Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

baş örtüsü (3 Kullanıcı)

bayalidemir

Kayıtlı Kullanıcı
alalhım yardımcımız olsun inş bu bir çok arkadaşımızın problemi allahım senin kalbine çok güzel duygular nasip etmiş imş senin ve herkesin duasıyla bu ailenede nasip olur sen yinede aileni kırıcı konuşmalar yapma bu onları sana karşı daha üzücü konuşmalara kadar itebilir bu geçişi onlara yavaş yavaş aktar.
allah yardımcın olsun inş

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcın olsun canım ben pek açamıyorum neti senide göremiyorum
duamdasın hep inşallah istediklerin herşey olur...

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
amin allah razı olsun bende pek girmiyorum ki zor durumdayım çıkmazdayım daha doğrusu rabbime sığındım

ayhanD

Kayıtlı Kullanıcı
amin allah razı olsun bende pek girmiyorum ki zor durumdayım çıkmazdayım daha doğrusu rabbime sığındım

Sığınmaya da devam et! Hak yoluna girmişsin Allah mutlaka yardım eder. Zamanında gençlik yılarımda benzer
olayları yaşamıştım. Eninde sonunda aile ve çevre duruma alışıyor.. Elinden geldiğince dua etmeye çalışacağım.

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun senden bende size dua ediceğim allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ah dakıkayla kaçırdım senı kız :) nasılsın
Allah yar ve yardımcın olsun....

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
bende sizinle aynı durumdayım ve ne yapacağım blmiyorum

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun senden inşallah sende kapanırsın hayırlısıyla sende dualarımdasın az kaldı kadir gecesine ölmezzsem kapalı olacam ne güzel bir duygudur kimbilir çok üzülüyorum canım yanıyo kapalı birini gördüğümde canım acıyo gözüm doluyo ap ayrı bir şeyler oluyo kalbime anlam veremiyorum.

elhamdülillah inşallah müjdeli haberini bekliyorum o duyguyu biliyorum nassıl bişey olduğunuda allah herkeze nasip etsin..allaha emanet ol..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun .....

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
ay kıyamam ya çok zor bi durum ama davamızdan vazgeçmeyelim kardeşim gel ölmezzek kadir gecesi günü klapanalım hı ne dersin ben kimseden izin almıcam zaten çünkü bu rabbimin emri farz onlar bizi kurtarmicak ahirette cevabını bekliyorum allah yar ve yardımcın olsun

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ay kıyamam ya çok zor bi durum ama davamızdan vazgeçmeyelim kardeşim gel ölmezzek kadir gecesi günü klapanalım hı ne dersin ben kimseden izin almıcam zaten çünkü bu rabbimin emri farz onlar bizi kurtarmicak ahirette cevabını bekliyorum allah yar ve yardımcın olsun

Rabbim sizin için hayırlısını nasip etsin
10 Rabbiyesir okuyorum inşallah hayırla çozulur...

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun ihtiyacım vardı

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı

ilk müjdeyi bekliyorumm :):)

imported_figen__

Kayıtlı Kullanıcı
yeri geldiginde biz muslumaniz diyolar muslumanligi bile alet etmeyin kendinze muslumanlik boylemi hic olmazsa dogru durust adini koysunlarda millette ona gore hareket etsin yokkk muslumanlil bu degil hristiyan misin desen Allah muhafaza hayir derler musluman gibi davranmazlar nedir peki bu iki arada bi derede misali bos bos yasayip gidiyolar su cahil insanlar rabbim hepimizi islah etsin sonumuz cok kotu cokkk :((

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt