Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM (1 Kullanıcı)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM

ALLAHu teala yardımcın olmuş ne güzel. valla duygulandım gözlerim doldu erkek olmama ragmen cenab-ı ALLAH herkese nasip etsin inşalla.
.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

hayırlı olur inşaallah.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

B)canım ya nasıl sevindim anlatam.hayırlı olsun öncelikle.yazdığın yazı beni o kadar duygulandırdı ki ağlıyorum şuan.ama bunlar sevinç gözyaşları.bizlere bu güzel duyguyu yaşattığın için çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.RABBİM daim etsin.hidayette olmayanları RABBİM hidayete eriştirsin.B)

hasann

Kayıtlı Kullanıcı

ozgee yazdı:
arkadslar merhaba ben özge bende foruma gıremesemde uzun zamandır sıtenın uyesı ve takipçisiyim. ben 1 hafta once kapandım. oncesınde ve sımdı yaşadıkalırmı paylaşmak istedim sizlerle. beni anlayack insanlarla:) aılem yterı kadar dındardır fazla olmasada ıbadetlerımızı yapardık hep ayrıca 20 yasındayım. nyse 2 yıldır bırlıkte oldugun erkek arkadsım benım hep kapanmamı ıstiyordu. evlenınce tamam faln dıyodum oda once olur ınsallah derdı bende ınsallah once olur derdım hep ama hıç sanmam derdım içmden hep. uzak gıbıydı bana cnku namazımı kılardım alaha sukur az cok ama böleydı yani. ne kavgalar edrdık bu yuzden anlatamam. kısa kollu gıyme su bu neler nelerç nyse benım 8 senelık arkadsım 2 ay once kapndı. bana bı mesaj cektı özge ben kapandım dıye. o anda bıseyle ugrasıyodum ve donup kaldım. aslında kapanmasına sasırmadım yakındı buna cok merve. içime bieşey oturu verdı 2 ay boyunca yanı kapnan kadar cıkmayan. onu gorunce zaten benı bır aglama tuttu anlatamam sıze. sonra merveyle konusmaya basldım sureklı hatta o gece onu gordugum ılk aksam bana neoldu allah bunu bana nasıl verdı ıcıme bılmıyorum hıııö aklımda yok ve benı bır heves sardı anlatamam. uzun uzn konstuk. zman gectı arstrdım okudum. ınsanlrla konstum. kımı cok erken okulun var işn var dedı. bıde benım ısın zor fotogrfacılık okuyorum muhabırlık faln yaptım 1 yıl yanı bıras zıt. nyse cok konstu herks ben bı tamam dıyorum bı ertelesemmı dıyorum. cnku onumzdekı yaz canadaya gıtme durumum var. ama ıcmdekı o yumruk hıc gıtmedı allah rızası ıcın namazlar kıldıım ya kapanayım yada yapmycam dıyıp cıkayım bu işten bsey olsun dıye agladım. kendıme esarplar aldım baktım bana gercekten yakışıyo. herkes begnıyo. kendıme bı zman belırledım. tamam dedım yapacaksın ozge. arkadslarımı ıftara davet ettım sultan ahmete gıttık. bende kapandım o akşam ıftara gıderken. kapıdan cıkarken ağladım durdum apartmanda yapamıycam cıkamycam merve dedım bana guç verdı merve allah razı olsun ondan. bı cıkacaksın hersey bıtecek ozge dedı. konstu kapıda bana on dakıka. sonra basım yerde cıktım. saga sola bakmadan. ama 2. gun 3. gun. benı gormesınler dedgım ınsanların onune ben cıkıyorum sımdı nasıl olmusum dıye. allah bana bunu nasip ettı ya şükürler olsun. ıcımdekı o yumruk yerını huzura bıraktı arkadslar ben bu 2 ayı asla unutmam. bana yardımn eden herkese cok tesekkur edrım bunu ısteyen herkese allah yardım etsin. bende edrım:)

S.A NE KADAR GÜSEL SENİN ADINA SEVİNDİM ÖZGE GERCEKTEN ÇOK GÜSEL DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL BENDE KIZ ARKADASIMI BU SEKİLDE KAPATMISTIM
AMA ŞUAN AYRIYIM:(1 HAFTA OLDU HAYATA GÖZLERİNI YUMDU AMA ÇOK MUTLUYUM ONU O ŞELİKDE ALLAHIN HUZURUNU GÖNDERMEM İNŞ DİLERİMKİ BU DAVRANIŞIM CENNET KAPISINI AÇAR İNŞB)SELAMETLE KALIN

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

hasann yazdı:
ozgee yazdı:
arkadslar merhaba ben özge bende foruma gıremesemde uzun zamandır sıtenın uyesı ve takipçisiyim. ben 1 hafta once kapandım. oncesınde ve sımdı yaşadıkalırmı paylaşmak istedim sizlerle. beni anlayack insanlarla:) aılem yterı kadar dındardır fazla olmasada ıbadetlerımızı yapardık hep ayrıca 20 yasındayım. nyse 2 yıldır bırlıkte oldugun erkek arkadsım benım hep kapanmamı ıstiyordu. evlenınce tamam faln dıyodum oda once olur ınsallah derdı bende ınsallah once olur derdım hep ama hıç sanmam derdım içmden hep. uzak gıbıydı bana cnku namazımı kılardım alaha sukur az cok ama böleydı yani. ne kavgalar edrdık bu yuzden anlatamam. kısa kollu gıyme su bu neler nelerç nyse benım 8 senelık arkadsım 2 ay once kapndı. bana bı mesaj cektı özge ben kapandım dıye. o anda bıseyle ugrasıyodum ve donup kaldım. aslında kapanmasına sasırmadım yakındı buna cok merve. içime bieşey oturu verdı 2 ay boyunca yanı kapnan kadar cıkmayan. onu gorunce zaten benı bır aglama tuttu anlatamam sıze. sonra merveyle konusmaya basldım sureklı hatta o gece onu gordugum ılk aksam bana neoldu allah bunu bana nasıl verdı ıcıme bılmıyorum hıııö aklımda yok ve benı bır heves sardı anlatamam. uzun uzn konstuk. zman gectı arstrdım okudum. ınsanlrla konstum. kımı cok erken okulun var işn var dedı. bıde benım ısın zor fotogrfacılık okuyorum muhabırlık faln yaptım 1 yıl yanı bıras zıt. nyse cok konstu herks ben bı tamam dıyorum bı ertelesemmı dıyorum. cnku onumzdekı yaz canadaya gıtme durumum var. ama ıcmdekı o yumruk hıc gıtmedı allah rızası ıcın namazlar kıldıım ya kapanayım yada yapmycam dıyıp cıkayım bu işten bsey olsun dıye agladım. kendıme esarplar aldım baktım bana gercekten yakışıyo. herkes begnıyo. kendıme bı zman belırledım. tamam dedım yapacaksın ozge. arkadslarımı ıftara davet ettım sultan ahmete gıttık. bende kapandım o akşam ıftara gıderken. kapıdan cıkarken ağladım durdum apartmanda yapamıycam cıkamycam merve dedım bana guç verdı merve allah razı olsun ondan. bı cıkacaksın hersey bıtecek ozge dedı. konstu kapıda bana on dakıka. sonra basım yerde cıktım. saga sola bakmadan. ama 2. gun 3. gun. benı gormesınler dedgım ınsanların onune ben cıkıyorum sımdı nasıl olmusum dıye. allah bana bunu nasip ettı ya şükürler olsun. ıcımdekı o yumruk yerını huzura bıraktı arkadslar ben bu 2 ayı asla unutmam. bana yardımn eden herkese cok tesekkur edrım bunu ısteyen herkese allah yardım etsin. bende edrım:)

S.A NE KADAR GÜSEL SENİN ADINA SEVİNDİM ÖZGE GERCEKTEN ÇOK GÜSEL DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL BENDE KIZ ARKADASIMI BU SEKİLDE KAPATMISTIM
AMA ŞUAN AYRIYIM:(1 HAFTA OLDU HAYATA GÖZLERİNI YUMDU AMA ÇOK MUTLUYUM ONU O ŞELİKDE ALLAHIN HUZURUNU GÖNDERMEM İNŞ DİLERİMKİ BU DAVRANIŞIM CENNET KAPISINI AÇAR İNŞB)SELAMETLE KALIN

HASAN BEY ALLAH SABIRLAR VERSİN ARKADAŞINIZIN MEKANI CENNET EYLESİN İNŞ.HZ HATIMA ANNEMİZE KOMŞU EYLESİN.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ÖZGE ABLACIM ARKADAŞLAR HERŞEYİ YAZMIŞLAR BEN DE ONLARA KATILIYORUM.DARISI BAHANESİ OLANLARIN BAŞINA DİYORUM.RABBİM DAİM ETSİN İNŞ.

kubranur

Kayıtlı Kullanıcı

özgecim,kapandıgına çok sevindim.rabbim herkeze nasip etsin.a.e.o

polyana

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun özgecim allah devamı getirsin inş. sana özgecim dedim çünkü yazdıklarını okudukça seni kendine yakın hissettim gerçi bu sitede herkes kardeş, allah diğer kapanmak isteyenlere senin yaşadıklarını örnek almayı nasip eder inş. selametle kardeşim,

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

çook sevindim kardeşim inşallah rabbimin rızasına vesile olur.selam ile..

beadgirl

Kayıtlı Kullanıcı

çok sevindim kardeşim hayırlı olsun rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
bizleri duaların da unutma B)B)B)B)B)B)

444444

Kayıtlı Kullanıcı

selam... bende elif ba öğrenmeye çalışıyorum. siz başınızı örtmekle başladınız bende elif ba ile... ama çok zor gerçekten.. geçen hafta harfleri öğrendim. yavaş yavaş alıştırmalar.. nasip olursa devamı gelecek. selam

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

444444 yazdı:
selam... bende elif ba öğrenmeye çalışıyorum. siz başınızı örtmekle başladınız bende elif ba ile... ama çok zor gerçekten.. geçen hafta harfleri öğrendim. yavaş yavaş alıştırmalar.. nasip olursa devamı gelecek. selam

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM,
BU GÜN BİR DEFA DAHA SEVİNDİK SAYENİZDE, NE OLUYOR YA SANKİ BU SESLER İSLAMIN AYAK SESLERİ. AVRUPA, AVRUPA YANLILARI BU DUYDUĞUNUZ İSLAMIN AYAK SESLERİ.
KARDEŞİM İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR. SİZ YOLA YARIDAN İTİBAREN BAŞLIYORSUNUZ İNŞAALLAH. BU ARADA BİZE DÜŞEN BİR GÖREV OLURSA BAŞ GÖZ ÜSTÜNE.
K.S.E.O. (KALBİNİN SAHİBİNE EMANET OL)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

444444 yazdı:

SÜPERSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN DEVAM İNŞ.BU GÜN ALDIGIM 3. GÜZEL HABER SAGOLUN RABBİM DAİM ETSİN İNŞ.

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHIM DAİM ETSİN İNŞALLAH ÇOK ÖNEMLİ BİŞEY RABBİM CENNETİNE ALSIN CÜMLEMİZİ!

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
444444 yazdı:

SÜPERSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN DEVAM İNŞ.BU GÜN ALDIGIM 3. GÜZEL HABER SAGOLUN RABBİM DAİM ETSİN İNŞ.

ABLACIĞIM 3. HABER NEYDİ BEN İKİ TANE OKUDUM.
BİRDE ŞU RESİM EKLEME İŞİNİ BEN HALA YAPAMIYORUM. BİLGİNİZ OLSUN
K.S.E.O.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
444444 yazdı:

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM,
BU GÜN BİR DEFA DAHA SEVİNDİK SAYENİZDE, NE OLUYOR YA SANKİ BU SESLER İSLAMIN AYAK SESLERİ. AVRUPA, AVRUPA YANLILARI BU DUYDUĞUNUZ İSLAMIN AYAK SESLERİ.KARDEŞİM İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR. SİZ YOLA YARIDAN İTİBAREN BAŞLIYORSUNUZ İNŞAALLAH. BU ARADA BİZE DÜŞEN BİR GÖREV OLURSA BAŞ GÖZ ÜSTÜNE.
K.S.E.O. (KALBİNİN SAHİBİNE EMANET OL)

ABİME AYNEN KATILIYORUM ELİMİZDEN GELEN BİR ŞEY OLURSA SEVE SEVE YAPMAYA HAZIRIZ

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

BİRİNCİSİ ÖZGENİN ÖRTÜNMESİ İKİNCİSİ FİDANIN SİGARAYI BIRAKMASI ÜÇÜNCÜSÜ 44444 KARDEŞİMİZİN ELİFBAYI ÖGRENMEYE BAŞLAMASI.ABİ RESİM BAK BÖYLE EKLENİYOR EKLİM BİRTANE BAK NASIL OLMUŞ..:)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

ÇOK GÜZEL OLMUŞ, ELİNE SAĞLIK.
ZATEN BENDE NASIL YAPTIĞINI GÖRDÜM , ÖĞRENDİM !!!
ALLAH RAZI OLSUN !!!!

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
ÇOK GÜZEL OLMUŞ, ELİNE SAĞLIK.
ZATEN BENDE NASIL YAPTIĞINI GÖRDÜM , ÖĞRENDİM !!!
ALLAH RAZI OLSUN !!!!

BAK BAK ABİ HANİ BİLMİYORDUN?

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR EĞER SİZDE KATILIRSANIZ İLK İSLAMİ NASIL ÖĞRENDİĞİMİZİ HATIRLAYALIM BİR DUAYLAMI ANNEMİZİN ÖĞRETTİĞİ ELİF BA İLEMİ V.S...

BEN İLK ADIMI ATAYIM BEN İLK OLARAK 5 YAŞINDA AİLE DOSTUMUZ OLAN TOTON Bİ TEYZEDAN ÖĞRENDİĞİM DUA İLE BAŞLADIM O DUA :

'RABBİYESİR VELATU ASİR RABBİTEMİN BİN HAYİR'

BU DUA İLK ÖĞRENDİĞİM DUAYDI

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt