selamun aleyküm arkadaşlar..nasıldı sınavınız..
be güzel attım yani...muhasebeden nefret ediyorum yaaaa...
a.s benım fena deıldı pek yalnız muhasebe sınavına gıdıp hesap makınası goturmeyı unutan bır adamımumarım herkes rabıımın ıznı ıle dıledıgı notu alır
son sınıf(4) ya acele evden cıktım melun seytan unutturdu.yarın sermayede yanıma alıyım sızın kaçıncı sınıf iyi geçmiştir umarım bana 47 yetiyor muhasebeden ama bayagı kastım vize kadar çalışamadım finale.s.a muhasebe de hasap makinesi unutulur mu gerçi bu sefer ki sınavde işlem ağırlıklı değildi ama siz kaçıncı sınıfsınız yanlış olmasın neyse hayırlı günler
slm ve dua ile:H
son sınıf(4) ya acele evden cıktım melun seytan unutturdu.yarın sermayede yanıma alıyım sızın kaçıncı sınıf iyi geçmiştir umarım bana 47 yetiyor muhasebeden ama bayagı kastım vize kadar çalışamadım finale.
:G inşallah bitirirsin kardeş çalışmadan olmuyor.bitiricem yarından sonra inşallah rabbim herkese nasip etsin.
sizde bunun bir formulu ocak ayından sona yeni sezon baslarken haftada 6 gün (1 gün kafa izni olsun) 30veya 45 dak'yı buna veririsek nisana kadar hakkını veririz inşallah.bunda zaman ve kullanımı önemli.
selamün aleyküm kardeşim .eğitim sistemiinin çökmüş olduğundan bahsetmişsin.evet bu çok doğru..ben bir öğretmenim ve söylediklerine harfiyen katılıyorum.geçtiğimiz haftalarda açıköğretim lise sınavlarında gözetmendim.ısrarla kopya isteyenler oldu ve ben buna karşı çıktım.kesinlikle böyle birşey olamayacağını söyledim fakat birkaç tane densiz kendini bilmez kopya çekmeye kalktı.yaptırmadım tabiki.bu adama kopyayı verende bir ÖĞRETMEN..evet yanlış okumuyorsunuz bir öğretmen benim sınıfımdaki bir öğrenciye kopya vermek istedi.RABBİM ona yardım etsin ama ben ağzıma geleni söyleyip sınıftan kovdum.en son dedimki SEN BİR ÖĞRETMEN OLARAK BU YOLSUZLUĞU, BU HAKSIZLIĞI YAPARSAN BU ÜLKENİN DİĞER VATADAŞLARI NE YAPAR HİÇ DÜŞÜNÜYOR MUSUN.SEN BİR NESİL YETİŞTİRİYORSUN DEDİM.çektim sınıfıma gittim.dünde açıköğretim üniversite sınavında gözetmendim.sınıfımda böyle bir şey olmadı ama eminim diğer sınıflarda ya da diğer okullarda olmuştur .ben doğudayım ve sınavlar bu tür haksızlıklar hep oluyor..allah herkese hak konusunda yardım etsin...EĞİTİM SİSTEMİNİ EN BAŞTA ÖĞRETMEN DİPLOMASI OLAN FAKAT ÖĞRETMEN OLAMAYAN,ÖĞRETMEN KILIĞINDAKİ....... LAR BOZUYOR...SELAMETLE..her dönem en az 150-200er ytl alıyorlar öğrencilerden..artı sene basında basvurusu kitabı pasosu derken resmen sömürüyorlar insanları.
ve bu insanlara okutmamak sınıf gecirmemek için ellerindne gelen her türlü zorlugu çıkartıyorlar.kolayca seınıf gecenlerin çoğu ders bası 150-250 ytl arası para verip kursa giden insanlar.
yazık.eğitim sistemı bu kadar çökmüş bir millet varmıdır acaba bizden başka..