canım aldığım 1ooo tane okunmıuştur 1000 tane daha alayım rabbim kabul eder inşaallah rabbime emanet olun selam ve dua ile
canım aldığım 1ooo tane okunmıuştur 1000 tane daha alayım rabbim kabul eder inşaallah rabbime emanet olun selam ve dua ile
selamun aleyküm
okudum Allah c.c kabul etsin inşallah.okudukça haber vereceğim.A.e.o
3000 tane ben okurum bugün. yarın gün içersinde bitince haber veririm ... allah'a emanet olun
Bende yeni üye oldum, 5000 almak istiyorum. Allah razı olsun.
selamun aleyküm kardeşim haber vermek kısmet olmadı bir türlü 3000 tane okudum... annemve annannemde biraz olsun yardımcı oldu kendi istekleriyle...
Allah'ım kabul etsin... Allah'a emanet ol.:]
Selamün Aleyküm 2800 Adet Daha Okunmuştur Selam Ve Dua Ile
106,000 tane oldum rabbim kabul etsin inşallah
5000 Adet okunmuştur, vesile olduğunuz içi Allah razı olsun.
5000 tane tekrar alıyorum okuyunca heber veririm. Allah'ım cümlemizinkini kabul etsin.
Selamun Aleykum Bahar Abla Ben Aldiğim 5.000 Selavati Okudum .5.000 Daha Aliyorum. Rabbim Kabul Eylesin Inşallah.
selamun aleyküm
500 daha okudum Allah c.c kabul etsin.Amin
selamun aleykum bana 150 tane daha yazın
salatı tefriciye
Esselâmü Aleyküm ve rahmetûllâhi ve berakâtüh
hayırlı akşamlar kardeşlerim görüşmeyeli nasılsınız inşaallah iyisinizdir kavuşturan RABBİMİZE Hamdü senalar olsun 20.000 salevat daha okundu listeye eklersiniz inşaallah RABBİM kabul eylesin yâr ve yardımcımız olsun
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
SELAMÜN ALEYKÜM KARDESLERIM UZUN SÜREDIR YAZMADIM 300,000 ALMISTIM 110,000 OKUDUM KALAN 190,000 INSALLAH ALLAH ÖMÜR VERIRSE ONU DA BITIRIRIM ALLA'A EMANET OLUN
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM
ALLAH KABUL ETSIN ANNENIZE VE ANNEANNENIZEDE TESEKKÜR EDERIZ SELAMIMIZI ILETIN IKISININDE ELLERINDEN ÖPERIZ ALLAH RAZI OLSUN
VE ALEYKÜM SELAM SAFIYE
MASALLAH KARDESIM ALLAH (c.c) KABUL ETSIN
3270 Adet Daha Okunmuştur Dualarinizda Unutulmamk Dileği Ile