eselamün aleyküm arkadaşlar
bende aöf işletme 1.sınıfım, bütünlemede başarılı olursam inşallah 2.sınıf olacağım. Rabbim yardımcımız olsun.
SELAMÜN LAEYKÜM ARKDAŞLARR YİNE BİR AÇIKÖĞRETİM SINAVI ÖNCESİ BİRLİKTEYİZ :a31:
NELER YAPTINIZ ÇALIŞTIKMI BÜTÜNLEMELERE ÇOK AZ KALDI 3 DERSİM VAR EN AZINDAN TEK DERSİ VEREBİLİRSEM ÜST SINIFA GEÇECEĞİM. DUALARINIZDA EKSİK ETMEYİN BENİ VE DİĞER KARDEŞLERİMİ İNŞALLAH
aleykümselam kardeşim yaa
hiç sorma valla, bir yandan iş bir yandan sınavlar, çalıştık ama bakalım ben de verebilirsem sınavları 3. sınıf işletme olcam inşaallah
aslında çalışınca gerçekten geçiliyor, çok zor olmuyor da..
çalışabilmek lazım, bu beni biraz zorluyor
bütüngün şirketin işleri zaten 5 dk zaman bulamıyorum bazen, bazen de fırsat bulup karıştırıyorum biraz ama evde olup da çalışabilmeye benzemez ki :a36:
Rabbim yardımcımız olsun inşaallah, hayırlısıyla verip derslerimizi geçmek nasip olur..
tüm kardeşlerime zihin açıklığı diliyorum, Rabbim yardımcımız olur inşaallah
selametle :a03:
selamun aleykum arkadaslar... bende aöf öğrencisiyim.. kamu yönetimi 4.sınıfa geçtim rabbime şükürler olsun.. bende tek dersten bütünlemeye girecegim.. tüm arkadslara basarılar diliyorum.. Allah cc. hepimizin yardımcısı olsun
evet çokşükür bişey kalmadı bu sene Allah izin verirse bitirecem..Bir sene de kaybım var benim yoksa bu sene mezun olmuştum ama hayırlısı böylemiş diyelim.. Allah sizede nasip eder inşallah biran önce bitirp mezun olmayı... selametle
3 sene önce ben kurtuldum AOF derdinden İnşallah sizlerde tez zamanda diplomalarınızı alırsınız..
evet bütünlemeyede girdik bakalım hayırlısı.. senin iki dersin varmıs ayse ya sen de benim gibi rahatsın geçmissin zaten sınıfını insallah sorumlularınıda kurtarırsın.. ben sınava pek çalısmadan girdim ama umudum var fenada geçmedi inş kurtarırım bende..
selamaleyküm arkadaşlar bende işletme 2.ci sınıf oldum..murat yayınları açıköğetim kitapçıkları var..ben ilk zamanlar oturup okulun kitabından çalışmıştım..zamanım kayboldu..murattan çalışmak yeterli bencee ben ona çalıştım geçtim derslerimi...darısı sizlere inşlah.
saol kardesim herkesin iyidir insallah mezun oldum cok sukur darisi bsiniza