteyenin rizasi için kapanmaniza EVET diyoruz."eşim kapansa idi belkide doğruyu görup benden ayrılmak istemezdi ayrılmazdık"neyse doğruyu bilipte yapamayanlara allah selamet versin islah eylesin başi kapalı olana kızana sizde aklı kapalı diyemi kızacaksınız yoksa o acizlerede duami edeceksiniz.neyse allah onların aklını açsında benım hanım kardeşlerimin baş örtüsüyle ugraşmasınlar.unutmayınki bu ülkede ezanlarda türkçe okundu.bize şer gelen o engel ve arapca okuma yasagı kim bilir kimlere hidayet vesilesi oldu.neyse sabr nedir işte o ondan gerek onu yaşa ve yaşat ozaman kimsenin karişması bukadar sorun olmaz.herşey hallolur hayır ile inşaallah."sabr istemek yok sabretmek var.tavsiye var.göstermek var. oki müslümanın bir nurudur aklı olan onu kulanır kullanmayanda görür vede hidayete erer inşaallah.başin kapalı aklın alnın acık olsun kardeşim.selametle.karşı olanlar kadar EVET.EVET..

zikra_

Kayıtlı Kullanıcı
benim basım acııq aama tabikide hayır diyeceq kişi yoqtur die düsünüorumm cünkü basörtüsüü dinizmiz essasındandıır

bas örtüsüne evetttt

efşan

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki başörtüsüne evet çok şükürki kendini laik diye adlandıran insanların karşısındayız Allaha emanet olun

zikra_

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN ......................

allah hepimizden razı olsunn kardesimm bas örtüüüs tartısmarında acıqlar bas örtüsüne hayr diyeceqler gibii geliyormus insanlarımıza ama bunun acıqlıq yada kapalıqlıqla iligiiisi yoq müslüman olan herkesin diyecegii buduurr cünqü biz ailelerimizden bunu gördüqq dedigim gibii (evett))) insallah ALLAH banada nasip eder bir günn kapanmayıı bunu coqq istiyoruum

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
amın zıkracım ınsallah sende kapanırsın basörtüsüne tabıkı de evett

bahamet

Kayıtlı Kullanıcı
Baş örtüsünü inkar eden kuran-ı inkar eder tabiki EVET

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
BİZ MÜSLÜMANIZ.BAŞÖRTÜSÜ SÜSÜMÜZ DEĞİL DİNİMİZİN GEREĞİDİR.BU YÜZDEN BAŞÖRTÜSÜNE EVET..

sevde-nur

Kayıtlı Kullanıcı
Bacımın Örtüsüde Batmakta Zalimin Gözüne....
Acırım Tükrüğüme Billahi Tükürsem Yüzüne...

Başörtüsüne EVET!!!

Tuğçe52

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsüne EVET

''ÖRTÜM RUHUM KİMLİĞİM SENİNLE DOĞDUM SENİNLE ÖLECEĞİM''

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt