Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM (4 Kullanıcı)

emineduru

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM

arkadaşlar ben de kapanmak istiyorum dün kızımla birlikte çarşıya gittim gözüm hep örtülerde hatta bir tane alsam mı diye düşündüm ama karar veremedim Rabbim nasip etti iki yılldır namaz kılıyorum inş kapanmayı da nasip eder dualarınızı bekliyorum.

ikranur

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşlerim bende iki ay öncesine kadar kapalı değildim ama kapalı bir arkadaşıma çok özenirdim bir gün onunla buluştum ve o bana kapalı dolaştığını farzet dışarda ne farkediyor dedi.bir süre öyle aklıma getirdim ve sonra kapanmak için hiç bir şeyi beklememe gerek olmadığını da anladım güzelce pardesümü aldım başörtümü aldım bir sabah tatile giderken odamdan giyinipte çıktım annemde babamda öyle şaşırmışlardı ki tutamadılar kendilerini sevinçlerinden ve ağladılar.öyle güel bir duygu ki Rabbimin rızasını kazanmak herşeyden herkesten daha önemli.Mevlam cümlemize nasip etsin inşallah ve goNuL_ ünde dediği gibi öyle insanlara muhtaç atmesin....

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

emineduru yazdı:
arkadaşlar ben de kapanmak istiyorum dün kızımla birlikte çarşıya gittim gözüm hep örtülerde hatta bir tane alsam mı diye düşündüm ama karar veremedim Rabbim nasip etti iki yılldır namaz kılıyorum inş kapanmayı da nasip eder dualarınızı bekliyorum.

NE KADAR GÜZEL İÇİNİZDE BÖLE BİŞEY VAR AMA BUNA NEDEN MANİ OLUYORSUNUZ KARAR VEREMEMENİZİN SEBEBİ NEDİR Kİ KENDİNİZ İSTEİĞİNİZE GÖRE KAPANMAYI O HALDE SİZİDE ETKİLEYEN ENGELLEYEN ÇEVRENİZİN TEPKİSİN NASIL OLUCAĞIMI SAKIN BÖLE BİR ÜMİTSİLİĞE KAPILMAYIN UNUTMAYINKİ YARINA ÇIKACAĞIMIZIN GARANTİSİ YOK LÜTFEN BUNU AKLIMIZDAN ÇIKARMAYALIM VE BİR AN ÖNCE RABBİMİZİN BİZİ YARADANIN YERYÜZÜNÜN VE GÖKUYÜZÜNÜN ASIL SAHİBİNİN BİZİM İÇİN SONSUZ NİMETLER YARATANIN BİZDEN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEYELİM BAKIN NE GÜZEL NAMAZDA KILIYORSUNUZ EMİN OLUN Kİ ÖRTÜNDÜKTEN SONRA İÇİNDEKİ İSLAM SEVGİSİ DAHADA ARTACAK VE SİZİZN HERŞEY DAHA HAYIRLI OLACAKTIR SELAM VE DUA İLE HAKKINIZI HELAL EDİNB)B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

http://www.umutfm.com/izle.php?id=863

RABBİM HAKKIYLA TAŞIMAYI CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

emineduru yazdı:

ABLACIM BELKİ YARIN HİÇ OLMUYACAK VE RABBİMİN HUZURUNDA BİZİ HANGİ BAHANELERİMİZ KURTARACAK.RABBİM İNŞ NASİP EDERDE ÖRTÜNÜRSÜNÜZ.

nursah

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bende yaklaşık 3 ay önce kapandım.rabbime şükürler olsunki çok huzur verici bir şey...keşke daha önceden kapansaymışım diyorum kendi kendime..ama maalesef bende başörtüsü yüzünden iş bulamayanlardanım."başımı açıp çalışırım dersen hemen başla"diyen yerler oldu..hala iş bulamıyorum ama başımıda açıp çalışmayı asla düşünmüyorum..bunun huzuru hiçbişeyde yok çünkü..inanıyorumki rabbim bana da bi kapı açıcak...B)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ben 7 ay önce kapandım ve iyiki kapanmışım diyorum çünkü hangi safta olduğun belli oluyor

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

miracle yazdı:
s.a bende yaklaşık 3 ay önce kapandım.rabbime şükürler olsunki çok huzur verici bir şey...keşke daha önceden kapansaymışım diyorum kendi kendime..ama maalesef bende başörtüsü yüzünden iş bulamayanlardanım."başımı açıp çalışırım dersen hemen başla"diyen yerler oldu..hala iş bulamıyorum ama başımıda açıp çalışmayı asla düşünmüyorum..bunun huzuru hiçbişeyde yok çünkü..inanıyorumki rabbim bana da bi kapı açıcak...B)

RIZKI VEREN RABBİMDİR.RABBİMİN EMİRLERİNİ YAPARSAK YARDIM VE MERHAMETİNİ ESİRGEMEZ SÜPESİZ.BENİM YANIMDA BUYRUN ÇALIŞIN DİYECEM AMA......

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:
ben 7 ay önce kapandım ve iyiki kapanmışım diyorum çünkü hangi safta olduğun belli oluyor

RABBİM DAİM ETSİN İNŞ
EVET AÇIK BAYANLA TESETTÜRLÜNÜN SAFI AYRIDIR.GEÇENLERDE ABİMLE TRAFİKTEYİZ ARABAYI BAYAN KULLANIYOR VE YANINDA İKİ TANE DAHA TESETTÜRLÜ BAYAN VARDI ,ABİM ABLAMLARA YAKIŞIR DEDİ.İLERDE AÇIK BAYAN KULLANIYORDU BİZ BAYANA YOL BİLE VERMEDİK ABİM SIRANI BEKLE
DEDİ....

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
sadece_eda yazdı:

RABBİM DAİM ETSİN İNŞ
EVET AÇIK BAYANLA TESETTÜRLÜNÜN SAFI AYRIDIR.GEÇENLERDE ABİMLE TRAFİKTEYİZ ARABAYI BAYAN KULLANIYOR VE YANINDA İKİ TANE DAHA TESETTÜRLÜ BAYAN VARDI ,ABİM ABLAMLARA YAKIŞIR DEDİ.İLERDE AÇIK BAYAN KULLANIYORDU BİZ BAYANA YOL BİLE VERMEDİK ABİM SIRANI BEKLE
DEDİ....

yalınız tüm açıklar bir olmuyo kardeşim.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

TABİ TÜM AÇIKLAR BİR DEGİL.MESELA BENİM BİR ARKADAŞIM VAR KENDİ AŞMIŞ HERŞEYİN FARKINDA ÇOK İYİ BİLİYOR İSLAMI AMA İŞİ GEREGİ ÖRTÜNEMİYOR.BENİM AKRABAM VAR AÇIK ELİNİ AÇIK DUA EDİYOR BEN BİLE ONUN GİBİ EDEMİYORUM.AÇIK İNSAMLARA DİKKAT EDİN DUA DA MAŞALLAHLARI VAR.ÖRTÜLÜLERDE HEPSİ BİR DEGİL.ÜSTÜ FORMA ALTINI SORMA.MAŞALLAH ÖYLE BİR GİYİNİYORLARKİ BEN TİKSİNİYORUM VALLAH.MİNİ ETEKLER BAŞINDA ÖRTÜ AMA BOGULACAKMIŞ GİBİ TAKMIŞ.

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı

arkadslar boyle kapanmka ısteyen yeni kapanan kardeslerı gorunce oyle mutlu oldumkı. zaten ılk kapandıgım zaman dısarıda kapalıları gorunce daha bır rahatlıyordum ne kadar guzelkı benım gıbı dusunen ok dar cok ınsan varmıski. bnce arada asal kalmayın tabı içinizi tartın dusnun ama asla ertelemeyın ınanın ben ole calışma hırsıyla doluydumkı gazetecı olucam muhabır olucam fotografcı olcam dıye kı bu meslek bunu bındedbır kabul edenler var. ama hayllerımı azaltmıyorum baska yollar arıyorum mesela allah yardım edr belkı bı fotograf studyosu acarım dıyorum. zaten erkek arkadsım bu durumumu görüp senın içn bseyler yapıcam dıyo studyo ıle ılgılı yanı asla buyuzden bole demyın belkı kapalıyız dıye daha ıyı bir iş cıkar karsımıza allah yardım edecektır

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

miracle yazdı:
s.a bende yaklaşık 3 ay önce kapandım.rabbime şükürler olsunki çok huzur verici bir şey...keşke daha önceden kapansaymışım diyorum kendi kendime..ama maalesef bende başörtüsü yüzünden iş bulamayanlardanım."başımı açıp çalışırım dersen hemen başla"diyen yerler oldu..hala iş bulamıyorum ama başımıda açıp çalışmayı asla düşünmüyorum..bunun huzuru hiçbişeyde yok çünkü..inanıyorumki rabbim bana da bi kapı açıcak...B)[/quotS

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM EMİN OLKİ SENDE RABBİMİN İZNİYLE HAYIRLI BİR BULACAKSIN SABRETTİĞİN İÇİNSE MUKAFATANI AYRI ALACAKSIN UNUTMAKİ RABBİM DUALARIMIZ GERİ ÇEVİRMEZ ER YADA GEÇ KABUL OLUR KENDİNİ SAKINA ÜMİTSİZLİĞE SOKMA OLDUMU CNM RABBİMDEN DİLEĞİM BİRAN ÖNCE ÇOK GÜZEl bi iş bulabilmeni diliyorum selam ve dua ile

arkoarko

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BENDE KAPANDIM

RE: BENDE KAPANDIM

ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ KAPANMAYI İSTİYOR VE KAPALI ABLALARA ÇOK ÖZENİYORDUM.RÜYALARIMDA KENDİMİ KAPANMLŞ GÖRÜYORDUM.AMA İDEALLERİM İÇİN HEP ERTELEDİM.SONRA BİR ABLAYLA TANIŞTIM BANA KURAN ÖĞRETTİ.VE KAPANMAYA KARAR VERDİM.AMA EŞİM HİÇ İSTEMEDİ 2 AY ONU İKNA ETMEYE ÇALIŞTIM BİRGÜN BANA PARDESÜ ALIP GELDİ VE SÜPRİZ YAPTI HEMEN OGÜN BAŞIMI ÖRTÜP PARDESÜMÜ GİYDİM.AMA EŞİM HALA ALIŞAMADI ARA ARA AÇILMAMI İSTEDİĞİ OLUYOR.KURAN OKUMAM NAMAZ KILMAMA ÇOK SEVİNİYOR AMA SAÇLML ÖRTMEMİ PEK İSTEMİYOR.AMA BEN ÇOK MUTLUYUM ÇOK HUZURLUYUM ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

arkoarko yazdı:
ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ KAPANMAYI İSTİYOR VE KAPALI ABLALARA ÇOK ÖZENİYORDUM.RÜYALARIMDA KENDİMİ KAPANMLŞ GÖRÜYORDUM.AMA İDEALLERİM İÇİN HEP ERTELEDİM.SONRA BİR ABLAYLA TANIŞTIM BANA KURAN ÖĞRETTİ.VE KAPANMAYA KARAR VERDİM.AMA EŞİM HİÇ İSTEMEDİ 2 AY ONU İKNA ETMEYE ÇALIŞTIM BİRGÜN BANA PARDESÜ ALIP GELDİ VE SÜPRİZ YAPTI HEMEN OGÜN BAŞIMI ÖRTÜP PARDESÜMÜ GİYDİM.AMA EŞİM HALA ALIŞAMADI ARA ARA AÇILMAMI İSTEDİĞİ OLUYOR.KURAN OKUMAM NAMAZ KILMAMA ÇOK SEVİNİYOR AMA SAÇLML ÖRTMEMİ PEK İSTEMİYOR.AMA BEN ÇOK MUTLUYUM ÇOK HUZURLUYUM ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

KADININ ÖZELİ KİMDİR?
TABİKİ EŞİDİR.OZAMAN İNSAN HELALİNİ BAŞKASIYLA YAYLAŞIRMI.KADIN KADINLIGINI BİR TEK KOCASINA YAPMALI.EŞİNİZ ANLIYACAKTIR SİZİ ABLACIM İSLAMIN GÜZELLİKLERİNİ ÖRTÜNÜN GÜZELLKLERİNİ ANLATIRSANIZ EMİNİM ANLIYACAKTIR.ALLAH YOLUNUZDA SİZLERİ VE BİZLERİ SABİT KILSIN İNŞ.

nursena72

Kayıtlı Kullanıcı

:):) S.A. Kardeşim, hayırlı olur inşallah. Örtünmene çok sevindim .Rabbim senin durumunda olan kardeşlerimize de nasip eder inşallah. Aramıza hoşgeldin.B)B)

samirasert

Kayıtlı Kullanıcı

Özge kardeşim senin adına okadar çok sevindimki Yaradanım inşallah banada nasip eder. Benimde erkek arkadaşım çok istiyor ama çevrem okadar zıtki turistik biyer birçok mani var. Gerçi bunlar bahane edilemez ama insan bi destekçi istiyo eş arkadaş yandaş arıyo ve bana şuan burda destek olucak bi çevre arkadaş yok. Erkek arkadaşımla en kısa zamanda evlenmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla İnşallah evlenince enkısa zamanda kapanıcam bende. İnanırmısın evlenince kapanıcam diye ogünleri iple çekiyorum. Bir heves Bir mutluluk var içimde sanki ogünlerin huzurunu hissediyorum. İnşallah enkısa zamanda olur. Benim içinde dua edermisiniz arkadaşlarım Allah a emanet olun.

samirasert

Kayıtlı Kullanıcı

* İNANCIM BATIL DEĞİL Kİ; ÜMİDİM KIRILGAN OLSUN......B)B)B)

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı

samirasert yazdı:
Özge kardeşim senin adına okadar çok sevindimki Yaradanım inşallah banada nasip eder. Benimde erkek arkadaşım çok istiyor ama çevrem okadar zıtki turistik biyer birçok mani var. Gerçi bunlar bahane edilemez ama insan bi destekçi istiyo eş arkadaş yandaş arıyo ve bana şuan burda destek olucak bi çevre arkadaş yok. Erkek arkadaşımla en kısa zamanda evlenmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla İnşallah evlenince enkısa zamanda kapanıcam bende. İnanırmısın evlenince kapanıcam diye ogünleri iple çekiyorum. Bir heves Bir mutluluk var içimde sanki ogünlerin huzurunu hissediyorum. İnşallah enkısa zamanda olur. Benim içinde dua edermisiniz arkadaşlarım Allah a emanet olun.

canım dedım ya ıcnde olması cok onemlı ınsanın bu ama degerlendırmelı bır an önce haklısın engeller olablır ama ne mutlu sana ahayatını bırleştrmek ıstedgın kısı bu gercekten istiyo gerısı boş zaten. inşallah bir an önce kapanırsın sende ama bu içndeki hissi taze tut o kadar kırılganki anlatamam. senden gıtmesıne engel ol allah içine vermışken bunu degerlendır allah yardımcın olsun:)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

s.a.
bak benim küçük kızım bile kapanıyor, daha neyi bekliyorsunuz,

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt