Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsüne evet (kampanya-daha çok) (2 Kullanıcı)

yalnizlik

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
burda kimsenin bu desteğe HAYIR diyeceğini zannetmiyorum.

Talha İNCE

Kayıtlı Kullanıcı
Zaten başortüsü örtmeyen değil fakat başortüsüne hayır diyen müslüman değildir. Anketlerde Türkiye'nin %80 başörtüsüne evet demiş. Güya %95 i müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz. Ayrıca bu yüzde seksenin yüzde kaçı müslüman o da malum. Düşünün halimizi. Adam hem Allah'ın emri şurda burda yasak olsun diyor hem de müslümanım diyor. Ne kadar çelişkili değilmi

ayhan şahin

Kayıtlı Kullanıcı
müsman kardeşlerim hepinize selam olsun baş örtüsü müslüman aleminin bir simgesi olarak anımsatılmak istenilmekte ve kişilerin özgür iradelerini yanlış yönlere çekmektedir. Eğerki biz müslümanlar olarak yanlış zihniyetlerin oyuncağı olmak istemiyorsak ALLAhın kitabına ve peygamberimiz s.a.s hadislerine sımsıkı sarılıp yolumuza devam etmeliyiz. Bu yola kalbini koyanlara ALLAH muafiyet sabır ihsan etsin saygılarımla

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
:evetSELAM BEN DE BİR GENÇKIZ OLARAK TESETTÜRÜMLE ÖZGÜR YAŞAMAK İSTİYORUM.BU YÜZDEN BAŞ ÖRTÜSÜNE UZANAN ELLER KIRILSIN.BU DAVADA BEN DE VARIM BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET

gözde22

Kayıtlı Kullanıcı
mrabalar ben daha 3 ay önce kapandım ve çok huzurluyum.benim sıkıntım bulunduğum şehirde özgürlüğüm kısıtlanıyor tesettürlü olmak çevremdeki insanlara göre yanlış.bu konuda çok dertliyim bunun için.

BAŞÖRTÜSÜNE EVET

!b.rahim

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsüne EVET

Başörtüsüne Hayır diyen kişinin Bu sitede bulunacagını sanmıyorum..

barbaros58

Kayıtlı Kullanıcı
baş örtüsüne evet.öldükten sonrada örtünmeye evet.başörtüsüne hayır diyenler acaba beni ölünce örtmeyin demezler.çıplak geldim kabirede çıplak girmek istiyorum demezler.hiç düşündünüzmü arkadaşlar.selam ve dua ile.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsüne Evet................

imported_HaLiD_BiN_VeLiD

Kayıtlı Kullanıcı
SİZ KAÇ KİŞİSİNİZ SAYIN Tu. Öz. " SAY BAKALIM PARMAKLARINLA

SİZ KAÇ KİŞİSİNİZ SAYIN Tu. Öz. " SAY BAKALIM PARMAKLARINLA

SEVGİLİ KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM, BENCE BU İŞ SON 5 YILIDR OLDUĞU GİBİ SÜKUNETLE ÇÖZÜLMELİ BENCE GÜZEL GÜNLER YAKINDIR. NE YAPARLARSA YAPSINLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ CEVABINI SANDIKTA VERİYOR NASIL OLSA. " BENCE BİZİM "BİZ KAÇ KİŞİYİZ" OLAYLARINA İHTİYACIMIZ YOK"... ÇÜNKÜ 610DAN BERİ SAYIMIZ DA BELLİ SAFIMIZ DA . ALLAH IN İZNİYLE MUTLU MESUT GÜNLER YAKINDIR.. BİLİYORUM COK AĞIR AMA SABRETMEKTE ALLAH A İMANIN GÖSTERGESİDİR. ONLAR BİZİM ZATEN BU ŞEKİLDE CELALLENMEMİZİ İSTİYORLAR. TOPU TOPU BİR AVUÇ İNSAN ZATEN. KİRİN KABASI TEMİZLENDİ SADECE TOZLARI KALDI.... (Ben bu konuda ilmihal yöününden kuvvetli olan bi abime ya da ablama bişey danışmak istiyorum çok öenmli, aranzda öyle bi muhterem warsa sevinirim.)

senaydogan

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsü

başörtüsü

tesettür meselesinin bu kadar uzanması bile insanlık ayıbıdır.BAŞÖRTÜSÜNE EVET

ebedii

Kayıtlı Kullanıcı
henüz tesettürlü değilim ama o günler çok yakın inşallah.. tüm içtenliğimle baş örtüsüne evettt.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsüne EVET.kimin haddine ALLAH ın farzına karışmak.

lionHarun51

Kayıtlı Kullanıcı
Sabredin Kardeşlerim Sabrin Sonu Selamettir.sizler Allah'in Emrine Itaat Eden Kullardansiniz Bu Itaatin Sonucu Eminim Hayirlisi Olacaktir...allaha Emanet Olunbaşörtüsüne Evet,evet,evet...

menzilim

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimin emrini yerine yetiren bir kul olarak sonuna kadar başörtüsüne EVET EVET EVET...

dadasdemir

Kayıtlı Kullanıcı
İnancımıza evet...
Küfre ve cahilliğe hayır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt