güzel kare kaan.
hepside başarılı çalışmalar paylaştığınız için tşk.ler.
selamün aleyküm kaan karrdeşim bu önceki ekledigim resim sizin verdiginiz programla çok daha güzel oldu .. inanın çok teşekkür ediyorum bu ilk oldu fikrinizi almak istedim başka ayrıntıları varsa programın sevinirim...hayırlı günler dilerim kardeşim ALLAH(cc)emanet olunuz
baki selamlar
ne programı bu ? benim fotograflara özel bi ilgim var da o yuzden merak ettimT
picasa 2 google'den arama yaparak bulabilirsiniz.selametle kalın kardeşim.
aleykümselam kardeşim mesajı okuduğumda inanız ki irkildim.korktum desem yeridir.ama sona doğru anlaşıldı ve bu mahcup olup hatamız nerede oldu kuşkusuna gülmeye başladım selametle kalınız.kendi adıma t.ederim hayırlı ve bereketli günler ramazanlar olsun.
:a42:aleykümselam kardeşim mesajı okuduğumda inanız ki irkildim.korktum desem yeridir.ama sona doğru anlaşıldı ve bu mahcup olup hatamız nerede oldu kuşkusuna gülmeye başladım:a21: selametle kalınız.kendi adıma t.ederim hayırlı ve bereketli günler ramazanlar olsun.
s.a.ben de resim eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum..eklentilerinize tıklatıp gözat tan buluyorum resmi yükle diyorum hata oluştu dio baska bi yolu mu var..Yardımcı olur musunuz?
inşaALLAH ön sayfaya çıkardım RESİM YÜKLEME YARDIM bir bakın isterseniz ..
selam ve dua ile
estagfirullah ne hatası rabbim iyiliginizi versin neden korktunuz ki
galiba en büyük hata siz/in/lerin yetenekli benimse yeteneksiz olmam
( eyvahhhh!! ben kıskançmıyım yoksa)
resimleri ekledigim için simililere yer kalmamıştı o yüzden ifadeler anlaşılmadı galiba.... ama gerçekten çok çok güzel resimler ..profesyonel üstü ne yapalım yetenek böyle birşey galiba mevlam kimine veriyor kimine vermiyor ... maşaALLAH... gözlerimiz bayram ediyor..devamı bekleriz inşaALLAH
hayırlı bereketli feyizli ramazanlar kardeşim
rabbim tutulan oruçları kabul makbul eylesin.. inşaALLAH
selam ve dua ile