Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

baş örtüsü (3 Kullanıcı)

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
hımm anladım inşallah amin ay maşallah pardesüde giyiyosun malesef niyetlendim pardesü almaya ama param yetmiyo etrafımızdaki insanları zaten anlayamıyorum bu dünyada yaşıyoruz ama niye geldik rabbimize iman edelim diye onada karışıyorlar rabbim onlarada hideyet etsin benim yazılarımı daha önce okudun mu ve kapandığında sorun oldumu

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
senın yazılarını okudum ewt

kapandıgımda sorun olmadı yalan söylemiyim ailem turban takmamı istedi sonra kapandım geçen yılda ben babamla konuştum pardesü almak istedigimi sdöyledim hiç çıkartmıcaksın buyuk sorumluluk dedi kabul ettim çıkartmadımda.

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
anladım babana bak benim bababm bi ara gösteriş için namaz kılıyo demişti biliyormusun annemde kapalılara laf söylüyo bi ara halamın gelininin pardesüsünün giymiştim ay o ne çıkar demişti yakışmıyo annem böyle iştwe herkesin yanında der kapanma yok izin vermem üzüyo beni merak ettim okudun ne düşündün rabbim biliyor ki yalan değil

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
hmm seni üzmek istemem :(
inşallah başarırsın yinede mucadele etmen güzel senınle sadece burda degil başka sekilde konuşup tanımak isterdim..

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
üzmek istemem dedin neyi kasteddin lütfen anlat inan et ki daha yeni aklımdan şu geçiyordu telefon numasını istesem ecaba güvenip verir mi onunla konuşmak istiyorum yani senle

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
:D Allah razı olsun canım
güvenirim de vermek yasak burda msn falan alsam sorun olmaz inşallah

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
yolladım inşallah sorun olmaz
atılırsak steden :)

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
inşallh olmaz ya aman yani allah korusun

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ben senın adresi aldım yolladım da gelmedimi?
orayıda kaldır istersen mesaj düzenleme paneli yazar yazının altında tıkla başka bişey yaz bence

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
iyi yaptın atmayın bızı lutfen :)

ayhanD

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun! Ailenle tartışma içine girme ama doğru bildiğini uygulamaya devam et.
Keşke benim de kızım kapanmak istese.

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun amin.Peki ya başımdan örtümü çekerlerse ozaman damı susup kalayım tartışmayayım dayanamam bu ben kapanmam için elimden geleni yapacağım rabbime söz verdim ben olmaz.Canımı çok yakıyo biliyormusun ailemin bu tutumu ben doğru yolu bulmuşken o kadar çok isterken bu tepki niye anlam veremiyorum düşünmek uyuyamıyorum heleki annem neden istemiyo..............ben allah izin veririse pardesümü alcam oruçtan önce annemle gitmek zorundaYIM yolda beni rezil eder ama banane onu orda bırakıp ben giderim alma zor şartlar içindeyim ne yapacağımı bilmez haldeyim ağlıyorum uyayamıyorum tek isteğim kapanmak öyle yanıyorum y-tutuşuyorum örtünmeyi çokk istiyorum çokk çokk.Rabbim inşallah kızınada bu aşkı verir örtünmek apayrı kızınızla konuşmak isterdim ....

ayhanD

Kayıtlı Kullanıcı
Anne-Babalar kolay kolay evladına kıyamaz. Zamanla kabulleneceklerdir diye ümit ediyorum.
Her şey Allah'ın takdiri ile oluyor. Mümkün olduğunca sinirlerinize hakim olmaya bakın ama
örtünüzü çekip alsalar bile bu senin suçun olmaz.İçinde ki örtünme isteği bu duruma rağmen
devam ediyorsa yine örtünürsün. Nereye kadar devam edecekki bu durum? Sen gittiğin yolda ne kadar
samimiysen Allahu Teala'dan o kadar yardım görürsün. İnanıyorsan yardım mutlaka gelir.

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim kendimi senin yerine koydum ve çook kötü oldum yinede sen sabır ile dogru yolundan asla şaşma olurmu rabbim ailene ıslah etsin dogru yolu gösterir ben zaten bu tür şeyleri duyunca çook üzülüyor ve şaşırıyorum nasıul bir anne baba istemez kızlarının kapanmasını rabbiim seninnledir unutma ghiçbir zaman ve aslada vazgeçme kapandıgın gün müjdeni ver bize olurmu kardeşimmmmmmmmmmmm

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin olur mu

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
öyle işte kardeşim ne yapacağımı şaşırdım rahat bi uyku uyuyamıyorum ne zamandır düşünmekten kapandığım gün ölmessem müjdemi vereceğim sizlere inşallah

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
selamıın aleyküm kardeşim öncelikle ümidini kesme dua etmeye devam et bende sizin için dua edicem...durumum sizinkinden pek e farklı diildi annem özellikle yasımın küçük olduğunu söylüyodu istemiyodu ama ısrarım karşısında oda duramadı ve allahın izniyle çok yakın bi zamanda bende kapanıcam içinizdekinin neolduğunu çok net algılayabiliyorum başörtüsü aşkı çok ayr bişey allah yardmcın olsun kardeşim anne babanada anlayış nasip etsin dualarımdasınız....

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun senden inşallah sende kapanırsın hayırlısıyla sende dualarımdasın az kaldı kadir gecesine ölmezzsem kapalı olacam ne güzel bir duygudur kimbilir çok üzülüyorum canım yanıyo kapalı birini gördüğümde canım acıyo gözüm doluyo ap ayrı bir şeyler oluyo kalbime anlam veremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt