Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

baş örtüsü (1 Kullanıcı)

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
Esmersevda seninle aynı sorunları bende yaşıyorum namaz kılmama ızın verılmıyor dusuncelerım ailemın dusuencelerıyle adeta zıt bı sekılde gıdıyor adanalısın senı çok ıyı anlıyorum cunku bende mersınlıyım anlattıklarının yarısından daha azını anlattıgını anlatmaya kalksan buraya sıgmayacagını cok ıyı bılıyorum cunku aynı problemlerı bende yasıyorum Allahım Yardımcımız Olsun Sureklı dua etmelıyız esmersevda sana yardımcı olmayı cok ısterdım cunku kımse bana destek cıkmadı cıkmıyorda Allahım Hidayet Etsin Allahım Beni Seni Ve Bizim Gibi Baskı Altında Olan Tüm Müslüman Kardeşlerimize Yardım Etsin İnşallah Selam Ve Dua İle..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ım maşallah Yarabbim sizin gibi insanların olmasıne güzel aileniz istemedigi halde çabalıyorsunuz inşallah Allah ın izniyle bizlerin dualarıyla istediginize ulaşırsınız...

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ım maşallah Yarabbim sizin gibi insanların olmasıne güzel aileniz istemedigi halde çabalıyorsunuz inşallah Allah ın izniyle bizlerin dualarıyla istediginize ulaşırsınız...

Allah Razı Olsun Rana Ama Çukurovada İnsanlar Dinini Yaşıyamıyor Çoğuda Lafta Müslüman Ama Elimden Geleni Yapmaya Çalışıyorum Hakaretlere Alay Konuları Olmama Rağmen İnşallah Esmersevdayada Rabbim Yardımcı Olurda Oda İstediği Gibi Hür Olarak Yaşamaya Devam Eder Esmersevda Hiç Üzülme Genciz Diye Ses Edemiyoruz Ben Bekliyorum Yaşım İlerlesin Söz Sahibi Olayım Kımsenın Yüzüne Bakmıcam Bile Sabret Sabır Ve Zaman Herseyın Ilacıdır.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı Olsun Rana Ama Çukurovada İnsanlar Dinini Yaşıyamıyor Çoğuda Lafta Müslüman Ama Elimden Geleni Yapmaya Çalışıyorum Hakaretlere Alay Konuları Olmama Rağmen İnşallah Esmersevdayada Rabbim Yardımcı Olurda Oda İstediği Gibi Hür Olarak Yaşamaya Devam Eder Esmersevda Hiç Üzülme Genciz Diye Ses Edemiyoruz Ben Bekliyorum Yaşım İlerlesin Söz Sahibi Olayım Kımsenın Yüzüne Bakmıcam Bile Sabret Sabır Ve Zaman Herseyın Ilacıdır.

Sizleri takdir ediyorum gerçekten haddim degil ama Şaşırıyorum.
Çalıştıgım yerde öyle insanlar varki artık sizin gibi insanların kalmadıgını düşünüyodum.
Allah yar ve yadımcınız olsun İnşallah herşeyin üstünden gelirsiniz Canlarımsınız ya :)

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
Sizleri takdir ediyorum gerçekten haddim degil ama Şaşırıyorum.
Çalıştıgım yerde öyle insanlar varki artık sizin gibi insanların kalmadıgını düşünüyodum.
Allah yar ve yadımcınız olsun İnşallah herşeyin üstünden gelirsiniz Canlarımsınız ya :)

Allah Razı Olsun Dinini İçinden Yaşayan Şöyle Diyeyim İçinden Yaşamak Zorunda Olan O Kadar Çok İnsan Var ki Tvde Peygamber Efendimizi Anlatan Bir Programı İzlediğim İçin Ailemden Yediğim Hakaretin Haddi Hesabı Yok Peşime Adam Tutuluyor Camiyemi Gidiyorum Diye Benim Yaşadıklarımı Buraya Yazmaya Kalksam Sığmaz Ama Allah Her Zaman Bana Bir Şekilde Yardım Ediyor Elhamdülillah Allah Herkesi Islah Etsin Allah Hep Bizimle Olsun İnşallah

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı Olsun Dinini İçinden Yaşayan Şöyle Diyeyim İçinden Yaşamak Zorunda Olan O Kadar Çok İnsan Var ki Tvde Peygamber Efendimizi Anlatan Bir Programı İzlediğim İçin Ailemden Yediğim Hakaretin Haddi Hesabı Yok Peşime Adam Tutuluyor Camiyemi Gidiyorum Diye Benim Yaşadıklarımı Buraya Yazmaya Kalksam Sığmaz Ama Allah Her Zaman Bana Bir Şekilde Yardım Ediyor Elhamdülillah Allah Herkesi Islah Etsin Allah Hep Bizimle Olsun İnşallah

ya yine bi pot kırdım galıba :) siz bayansınızdır diye canım dedim kusura bakmayın...:S

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
ya yine bi pot kırdım galıba :) siz bayansınızdır diye canım dedim kusura bakmayın...:S

Rica Ederim Önemi Yok Suç Bende Böyle Bi Yere De Yazılmaz Ama Esmersevdanın Böyle Zorluklar çektiğini görünce işte dedim sadece bu dünyada baskı altında kalan sadece ben değilim dedim yazdım hem önemi yok ben o tür kelimelere takılmam yeter ki güzel söz olsun küfür hariç tabi ki Güzel Sözler Söyleyenlerin Kalbide Güzeldir Kalbi Güzel Olan İnsanın Çok Güzel Bir İnsan Olduğunun Tescilidir

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun...
teşekkür ederim

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
sayili abim ALLAH sizinde yardımcınız olsun :)

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hepimizden Razı Olsun Teşekkür Ederim İbra Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun İnşallah Sağolun Güzel İnsanlarsınız Hepiniz Özünüz Güzel Maşallah

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ikinizin ve sizin gibilerin yardımcısı olsun...

neco3053

Kayıtlı Kullanıcı
Zor

Zor

ALLAH bu devirde bayanlara güç versin.Ben erkeğim iyiki kız olmamışım diyorum.Çünkü benim kapanmamda çok zor olacaktı.Büyük insanlar büyük imtihanlardan sonra ortaya çıkar.Ne diyeyim.Allah yardımcınız olsun...........

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
göremiyorum sizi 2 gündür inşallah iyisinizdir...
Rabbim yardımcınız olsun

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
ecaba mesajınız banamıydı öyleyse çok şükür iyiym de sıkıntı içindeyim

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
ben kapancam inşallah neler bakliyor beni ama rabbimin izniyle atlatacam

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
seni bekliyoruz canım o zaman
her zaman duamdasın
Allah ın izniyle düzelicek herşey..

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim sende herzaman duamdasın seninde allah yar ve yardımcın olsun kapalımısın

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ewet kapalıyım 13 yaşından beri sen kapana bildinmi izin verdilermi?

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
ay maşallah ne güzel bi duygu içindesin allah yardımcın olsun kardeşim.Şöyle bir şey ben onlara demedim kapancam diye sadece rabbim bana ömür verirse yaşarsam kadir gecesi bir gün önce gece her şeyimi yapcam sabaha kapalı olcam inşallh anladın mı

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
anladım hayırsıyla olur inşallah yaparsın hepsini ben istanbulda yaşıyorum türbanlı ve pardesülüyüm etrafımdakı kızlar genelde sıkılmıyomusun derler ama ben kesinlikle hayır derim sıkılmam ben buyum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt