ablacım ALLAHTAN dileğim başladığımız gibi devam etmemizide nasip eyler güzel ALLAHIM inşallah.midem ağrısada bazen ,acayip huzur buluyorum kaza namazlarımıda kıldıkça.defterede kaydediyorum.güzel ALLAHIM ve siler vesilesiyle bir bakarmışım daha seneler var gerçi ama kaza namazlarım bitmiş.olsun en azından çabalıyorum.RABBİM inşallah dediğin gibi ablam herkese şifa versin .benimkisi ALLAH şükür ki çok büyük bir hastalık değil bunada şükür .
aman ne güzel bir kardeşimiz daha katılmış bu güzel yolculuğumuza ve sonunda inşallah bizi RABBİMİN affına kavuşturacak yolculuğumuza.bende bakıyorum etrafıma ama şimdilik arkadaşlarım katılamıyorlar ben biraz daha çabalaıyacağım tabi.inşallah bu vesileyle bizlerde burdaki kardeşlerimizde ,vesile olduklarımız yada olacaklarımızda kurtulaşa hep beraber ereriz ablacım.ALLAHA emanet olasın
inşallah serapcım amin diyorum dualarına birkişiye vesile olmamız bile çok önemli heycan duyuyorum diyosun ya
geçekten bende inanılmaz heyecanla kılıyorum sanki kocaman bi yükün altından çıkmış gibi hafif hissediyorum
eminim arkdşlrda öledir allah hepimizede devamlı kılmak nasip etsin inşallah rabbime emanet ol bitanem