Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

baş örtüsü (2 Kullanıcı)

değişim

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun :)
ben iki hafta önce kimseye haber vermeden kendi isteğimle kapandım. çok şükür ailemden karşı çıkan olmadı, tabi bazı akrabalar karşı çıkıp beni ağlatmayı başardılar ama onları Allah'a havale ediyorum. neredeyse herkes bana pişman olacaksın diyor. kiminle karşılaşsam daha küçüksün pişman olacaksın filan diyor. halbuki küçük de değilim. 20 yaşındayım. artık o kadar çok sölediler ki ben bile kendimden şüphe duymaya başladım ve devamlı Alllah'a pişman olmamak için dua ediyorum. ne olur siz de benim için dua edin.

İPARHAN

Kayıtlı Kullanıcı
ben iki hafta önce kimseye haber vermeden kendi isteğimle kapandım. çok şükür ailemden karşı çıkan olmadı, tabi bazı akrabalar karşı çıkıp beni ağlatmayı başardılar ama onları Allah'a havale ediyorum. neredeyse herkes bana pişman olacaksın diyor. kiminle karşılaşsam daha küçüksün pişman olacaksın filan diyor. halbuki küçük de değilim. 20 yaşındayım. artık o kadar çok sölediler ki ben bile kendimden şüphe duymaya başladım ve devamlı Alllah'a pişman olmamak için dua ediyorum. ne olur siz de benim için dua edin.

Tesettüre girmekle ne güzel etmişsin..pişmanlığı yaşayacak olanlar asıl Allah'ın emrini yerine getirenlere dil uzatan nasipsizler olacaktır..Sen cehaletle sarfedilen sözlere sakın aldırma,unutma ki Allah'ın emrini yerine getirdin..Allah imtihan yeri/yurdu olan bu dünyada bizleri kazananlardan eylesin..Ölünceye dek edebin hayanın simgesi olan başörtüsünü hakkıyla taşımak nasip eylesin sana ve bütün tesettürlülere..Nasipsiz olmaktan Allah'a sığınırız..

değişim

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun. Dediklerinle yüreğime su serptin.

suda

Kayıtlı Kullanıcı
başörtüsü var

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim....zor durum:(rabbim yannda olsun

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı

ne güzel çok sevindim allah daim eylesin.... senide ekliorum kardeşim dualarıma allah yardımcın olsun benede yaklaşık 1 aydır kapalıyım sende bilirsin mu mutluluk hiç bişeyde yok.... ne insanların nede ailemin söyledikleri beni pek ilgiendirmiyo artık zamanla sende ne kadar doğru bi karar verdiğini görüceksin ALLAH'A emanet ....

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canlar
Sizler öyle güzel insanlarsınız ki,umutsunuz gelecek günlerin güzelliğinin göstergesisiniz inş. Rabbim hepinizin Yar ve Yardımcısı olsun,ailelerinize hidayet versin,vazgeçmeyin yavrularım,Allah En Güzel Vekildir.O'na sığınanı yanlız bırakmaz.
Selam ve Dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt