Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (1 Kullanıcı)

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Başörtüsüne uzanan eller kırılır inşaallah

eXmanur

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim başörtüsüne kesinlikle EVET... ve biliyorumki Allah(c.c)bizden yardımını esirgemeyecek,biz bu haklı kavgamızın galibi olacagız...

ozge_guner

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı geceler,
Ben kapalı biri değilim ama bu demek değil ki dinimizin gereği olan başörtüsünü inkar ediyor ve onaylamıyor olmam. İnanın canı gönülden başörtüsü özgürlüğünü destekliyorum.

EMİRHAN42

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Dinimin Emri Kesinlik Ama Kesinlikli Baş örtüsüne Evet Cehaletten Kurtulma Zamani Geldi Artik

sılam_hemsıre

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim kapalı biri olarak bende evet diyorum benliğimizi müslüman olduğumuzu unutan insanlara evet herkez silkilsn kendne gelsin biz MÜSLÜMANIZ....

uamurat

Kayıtlı Kullanıcı
önce eğitim özgürlüğüne sonra da tabi ki baş örtüsüne evet.

hilal4484

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Selamun Aleyküm

Bu ne korku bu ne telaş anlayamadım gitti dininden korkan bir millet olurmu hiç?Sonuna kadar BAŞÖRTÜSÜNE EVET.

nur.ergul

Kayıtlı Kullanıcı
açık biri olarak bende size katılıyorum, başörtüsüne özgürlüğe !!! EVET!!!

eslem026

Kayıtlı Kullanıcı
allahım sana sonsuz şükürler olsun elhamdülillah müslümanım başörtüsüne evet tabiki bende o yüzden üniversite okuyamadım mevlam herşeyin hayırlısını nasip etsin

bedriye23

Kayıtlı Kullanıcı
çalıştığım için başım açık. ülkemizde özgürlük var ise(!) bizim için yok bende kamuda baş örtülü çalışmak istiyorum. BAŞÖRTÜSÜNE EVET..

MAVİ LEYLAK

Kayıtlı Kullanıcı
slm kardeşler bende baş otüsüne evet diyorum keşke osmanlı ola bilsek ehli sünneti yaşayan osmanlıgibi ola bilsek neden sarık cübbe giyip çarşalarımızı giyip özgürce istedigimiz yere giremiyoruz neden rasulullah s a v gibi giyinip sahabe gibi sahabenin hanımları gibi yaşıyamıyoruz neden ??? bende kuran kursunda haızlık alıyorum ve okutuyorum ama her yere istedigim gibi girip çıkamıyorum özgürlük nerde biz nerde yaşıyoruz islam ülkesimi yoksa??????

derya61

Kayıtlı Kullanıcı
bende başörtüsüne evet diyorum ve başörtülü bir insan olarak ben kendimi başörtüsüyle özgür hissediyorum

kedonmez

Kayıtlı Kullanıcı
Türkiye'de Başörtüsü Zulmü'nün Sona Ermesi Için
Başörtüsüne Bütün Içtenliğimle Sonsuza Kadar
Evet... Evet... Evet

GizliOzne

Kayıtlı Kullanıcı
Nemrut, İbrahim Peygamber'in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydanda odunlardan büyük bir yığın yapılmış.

Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükselmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Bütün hayvanlar korkmuş kaçmış.

İbrahim Peygamber'i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacakmış askerler. Atacaklarmış ki Nemrut'un ne güçlü bir kral olduğunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin İbrahim Peygamber.

Bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru. Başka bir karınca onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp:

"Bu acelen niye? Nereye böyle?"

Ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp,

"Duymadın mı"demiş. "Nemrut, İbrahim Peygamber'i ateşte yakacakmış. Ateşin olduğu yere su götürüyorum."

Bu sözleri duyan karınca kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye başlamış.

"Sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı?" diye sormuş. "Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?"

Su taşıyan karınca şöyle demiş:

"Olsun" demiş. "Hiç olmazsa hangi taraftan olduğum anlaşılır"

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt