arkadslar merhaba ben özge bende foruma gıremesemde uzun zamandır sıtenın uyesı ve takipçisiyim. ben 1 hafta once kapandım. oncesınde ve sımdı yaşadıkalırmı paylaşmak istedim sizlerle. beni anlayack insanlarla aılem yterı kadar dındardır fazla olmasada ıbadetlerımızı yapardık hep ayrıca 20 yasındayım. nyse 2 yıldır bırlıkte oldugun erkek arkadsım benım hep kapanmamı ıstiyordu. evlenınce tamam faln dıyodum oda once olur ınsallah derdı bende ınsallah once olur derdım hep ama hıç sanmam derdım içmden hep. uzak gıbıydı bana cnku namazımı kılardım alaha sukur az cok ama böleydı yani. ne kavgalar edrdık bu yuzden anlatamam. kısa kollu gıyme su bu neler nelerç nyse benım 8 senelık arkadsım 2 ay once kapndı. bana bı mesaj cektı özge ben kapandım dıye. o anda bıseyle ugrasıyodum ve donup kaldım. aslında kapanmasına sasırmadım yakındı buna cok merve. içime bieşey oturu verdı 2 ay boyunca yanı kapnan kadar cıkmayan. onu gorunce zaten benı bır aglama tuttu anlatamam sıze. sonra merveyle konusmaya basldım sureklı hatta o gece onu gordugum ılk aksam bana neoldu allah bunu bana nasıl verdı ıcıme bılmıyorum hıııö aklımda yok ve benı bır heves sardı anlatamam. uzun uzn konstuk. zman gectı arstrdım okudum. ınsanlrla konstum. kımı cok erken okulun var işn var dedı. bıde benım ısın zor fotogrfacılık okuyorum muhabırlık faln yaptım 1 yıl yanı bıras zıt. nyse cok konstu herks ben bı tamam dıyorum bı ertelesemmı dıyorum. cnku onumzdekı yaz canadaya gıtme durumum var. ama ıcmdekı o yumruk hıc gıtmedı allah rızası ıcın namazlar kıldıım ya kapanayım yada yapmycam dıyıp cıkayım bu işten bsey olsun dıye agladım. kendıme esarplar aldım baktım bana gercekten yakışıyo. herkes begnıyo. kendıme bı zman belırledım. tamam dedım yapacaksın ozge. arkadslarımı ıftara davet ettım sultan ahmete gıttık. bende kapandım o akşam ıftara gıderken. kapıdan cıkarken ağladım durdum apartmanda yapamıycam cıkamycam merve dedım bana guç verdı merve allah razı olsun ondan. bı cıkacaksın hersey bıtecek ozge dedı. konstu kapıda bana on dakıka. sonra basım yerde cıktım. saga sola bakmadan. ama 2. gun 3. gun. benı gormesınler dedgım ınsanların onune ben cıkıyorum sımdı nasıl olmusum dıye. allah bana bunu nasip ettı ya şükürler olsun. ıcımdekı o yumruk yerını huzura bıraktı arkadslar ben bu 2 ayı asla unutmam. bana yardımn eden herkese cok tesekkur edrım bunu ısteyen herkese allah yardım etsin. bende edrım