Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM (2 Kullanıcı)

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı
arkadslar merhaba ben özge bende foruma gıremesemde uzun zamandır sıtenın uyesı ve takipçisiyim. ben 1 hafta once kapandım. oncesınde ve sımdı yaşadıkalırmı paylaşmak istedim sizlerle. beni anlayack insanlarla:) aılem yterı kadar dındardır fazla olmasada ıbadetlerımızı yapardık hep ayrıca 20 yasındayım. nyse 2 yıldır bırlıkte oldugun erkek arkadsım benım hep kapanmamı ıstiyordu. evlenınce tamam faln dıyodum oda once olur ınsallah derdı bende ınsallah once olur derdım hep ama hıç sanmam derdım içmden hep. uzak gıbıydı bana cnku namazımı kılardım alaha sukur az cok ama böleydı yani. ne kavgalar edrdık bu yuzden anlatamam. kısa kollu gıyme su bu neler nelerç nyse benım 8 senelık arkadsım 2 ay once kapndı. bana bı mesaj cektı özge ben kapandım dıye. o anda bıseyle ugrasıyodum ve donup kaldım. aslında kapanmasına sasırmadım yakındı buna cok merve. içime bieşey oturu verdı 2 ay boyunca yanı kapnan kadar cıkmayan. onu gorunce zaten benı bır aglama tuttu anlatamam sıze. sonra merveyle konusmaya basldım sureklı hatta o gece onu gordugum ılk aksam bana neoldu allah bunu bana nasıl verdı ıcıme bılmıyorum hıııö aklımda yok ve benı bır heves sardı anlatamam. uzun uzn konstuk. zman gectı arstrdım okudum. ınsanlrla konstum. kımı cok erken okulun var işn var dedı. bıde benım ısın zor fotogrfacılık okuyorum muhabırlık faln yaptım 1 yıl yanı bıras zıt. nyse cok konstu herks ben bı tamam dıyorum bı ertelesemmı dıyorum. cnku onumzdekı yaz canadaya gıtme durumum var. ama ıcmdekı o yumruk hıc gıtmedı allah rızası ıcın namazlar kıldıım ya kapanayım yada yapmycam dıyıp cıkayım bu işten bsey olsun dıye agladım. kendıme esarplar aldım baktım bana gercekten yakışıyo. herkes begnıyo. kendıme bı zman belırledım. tamam dedım yapacaksın ozge. arkadslarımı ıftara davet ettım sultan ahmete gıttık. bende kapandım o akşam ıftara gıderken. kapıdan cıkarken ağladım durdum apartmanda yapamıycam cıkamycam merve dedım bana guç verdı merve allah razı olsun ondan. bı cıkacaksın hersey bıtecek ozge dedı. konstu kapıda bana on dakıka. sonra basım yerde cıktım. saga sola bakmadan. ama 2. gun 3. gun. benı gormesınler dedgım ınsanların onune ben cıkıyorum sımdı nasıl olmusum dıye. allah bana bunu nasip ettı ya şükürler olsun. ıcımdekı o yumruk yerını huzura bıraktı arkadslar ben bu 2 ayı asla unutmam. bana yardımn eden herkese cok tesekkur edrım bunu ısteyen herkese allah yardım etsin. bende edrım:)

TeveKKul

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAHIMA ŞÜKÜR BENDE KAPANDIM

çok sevindim kardeşim.hayırlı olsun .ALLAH bu sevincini içinden hiç eksiltmesin inşaALLAH.bunu paylaştığın içinde tşk ederim sana.senin gibi çelişkide kalanlara iyi örnek olursun inşaALLAH.ENN GÜZELE EMANET OL ÖZGECİM.B)B)B)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm kardeşim..çok şükür..çok sevindim kapanmana..rabbim senin gibi bütün kardeşlerime nasip etsin inşAllah..Cenab-ı Hak olmasını istediği işlere sebeb yaratır..ne güzel mervenin sana mesaj çekip ALlahında o anda kalbine o duyguları yerleştirmesi çok güzel..inş herkese nasip olur..kardeşim.Allah(CC) rızası için bunu yaptığın için Allah(CC) razı olsun..selam ve dua ile

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun sapoln . ınanın boyle gusel seyler duydukca dahada mutlu oluyorum yazmayı unuttum bıde bu kdar dusunmemın bır sebebı dah avardı. ben öncedende bu kapanıp acılanlara pek hoş bakmazdım yanı tekrar donmek hoş gelmıyodu bana. bnde acab ıcmdekı geıcmı dıye hep denedım kendımı . cnku ben kpandıktan sonra içimden bıle olsa keske demek istemedım. allah sukur bu benım ıcımde heves degılde zamanı geldıgı ıcın allah bana bunu vermış. inşallah ömrumun sonuna kadarda boyle olucak. allah herkese nasib etsin:|

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı

Ozgee kardesim o basindaki ortun insaAllah cennetin anahtari olur

ozgee

Kayıtlı Kullanıcı

amin sağolun

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

hayırlara vesile olur inşaallah..

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

helaaal olsun allahım hayırlı ve daim etsin cennete doğru ilk adımını atmışsın

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.özgecim öncelikle tebrik ediyorum.bende senin gibi sonradan örtündüm. 3 sene oldu Allahıma şükrediyorum bana nasip ettiği için.vede isteyen tüm kullarına nasip etmesi için dua ediyorum.selam ve dua ile.B)

kum_saati

Kayıtlı Kullanıcı

inş. daim olur...ALLAH gönlüne göre versin herşeyi

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

maşaallah kardeşim allah senden razı olsun

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

ay ne güzel özgecim. inş. Allah banada nasip eder bende istiyorum.. benim içinde dua edermisiniz. Allah Razı olsun

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ÖZGE KARDEŞ SENİ KISKANMADIM DESEM YALAN OLUR RABBİM İNŞ BANA DA NASİP EDER BANA VE BENİM GİBİ BÜTÜN İSTEYENLERE AMA YAKIN YAKIN İNŞ A.E.O. SELAMETLE:D:D

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. özge kardeşim. çok sevindim bende çünkü bende kapanalı çok uzun bir zaman olmadı ve bende hiç ummadığım bir zamanda karar verdim. Hayırlı olsun kardeşim. çok çok sevindim. Allah a emanet ol..

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH daim etsin inşallah herkese nasip etsin.

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM YA ÇOK SEVİNDİM İÇİNDEKİ B HUZURU HİÇ BİR ZAMAN YİTİRME İNŞALLAH BENCE SENİN İÇİN EN HAYIRLI OLANI YAPTIN RABBİM BUNU ÇOK İSTEYİPTE YAPAMAYAN HERKESEDE NASİP ETSİN BAK GÖR BUNDAN SONRA NAMAZLARINIDA HİÇ AKSATMIYCAKSIN BEN ÖLE OLDUM ÇÜNKÜ ÖNCEDEN NAMAZLARIMI GEÇİRİRDİM AMA KAPNADIKTAN SONRA ASLA BU OLMADI NAMAZIMI GEÇİRMEDİM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm
Özgecim o kadar sevindimki okuyunca senin adına.Olması gereken en doğru şeyi yapmışsın.İnşallah senin bu yazdıkların örnek olsun kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlaımıza.Bende 3 yıl önce ani bir kararla kapandım.Ogünden beri daha huzurlu hissediyorum kendimi.İnşallah gün geçtikçe sende kendini daha iyi hissedeceksin.Bu arada kapanmak isteyite kapanamayanlarıda unutma dualarında.selam ve dua ile

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

heall sana özgeee...tebrik ederim rabbim her daim yar ve yardımcın olsun...;)

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. allahım bizede nasip eder inşallah senin adına çok sevimdim kardeşim B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt