aleyküm selam birtanem.seninde yaşadıkların kolay değil dün sana birşeyler yazdım başka konuda.eşin hapiste ,çocuğun var,seninde yaşadıkların kolay değil.herkesin ayrı ayrı sınavları oluyor.ben bu sınavımda sanırım başarısız oldum çok ağladım,yaşadıklarıma dayanamadım geceler boyu ağladım.abimlerdeykende burdada,yüreğim çok yorgun .ailem yok artık hayatımı mahvettiler.daha hala karşı taraf gelinliğimle çıkarmak için uğraşıyor.razılar imza atmaya.sınavımda başarısız oldum gibi ama ALLAHIMbüyük ve herşeyi biliyor.ona sığındım hem sonra sizler varsınız benim birtanecik ailemsiniz.gerçekten çok büyük moraloluyor bana senin ,ablalarımın,aiblerimin,annelerimin,yöneticilerimin varlıkları.ALLAHTAN isteğim artık yuvama gitmek,burdan uzaklaşmak.yoksa yine bana birşey yapacaklar biliyorum hiç konuşmadığım yanlarına gitmediğim halde sataşıp hakaret ediyorlar.canım senin neyin var neden parçalı bulutlusun ,eşinle ilgili kötü bir haber yoktur inşallah.eşinin son durumu ne canım şimdi.inşallah artık huzur ve mutluluğu yaklarsınız ve ömür boyu huzurlu olursunuz.seni çok seviyorum canım.o güzel yüreğin kendini çok fazla hissettiriyor sözlerinde.içinde kanayan yaran bir an önce dinsin inşallah canım .hep dualarımdasın .ALLAHA emanet ol.
selamun aleykum canım sana başka konuda yazdım demişsin neredeki görmedim okumak isterim.canım dualarımız senin için hep bu yönde inşallah bi an evvel huzurlu mutlu yuvana kavuşursun.inşallah huzurun mutluluğun daim olur,inşallah Rabbim sana hayırlı,salih evlatlar nasib eder ve inşallah ailende bi zamanda sonra yanında olur bu konuda ısrarcıyım farkındayım ama canım senin bunun eksikliğini yaşamanı istemiyorum.Allah nişanlından ve ailesinden de razı olsun bak yinede ailenin gururunu düşünüyolar.ağlama üzülme sende dik dur artık yeter akıttığın gözyaşı az kaldı Allah ın izni ile.evet canım benim durumda malum herşeyin bi zorluğu var elbetteki canım bizde imtihanımızı böyle yaşıyoruz elhamdülillah canımız sağ sağlığımız yerinde binlerce şükür sıkıntı dediğin herkesin başında binbir çeşit dert tasa ama sabretmek lazım canım başka bi seçeneğimiz yok herşey Allah tan sadece iyi günlere şükr edecek deiliz ya değil miyok canım elhamdülillah kötü bi şey yok öylesine öyle dönemler oluyo arada bunalıyo bazen insan duygusallaşıyo o kadar dıeşimin şöyle diyim canım önümüzdeki ayın 7 sinde 2 yıl olcak 2,5 yıl daha var.bende seni çok seviyorum inan seninde kalbinin güzelliği yazdıklarına yansıyo Rabbim senin, benim burdaki tüm arkadaşlarımın hayırlı dualarını kabul eylesin,bizleri hoşnut olacağı kullardan eylesin,bizlleri birbirimize kendi rızası için sevdirsin inşallah.dualarımdasın canım öpüyorum seni.