Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM (1 Kullanıcı)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM

BİR GÜN GELİR SANA İŞKENCE OLUR,
BİR GÜN GELİR KÜÇÜK DEVLER MUSALLAT OLUR,
BİR GÜN GELİR OYUNLARI BAŞLARINA YIKILIR,
ÖDÜN VERME SEVDANDAN EY KUTLU BACIM..

İŞKENCELER HALKA HALKA GELİYOR SANA
HÜZÜNLER SEVİNÇLER HEP BİR ARADA
ELBETTE GÜLECEKSİN SENDE BİR GÜN
ÖDÜN VERME SEVDANDAN EY KUTLU BACIM..

SANA DEDİLER SEN HEP SUSACAKSIN
HERKES KONUŞURKEN SEN BAKACAKSIN
BU DÜNYADA SANA ZÜLME EDENLER
HAKKIN KARŞISINDA AF DİLEYECEKLER,,

BİR GÜN SENİN ÖRTÜNE EL UZATANLAR
KORKMAZLARMIŞ SANA EMİR VERENDEN
SEN KUTLU YOLUN NEFERİSİN
ÖDÜN VERME SEVDANDAN EY KUTLU BACIM

AĞLAMA BACIM ARTIK SENDE GÜL
BAKSANA EL SALLIYOR FATMA ANNEM
ÇİLE GEREK BU YOLDA ÇOK GÜLMEK İÇİN
ÖDÜN VERME SEVDANDAN EY KUTLU BACIM

nursah

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
miracle yazdı:
s.a bende yaklaşık 3 ay önce kapandım.rabbime şükürler olsunki çok huzur verici bir şey...keşke daha önceden kapansaymışım diyorum kendi kendime..ama maalesef bende başörtüsü yüzünden iş bulamayanlardanım."başımı açıp çalışırım dersen hemen başla"diyen yerler oldu..hala iş bulamıyorum ama başımıda açıp çalışmayı asla düşünmüyorum..bunun huzuru hiçbişeyde yok çünkü..inanıyorumki rabbim bana da bi kapı açıcak...B)

RIZKI VEREN RABBİMDİR.RABBİMİN EMİRLERİNİ YAPARSAK YARDIM VE MERHAMETİNİ ESİRGEMEZ SÜPESİZ.BENİM YANIMDA BUYRUN ÇALIŞIN DİYECEM AMA......

s.a tamam hemen geliyim başlıyım çalışmaya;) :)

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,
"aşk korkuya peçedir,korku da aşka perde,
Allah'tan nasıl korkmaz insan O'nu sever de"diyor necip fazıl.biz Rabbimizi seviyorz.ama sevdiğimizin isteklerini değil,kendi isteklerimizi önemsiyoruz."ben de kapanmayı çok istiyorum" diyen kardeşlerime Allah hayırlı kapılar açsın ve o kapıyı görmeyi nasib etsin.örtünmeyi bizim istememiz önemli değil.iman eden bir kalp"Rabbim istiyor" der ve uygular.bu yalnızca testtür emri için değil Rabbimizin bütün emir ve yasakları için geçerli şüphesiz.örtünme Allahın emri.uygulamak da kulun görevi.Rabbim emrediyor seve seve yaparım demeli insan,nefsinin fısıltılarını bastırmalı.herkesin razı olduğu ama Allah'ın razı olmadğını uygulamak mı,yosa Allah'ın razı olduğu ama hiçkimsenin razı olmadığını uygulamak mı?seçim sizin.Allah'ın rızasını kazanan mümin kullardan olma ümidiyle.

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı
cok huzur hala cok huzurluyum

cok huzur hala cok huzurluyum

arkadslar merhaba. bu baslıgı ılk kapandıgım zamnlarda nerdeyse 1 yıl once acmıştım. ve hala aynı huzuru ıcımde besliyorum. cogu kısı acaba vazgecermı gozuyle bıle baktı bana ama hayır ben hala kapalıyım ve ınsallah ölene kadarda böyle olucak. ben hala cok mutlu ve huzurluyum ıykı kapanmısım ertelememişim dıyorum. duzunen arkadsşlara seslenıyorum sakın bunu ertelemeyın cunku içinizdekı ateş sönebılır asl apişman olmayacksınz emın olun. eger bu içinzden gelıyosa sakın ertelemeyın. sizi bambaşka kılıyo bu cunku. allah herkese nasib etsın. hayırlı geceler...

haktas

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel bir karar alıp uygulamak kadar güzel olan da herhalde bu güzellikte devam edebilmektir. Sizi tebrik ediyor, mutluluğunuzun kararsız kalan kardeşlerimizi teşvik etmesini diliyorum.

Merakımı yenemediğim 3 sorum var. Sizin için özel olduğu için dilerseniz cevaplamayabilirsiniz.

Geçen 1 yıl içerisinde işinizle ilgili kaygılarınız vardı. Bir sıkıntı yaşadınız mı ?

Hep kapanmanızı isteyen erkek arkadaşınızın tavrı geçen 1 yılda nasıl değişti (mi) ?

Sizi teşvik eden Merve'nin hayatı nasıl değişti ?

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel bir karar alıp uygulamak kadar güzel olan da herhalde bu güzellikte devam edebilmektir. Sizi tebrik ediyor, mutluluğunuzun kararsız kalan kardeşlerimizi teşvik etmesini diliyorum.

Merakımı yenemediğim 3 sorum var. Sizin için özel olduğu için dilerseniz cevaplamayabilirsiniz.

Geçen 1 yıl içerisinde işinizle ilgili kaygılarınız vardı. Bir sıkıntı yaşadınız mı ?

Hep kapanmanızı isteyen erkek arkadaşınızın tavrı geçen 1 yılda nasıl değişti (mi) ?

Sizi teşvik eden Merve'nin hayatı nasıl değişti ?

tesekkur ederım.
sorularınza gelınce;
cok sukur ınancıma cok uygun her vakit mescıdınde namaz kıldıgım, benım gıbı kapalı ve aynı zamnda cok bılgılı arkadslarımla aynı yerde calıştıgım, dunyada ılk 3e gırmıs haber ajanslarından bırınde fotoğraf editörüyüm. ücretı can sıkıcı derecede azda benım elımı kolumu baglayan başörtum un bazı iş ımkanlarına mani olması, burada cok sukur ınanılmaz ıyım ama işimi degstrmek ıstesemde buraya baglı kalmak benı uzuyo neden heryer boyle dııl dıyorum. begenıyolar ıyı para verıyolar ama ama ama. işte o ama. ama yınede olsun suan cok sukur hersey yolunda ısımde var. allah hayırlısını versınde ben yınede cok sukur edıyorum. bunu bulamayanda var.

erkek arkadsım onun demseıyle degılde kendı ıcımden deli gibi aşkla geldıgı ıcın bu daha mutlu tabı onunda katkısı oldugu ıcınde bıraz farklı mutlu. her gun şükredıyo benı boyle dogrdukce. ama ıykı sen ıstedın dıye oldu bu dıyo:)

merve hala okuyo. onun kaygısı devam edıyo iş konusunda ama hala umutlu. asla buyuzden onum kapancak demıyo. oda ıykı yapmısım dıyo. ve örtümüzn gereklerını elımızdne geldıgı kadar hayatımızdada yasamaya devam edıyoruz hersey sadece ortunmek dııl onun verdıgı ınsanlık sorumluluklarınıda taşıyabılmek hal hareketlere dıkkat edebılmek. alah herkese nasıp etsın...

haktas

Kayıtlı Kullanıcı
Cevaplar için çok teşekkürler.

Bu mübarek Kadir Gecesi'nde Siz, Merve ve Sizlerle aynı durumda olan tüm kardeşlerimin geçmiş ve gelecek günahlarınızın affını ve sizler gibi zorluklara rağmen Hak yoldan yoldan ayrılmayan tüm inananları Rabbimin nimet ve lütuf verdiklerinin yoluna iletmesini, sizlere hayırlı ve bol bol rızık vermesini, tüm kazancınızın herkesi şaşırtacak derecede bereketlenmesini diliyorum.

hamdusena

Kayıtlı Kullanıcı
nur%2031.jpg

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı olsun kardeşim.çok güzel karar vermişsin.ben de aynı dönemden geçiyorum.ama kararımı verdim.kapanıyorum.keşke bu ben daha küçükken bana aşılansaydı.keşke öyle büyüseydik.ben de 21 yaşındayım ve bugün allah ın izniyle tesettür mağazasına gidiyorum ve bayramımı türbanımla geçirmeyi düşünüyorum ve her zaman tabi.allah tüm inananların yanında olsun.madem özge kardeşimiz paylaştı.ben de bi küçük paylaşımımı yazayım dedim.tekrar hayırlı olsun.allah ın selameti üzerine olsun

tan_vakti

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı olsun kardeşim.çok güzel karar vermişsin.ben de aynı dönemden geçiyorum.ama kararımı verdim.kapanıyorum.keşke bu ben daha küçükken bana aşılansaydı.keşke öyle büyüseydik.ben de 21 yaşındayım ve bugün allah ın izniyle tesettür mağazasına gidiyorum ve bayramımı türbanımla geçirmeyi düşünüyorum ve her zaman tabi.allah tüm inananların yanında olsun.madem özge kardeşimiz paylaştı.ben de bi küçük paylaşımımı yazayım dedim.tekrar hayırlı olsun.allah ın selameti üzerine olsun
Maşallah kardeşime hayırlı olsun inşallah RABBİMİZ örtünmek isteyipte örtünemiyenlere örtüyü nasip eder

gezgincemile

Kayıtlı Kullanıcı
bende karar aşamasında olanlardanım...

bende karar aşamasında olanlardanım...

bende karar aşamasında olanlardanım..ama ispat etmeye çalışıyorum bazı şeyleri yeni evliyim iş arkadaşlarımda cevremde eşim istedi diye yada baskısı sonucu kapandığımı snaacak..ortam hazırlamaya çalışıyorum..ve bende çok özeniyorum türbana..

ozen72

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel inşallah ALLAH cc banada en kısa zamanda nasip eder. kolaylaştırırı içime feyzi verir. darısı bana ve tüm iteyenlere inşallah

leni

Kayıtlı Kullanıcı
hayrlı olsun kardeşim ALLAH inşallah banada benm gibi kapanmak isteynlerede nasip eder bende cok istiyorum ama bilirsnz işte sacma mazeretleri sıralamaya gerek yok çünkü hiç bişey mazeret olamas ALLAH emrettiyse yapmak zorundays nolur banada dua edin biran önce bende o şerefe erişeym we benm gibi düşünenlerde hayırlı günler

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
bugün bayramın ikinci günü.dün türbanımla kendinden emin bir şekilde dolaştım.bunun bana verdiği huzuru anlatamam.sanki senelerdir içimdeki o boşluk bir günde doldu.bakın:mazeret demeyin lütfen kimsenin mazereti olamaz.çevrenin ne dediği çok da mühim değil.aklınızı kullanın.islam akıl yolu.baskı değil.bana da dediler.yapamazsın açılırsın,sıkılırsın.neyine sıkılacağım ne varki sıkılacak.sonra sebepler sıralanır.işte birileri istedi baskı yaptı yada çevre faktörü.bunlar boş kardeşlerim.içinizde varsa olur.eğer yoksa bir daha kapanmak istiyorum demeyin.ama varsa da hemen kapanın.çünkü bunun zamanı bir çoğumuz için geçmiştir.hayırlısı olsun.inşallah allah da sizlere bu güzel duyguyu yaşatır.selamet ile

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
ben de çok istiyorum

ben de çok istiyorum

ben imam hatip mezunuyum genç kızlık yıllarım hep kapalı geçti ta ki 2000 yılında tayinim çıkana kadar memurluğa başladım ve malesef açtı başımı o günden beri başım açık kapanmak istiyorum ama nedense hep erteliyoru.bana da dua edin ne olur eski günlerime döneyim çok özlediğim günlere....dualarınızı bekleyen kardeşiniz.:A

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah En Kisa Zamanda Kapanirsin Kardeşim.allah Yolunu Açik Etsin Başarilar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt