zerda yazdı:
mustafa kardeşim rabbim senden razı olsun çok değerli bir zatı sitemize evlerimize gönüllerimize konuk ettiniz rabbim o mübareklerin güzide insanların evlatlığına bizleri layık eylesin şefaatlerinden mahrum eylemesin muhammed rasit hazretleride çok değerli bir zattır ayrıca seyyid olmasıda ayrı bir değerdir rabbim tarafından kendi maneviyatının güzelliği yüzüne yansmıştır o güzeller güzelinin rabbim onu cennete en yüksek makama eriştirsin sevgili peygamberimizin sancağı altında bizim gibi acizlerde onlarla birlikte olmak şerefine nail oluruz inş rabbimin rahmeti üzerinize olsun dua ile
tebessumd yazdı:
mustafa kardeşişm. ALLAH CC RAZI OLSUN.RABBİM BU SEVGİLİ KULLARI HÜRMETİNE GÜNAHLARIMIZI AFFEYLESİN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE.B)B)B)
miyase yazdı:
S.A MUSTAFA KARDEŞİM,EMEĞİNE SAĞLIK,ALLAH RAZI OLSUN,RABBİM O ZATLARIN HÜRMETİNE,BİZLERİ BAĞIŞLASIN DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN,B)AMİNB)
Tayfun_Dokgoz yazdı:
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN.
erdal yazdı:
EMEĞİNE,YÜREĞİNE VEDE O GÜZEL GÖNLÜNE SAĞLIK......
ALLAH (c.c.) RAZI OLSUN...VE İLMİNİ ARTIRSIN....
İLAHİ ENTEL MAKSUDİ VE RIZAİKE MATLUBİ..................!!!!!!!!!!!
selam ve muhabbetle........
miyase yazdı:
S.A MUSTAFA KARDEŞİM,EMEĞİNE SAĞLIK,ALLAH RAZI OLSUN,RABBİM O ZATLARIN HÜRMETİNE,BİZLERİ BAĞIŞLASIN DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN,B)AMİNB)
zerda yazdı:
mustafa kardeşim rabbim senden razı olsun çok değerli bir zatı sitemize evlerimize gönüllerimize konuk ettiniz rabbim o mübareklerin güzide insanların evlatlığına bizleri layık eylesin şefaatlerinden mahrum eylemesin muhammed rasit hazretleride çok değerli bir zattır ayrıca seyyid olmasıda ayrı bir değerdir rabbim tarafından kendi maneviyatının güzelliği yüzüne yansmıştır o güzeller güzelinin rabbim onu cennete en yüksek makama eriştirsin sevgili peygamberimizin sancağı altında bizim gibi acizlerde onlarla birlikte olmak şerefine nail oluruz inş rabbimin rahmeti üzerinize olsun dua ile
bezmi safa yazdı:
zerda yazdı:
İNŞALLAH ABLACIĞIM ABİM EMEĞİNE ELLERİ SSAĞLIK BURAYA GİTTİM MEZARINI ZİYARET ETME KISMET OLDU SADE KENDİSİNİ GÖREMEDİM AMA ŞU AN YİNE ONUN SİNSİLESİNDE DEVAM ETTİREN SEYYİD HAZRETLERİNİ GÖRME İMAKNIM OLDU HAMDOLSUN HERKEZİN GİTMESİNİ TANSİYE EDERİM
bezmi safa yazdı:
zerda yazdı:
İNŞALLAH ABLACIĞIM ABİM EMEĞİNE ELLERİ SSAĞLIK BURAYA GİTTİM MEZARINI ZİYARET ETME KISMET OLDU SADE KENDİSİNİ GÖREMEDİM AMA ŞU AN YİNE ONUN SİNSİLESİNDE DEVAM ETTİREN SEYYİD HAZRETLERİNİ GÖRME İMAKNIM OLDU HAMDOLSUN HERKEZİN GİTMESİNİ TANSİYE EDERİM
sevvalmina yazdı:
adıyamana,afyona yada ist kavacığa gidebilenler varmı.
Avukat yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN,O MÜBAREK ZATLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE AYAKTAYIZ,YERE BATIRILMADIK.İNSANLARIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ,HER TÜRLÜ GÜNAH ÖVÜLÜR HALE GELMİŞ.RABBİM BİZİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN.AMİİİN.
mustafa_xtar yazdı:
sevvalmina yazdı:
adıyamana,afyona yada ist kavacığa gidebilenler varmı.
afyon daha yok kardeşim orayı görmedim. ama adıyamana belki çoğu adıyamanlıdan fazla gitmişimdir. Kavacıktada daha ilk zamanımda görmüştüm. Kurtköydeki külliyedeydi yakın bi zamana kadar o da nasip olmadı. Demek ki gönülden istemiyormuşuz.