MASALLAH KARDESIM GAYRETIN SÜPER :G
KEŞKE DAHA FAZLASINI YAPABİLSEM :A
MASALLAH KARDESIM GAYRETIN SÜPER :G
Bahar kardeşim bu güller inşallah banadır. Benim mesajımın peşine yazdığın için üstüme alıyorum ve çok teşekkür ediyorum. A.E.O. DuaylaAleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:
"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.
Bahar kardeşim bu güller inşallah banadır. Benim mesajımın peşine yazdığın için üstüme alıyorum ve çok teşekkür ediyorum. A.E.O. Duayla
Selamün Aleyküm
Ben 5,000 adet daha alıyorum bitirince haber veririm bu arada klibi yeni izledim :B süper olmuş emeğinize sağlık Allah c.c. razı olsun
Selametle:H
1010 adet daha okudum rabbim kabul ederse
s.a güzel değerli insanlar ben yeniyim bana yardımcı olurmusunuz
selamün aleyküm.
beni de yazar mısınız. ben de şimdilik 1000 tane alayim sonra tekrar alırım .
allah razı olsun
s.a ben uslu. uzun zamandır ulaşamadım size.ben 500 salavatı şerife yazdırmıştım tabi onu coktan okudum hatta onun üstüne 500 daha okudum yani 1000 (biN) oldu haber vereyim dedim artık nasıl oluyorsa siz öyle ekleyin ben okudukça gelip size haber vereceğimm inşallah. ama henüz 1000 bitti okudum inşallah ALLAH kabul eder .
S.A.ben toplam 5700 tane salavat okudum fakat listede 5100 yazıyor düzeltirseni sevinirim zeliha 1000 ve yasemin de 1000 tane salavat okudu
Allah a emanet olun