Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM (3 Kullanıcı)

Mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM

ES SELAMÜ ALEYKÜM ARKADAŞIM, ALLAH HERKESE DOĞRU YOLU NASİP ETSİN.YARDIMCIMIZ OLSUN.SİZİN ADINIZA ÇOK SEVİNDİM.ALLAH BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE HAKKIYLA KAPANMAYI NASİP ETSİN.AHİRZAMANDA YAŞADIĞIMIZ ŞU GÜNLERDE BÖYLE OLAYLARLA KARŞILAŞMAK BİZLERİ ÇOK MEMNUN EDİYO.ZATEN NİYET OLDUKTAN SONRA RABBİMİZ YARDIM EDİYO YETERKİ NİYETLER HALİS OLSUN.CÜMLETEN HAYIRLI AKŞAMLAR A.E.OLUN.

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı

aqrkadslar bütün yorumlarınızı tek tek defalarca okudum ve benı nasıl güçlendirdiniz ve mutlu ettiniz anlatamam. cünkü böyle anlarda ve karar verme anlarında sizin gibi iyi dostlar olunca doğruyu bılen insanın ıcı daha huzurlu oluyo gercekten bunu anlatamam. allah isteye yada aklında bılre olmayan tum kardeslerıme nasb etsin. benı gorenlerde sen bunu dusnuyomuydun nasıl oldu bu dıyolar bu dahada gusel. cok saolun yorumlarınız için. cok sağol allah emanet olun...

ismail_18

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm kardeşlerim wallaha çok duygulandım ne diyeyim Allah bütün genç kızlarımıza nasip etsin.Böyle genç kızlarımızı görünce ben kendi kendime bak ne güzel hanım hanımcık giyinmiş diyorum.Allaha emanet ol Kardeşim :)

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı

ya ınanın sımdı anlatmakla benı tanıyamazsınız ıcmde hep olan ancak bu tarz ortamlarda hıc nbulunmay6n bırydım ben. sizler gıbı hep duacı konsmazdım eskıden. ama bana ne oldu bılmıyorum. cnku cevremde genelde yanı nasıl dıyım aslında en yakınlarım hep dındar ınanclı hzurlu ınsanlardı . ancak erkek arkadsım ve merve arkadasım ayrı sehırlerde okuyor bnden ve sahıp oldugum en ıyılerımın dısında en yakınımdakı 3 kız arkadsım dınle ılgısı olmayan hep en yakınımda olnalr ben yanımda hep onlar olmasına ragmen bu kadar oldum ya. haka yanımdalar 4 kızız 3ude musluman degıller hatta ne olduklarını onlarda bılmıyor bana saygı dukduklarını soyleselerde hep bana neden kapancan neden bole ne gerek var dedıler ama onları duymadım. ama suanda sızlerın bu gusel dualarını ve yorumlarını okuyarak baska oluyorum. ınanın sans eserı buldum bu siteyı bazı seylerı merak edıyordum. 2 ay oncesınde dedıgım gıbı yazdım olesıne baktım sonra uye oldum. hatta merveye onerdım oda bayıldı burdan cok arkadlsa sohbetı var onunda. ama bu ortam cıdden hoşgörü ortamymıs allah sızden razı olsun

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM BENDE OKUYUNCA ÇOK SEVİNDİM.RABBİM TÜM TESETTÜRLÜ OLMAYAN KARDEŞLERİMİZE NASİP ETSİN.RABBİM SAMİMİ İSTEĞİNCE KULLARININ HER İSTEĞİNİ YERİNE GETİRİYOR.MAŞAALLAH KARDEŞİM.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

http://www.umutfm.com/izle.php?id=77

CANIM AL BU SENİN İÇİN

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı

hasann yazdı:
ozgee yazdı:
arkadslar merhaba ben özge bende foruma gıremesemde uzun zamandır sıtenın uyesı ve takipçisiyim. ben 1 hafta once kapandım. oncesınde ve sımdı yaşadıkalırmı paylaşmak istedim sizlerle. beni anlayack insanlarla:) aılem yterı kadar dındardır fazla olmasada ıbadetlerımızı yapardık hep ayrıca 20 yasındayım. nyse 2 yıldır bırlıkte oldugun erkek arkadsım benım hep kapanmamı ıstiyordu. evlenınce tamam faln dıyodum oda once olur ınsallah derdı bende ınsallah once olur derdım hep ama hıç sanmam derdım içmden hep. uzak gıbıydı bana cnku namazımı kılardım alaha sukur az cok ama böleydı yani. ne kavgalar edrdık bu yuzden anlatamam. kısa kollu gıyme su bu neler nelerç nyse benım 8 senelık arkadsım 2 ay once kapndı. bana bı mesaj cektı özge ben kapandım dıye. o anda bıseyle ugrasıyodum ve donup kaldım. aslında kapanmasına sasırmadım yakındı buna cok merve. içime bieşey oturu verdı 2 ay boyunca yanı kapnan kadar cıkmayan. onu gorunce zaten benı bır aglama tuttu anlatamam sıze. sonra merveyle konusmaya basldım sureklı hatta o gece onu gordugum ılk aksam bana neoldu allah bunu bana nasıl verdı ıcıme bılmıyorum hıııö aklımda yok ve benı bır heves sardı anlatamam. uzun uzn konstuk. zman gectı arstrdım okudum. ınsanlrla konstum. kımı cok erken okulun var işn var dedı. bıde benım ısın zor fotogrfacılık okuyorum muhabırlık faln yaptım 1 yıl yanı bıras zıt. nyse cok konstu herks ben bı tamam dıyorum bı ertelesemmı dıyorum. cnku onumzdekı yaz canadaya gıtme durumum var. ama ıcmdekı o yumruk hıc gıtmedı allah rızası ıcın namazlar kıldıım ya kapanayım yada yapmycam dıyıp cıkayım bu işten bsey olsun dıye agladım. kendıme esarplar aldım baktım bana gercekten yakışıyo. herkes begnıyo. kendıme bı zman belırledım. tamam dedım yapacaksın ozge. arkadslarımı ıftara davet ettım sultan ahmete gıttık. bende kapandım o akşam ıftara gıderken. kapıdan cıkarken ağladım durdum apartmanda yapamıycam cıkamycam merve dedım bana guç verdı merve allah razı olsun ondan. bı cıkacaksın hersey bıtecek ozge dedı. konstu kapıda bana on dakıka. sonra basım yerde cıktım. saga sola bakmadan. ama 2. gun 3. gun. benı gormesınler dedgım ınsanların onune ben cıkıyorum sımdı nasıl olmusum dıye. allah bana bunu nasip ettı ya şükürler olsun. ıcımdekı o yumruk yerını huzura bıraktı arkadslar ben bu 2 ayı asla unutmam. bana yardımn eden herkese cok tesekkur edrım bunu ısteyen herkese allah yardım etsin. bende edrım:)

S.A NE KADAR GÜSEL SENİN ADINA SEVİNDİM ÖZGE GERCEKTEN ÇOK GÜSEL DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL BENDE KIZ ARKADASIMI BU SEKİLDE KAPATMISTIM
AMA ŞUAN AYRIYIM:(1 HAFTA OLDU HAYATA GÖZLERİNI YUMDU AMA ÇOK MUTLUYUM ONU O ŞELİKDE ALLAHIN HUZURUNU GÖNDERMEM İNŞ DİLERİMKİ BU DAVRANIŞIM CENNET KAPISINI AÇAR İNŞB)SELAMETLE KALIN

iananmazsınm okadar üzüldmki allah sana sabır versın. bazen bende dusunuyorum kaybedersem onu dıye ağladıgım oldu kaç gece oyuzden allah yardım edr ne mutlu sana ve ona allah ona orda huzurunu verecektır ınşallah:(

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:

CANIM AL BU SENİN İÇİN

canım cok sana bu banaydı galıba ama herkes dınlesın cok gusel hatta ben sızlere soracaktım cok begendıgım bır kaç ılahı var elınzde olan avrsa rıca edecektım ısımlerını ogrenıp sizlere srarım saol canım

habbabe

Kayıtlı Kullanıcı

ozgee yazdı:
arkadslar merhaba ben özge bende foruma gıremesemde uzun zamandır sıtenın uyesı ve takipçisiyim. ben 1 hafta once kapandım. oncesınde ve sımdı yaşadıkalırmı paylaşmak istedim sizlerle. beni anlayack insanlarla:) aılem yterı kadar dındardır fazla olmasada ıbadetlerımızı yapardık hep ayrıca 20 yasındayım. nyse 2 yıldır bırlıkte oldugun erkek arkadsım benım hep kapanmamı ıstiyordu. evlenınce tamam faln dıyodum oda once olur ınsallah derdı bende ınsallah once olur derdım hep ama hıç sanmam derdım içmden hep. uzak gıbıydı bana cnku namazımı kılardım alaha sukur az cok ama böleydı yani. ne kavgalar edrdık bu yuzden anlatamam. kısa kollu gıyme su bu neler nelerç nyse benım 8 senelık arkadsım 2 ay once kapndı. bana bı mesaj cektı özge ben kapandım dıye. o anda bıseyle ugrasıyodum ve donup kaldım. aslında kapanmasına sasırmadım yakındı buna cok merve. içime bieşey oturu verdı 2 ay boyunca yanı kapnan kadar cıkmayan. onu gorunce zaten benı bır aglama tuttu anlatamam sıze. sonra merveyle konusmaya basldım sureklı hatta o gece onu gordugum ılk aksam bana neoldu allah bunu bana nasıl verdı ıcıme bılmıyorum hıııö aklımda yok ve benı bır heves sardı anlatamam. uzun uzn konstuk. zman gectı arstrdım okudum. ınsanlrla konstum. kımı cok erken okulun var işn var dedı. bıde benım ısın zor fotogrfacılık okuyorum muhabırlık faln yaptım 1 yıl yanı bıras zıt. nyse cok konstu herks ben bı tamam dıyorum bı ertelesemmı dıyorum. cnku onumzdekı yaz canadaya gıtme durumum var. ama ıcmdekı o yumruk hıc gıtmedı allah rızası ıcın namazlar kıldıım ya kapanayım yada yapmycam dıyıp cıkayım bu işten bsey olsun dıye agladım. kendıme esarplar aldım baktım bana gercekten yakışıyo. herkes begnıyo. kendıme bı zman belırledım. tamam dedım yapacaksın ozge. arkadslarımı ıftara davet ettım sultan ahmete gıttık. bende kapandım o akşam ıftara gıderken. kapıdan cıkarken ağladım durdum apartmanda yapamıycam cıkamycam merve dedım bana guç verdı merve allah razı olsun ondan. bı cıkacaksın hersey bıtecek ozge dedı. konstu kapıda bana on dakıka. sonra basım yerde cıktım. saga sola bakmadan. ama 2. gun 3. gun. benı gormesınler dedgım ınsanların onune ben cıkıyorum sımdı nasıl olmusum dıye. allah bana bunu nasip ettı ya şükürler olsun. ıcımdekı o yumruk yerını huzura bıraktı arkadslar ben bu 2 ayı asla unutmam. bana yardımn eden herkese cok tesekkur edrım bunu ısteyen herkese allah yardım etsin. bende edrım:)

Allah banada nasip eder inş.bende kapanırım çok istiyorum.şu anki şartlar çalışıyorum zor

alayka

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim ALLAH ın izniyle bnde yeni kapandım arefe günü bende snin gibi cok istiyordum ama kapıdan cıkmak o kadar zor geliyordiki bunun için ankaraya gittim ve orda kapandım.cok güsel bir duygu yüzdeyüz özgüven rabbim herkese nasip etsin inş.boşuna dememişler başörtü kadının kimligidir diye. bu arada bende güsel sanatlar fakültesinde okuyorum.cok uç bir okul hiç bana göre degil rabbim yardımcımız olsun inş.aeo:)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ozgee yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

CANIM AL BU SENİN İÇİN

canım cok sana bu banaydı galıba ama herkes dınlesın cok gusel hatta ben sızlere soracaktım cok begendıgım bır kaç ılahı var elınzde olan avrsa rıca edecektım ısımlerını ogrenıp sizlere srarım saol canım

EVET CANIM SANAYDI BEN O EZGİYİ ÇOK SEVİYORUM ŞU AN BİLE DİNLİYORUM.BAŞ ÖTRÜSÜ BİZİM SEVDAMIZ.BİZ BU SEVDAMIZDAN DÖNMEYİZ.RABBİM DAİM ETSİN İNŞ TEBRİK EDERİM.

GÜLLER AÇMASADA,
GÜNEŞ DOGMASADA,
BAŞ KOYMUŞUZ,
BİZ BU SEVDAYA DÖNMEYİZ
,

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM BENDE İK DEFA DİNLEİDM AMA ÇOK HOŞŞŞ SAĞOALSIN.GERÇİ BU KARDEŞİMİZE AMA OLSUN HEPİMİZ KARDEŞİZ NE FARKEDER DİMİ:):)

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı

sevindim kardeşim senin adına.........hayırlı olsun.....

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

cigdem yazdı:
KARDEŞİM BENDE İK DEFA DİNLEİDM AMA ÇOK HOŞŞŞ SAĞOALSIN.GERÇİ BU KARDEŞİMİZE AMA OLSUN HEPİMİZ KARDEŞİZ NE FARKEDER DİMİ:):)

ÇİGDEM AŞK OLSUN YA BEN HERKESE GÖNDERDİM.DİNLEDİNLE ÇOK GÜZEL YA

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı

EVET ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL."BAŞ KOYMUŞUZ BİZ BU SEVDAYA" ÇOK HOŞ YAA:):)

sinemmm

Kayıtlı Kullanıcı

ozgee kapanmana çok sevindim ben de kapanalı 3 ay falan oldu dediğin gibi başta bazı sıkıntılar oluyo insanlar nası tepki verir falan diye neyse sonra alışıyo insanlar sende alışıyosun ama benim bu aralar çok düşündüğüm bişey var ben muhasebeciyim şuan başka bi alanda kursa gidiyorum arkadaşlara iş olursa habre verin diye söyledim ama kapalı olduğumu ve artık her yerde çalışamayacağımı söylediler o an bu sözler bi tokat gibi geldi bana bu konu ile ilgili bi fikri olan varmı arkadaşlar

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı

sinemmm yazdı:
ozgee kapanmana çok sevindim ben de kapanalı 3 ay falan oldu dediğin gibi başta bazı sıkıntılar oluyo insanlar nası tepki verir falan diye neyse sonra alışıyo insanlar sende alışıyosun ama benim bu aralar çok düşündüğüm bişey var ben muhasebeciyim şuan başka bi alanda kursa gidiyorum arkadaşlara iş olursa habre verin diye söyledim ama kapalı olduğumu ve artık her yerde çalışamayacağımı söylediler o an bu sözler bi tokat gibi geldi bana bu konu ile ilgili bi fikri olan varmı arkadaşlar

evet canım bu dogru ama asla umidini kaybetme bıde benı dusun sen yıne masa bası ısndesın enım ısım fotografcılık muhabırlık ama bunalrı bıle aştım. elbet cıkacak doru olan karsıma umıdını kaybetme ac kalacak deglılız ya allah yardım edecek bnce sen suan kurslara gıt bılgını al allah yardım edcektır

sinemmm

Kayıtlı Kullanıcı

geçenlerde büyük bi giyim mağzasına arkadaşımla iş görüşmesine gittim hem muhasebeci hemde satış elemanı arıyorlardı ben muhasebeye arkadaşımda satış elemanı için başvuracaktı form doldurmamız gerektiğini söylediler formu verirken benim başım kapalı old. için satış elemanı olarak işe alabileceklerini eğer arkadaşım isterse onu düşünebileceklerini söylediler (arkadaşım başı açık güzel bir bayan+muhasebenin m sini bilmez ) yorum sizin

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı olmuştur İnşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Selam ve dua ile.

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

sinemmm yazdı:
geçenlerde büyük bi giyim mağzasına arkadaşımla iş görüşmesine gittim hem muhasebeci hemde satış elemanı arıyorlardı ben muhasebeye arkadaşımda satış elemanı için başvuracaktı form doldurmamız gerektiğini söylediler formu verirken benim başım kapalı old. için satış elemanı olarak işe alabileceklerini eğer arkadaşım isterse onu düşünebileceklerini söylediler (arkadaşım başı açık güzel bir bayan+muhasebenin m sini bilmez ) yorum sizin

sinem canım benim bak bende kapalıyım benimde çok olmadı bende muhasebeciyim ayrıca çalışıyorum arkadaşların sana kapalısın artık heryerde çalışamazsın dediğinde evet belki doğru bitanem ama sen sakın inancını ve ümidini yitirme sana bu konuyla ilgili herhangi bişey söylendiği zaman bunu neden bir tokat gibi algıladın ki anlamadım SEN bizi yaradanın emrini yerine getirmiş oldun bundan daha güzel daha önemli bişey olabilirmi ben rabbim muhtaç etmesin gerekirse çalışmamayı göze aldım ve kapalı olduğum için kendimle hep övündüm sana da diceğim o sakına bunu kendinde bi eksi olarak olarak görme aksine sen rabbimin rızasını kazandın baksana açık ve güzel diye hiç işten anlamayan birini işe almayı düşünüyolar işte yaşadığımız ortam malisefki böle saçmalalıklarla dolu ALLAHIM BİZİ korusun bizi böle insanların kapısına muhtaç etmesin cnm selametle kal ALLAHA emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt