neslihan18
Kayıtlı Kullanıcı
RE: zehra ablam çok acı söyledi....
ALLAH çocugu olmayanlara sabir versin ve hayirla evlatlar ihsan eylesin insallah :guleguleB)B)B)B)
:evetKalb-i selim yazdı:
Es Selamu Aleykum, Hayırlı Ramazan'lar...
Bir tane Yasin-i Şerif'te ben alayım. Tek yaratıcı olan Allah (C.c.), Zehra kardeşimize İnşAllah hayırlı bir evlat nasip etsin. O bir şeyi Yaratmak isterse sadece <<Ol!>> demesinden ibarettir. O'nun için hiçbir zorluk yoktur. Zehra kardeşime sabırlar diliyorum. Sabretsin. Unutulmamalıdır ki bu Dünya imtihan Dünyasıdır. Allah bu Dünyada kullarını her türlü şekilde imtihan etmektedir! Allah yardımcısı olsun.
Allahaısmarladık... B)
neslihan18 yazdı:
ALLAH çocugu olmayanlara sabir versin ve hayirla evlatlar ihsan eylesin insallah :guleguleB)B)B)B)
firdes yazdı:
:evetKalb-i selim yazdı:
Es Selamu Aleykum, Hayırlı Ramazan'lar...
Bir tane Yasin-i Şerif'te ben alayım. Tek yaratıcı olan Allah (C.c.), Zehra kardeşimize İnşAllah hayırlı bir evlat nasip etsin. O bir şeyi Yaratmak isterse sadece <<Ol!>> demesinden ibarettir. O'nun için hiçbir zorluk yoktur. Zehra kardeşime sabırlar diliyorum. Sabretsin. Unutulmamalıdır ki bu Dünya imtihan Dünyasıdır. Allah bu Dünyada kullarını her türlü şekilde imtihan etmektedir! Allah yardımcısı olsun.
Allahaısmarladık... B)
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
BEN DE 1 YASİN_İ ŞERİF OKURUM İNŞALLAH,RAHMAN KABUL EDER,DUALARLA DÜNYAYA GELİR, HAYIRLI Bİ EVLAT OLUR İNŞALLAH ZEHRA ANNESİNE.. VE ÜMMET_İ MUHAMMEDE HAYIRLI İNSAN OLARAK FAYDALI OLUR İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM..B)B)B)B)B)B)B)
_zerrin_ yazdı:
s.a kardeşim bende 2 tane yasin alıyorum Rabbim hayırlı imanlı evlatlar nasip eder inş selam ve dua ile selametle
Beyit yazdı:
Bu duaya bir Yasin-i Şerif okuyarak ben de katılıyorum.
Ancak şunu unutmamalıyız ki, rabbim bizi bizden daha iyi biliyor ve bizim için neyin hayırlı olacağını da biliyor elbette. Bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır olabilir. O nedenle Yasin-i Şerifi kardeşimiz için ne hayırlı ise Rabbim onu nasip etsin duasıyla okuyacağım...
Selam ve dua ile...
hafize yazdı:
bende bir yasin alayım Rabbim gönlünün muradını versin inş
Birnur yazdı:
Selamun Aleyküm
Ne zamana kadar olduğunu söylerseniz ona göre bi kaç kişiye dağıtmaya çalışacağım kardeşim.Allah C.c zehra ablaya hayırlısıyla hayırlı bir bebek nasip eder inşAllah.A.e.o
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.Ben de 1 yasin okurum.ALLAH kabul etsin inşaALLAH.A.E.O.
h_denizkizi yazdı:
Birnur yazdı:
Selamun Aleyküm
Ne zamana kadar olduğunu söylerseniz ona göre bi kaç kişiye dağıtmaya çalışacağım kardeşim.Allah C.c zehra ablaya hayırlısıyla hayırlı bir bebek nasip eder inşAllah.A.e.o
YARDIMLARINIZ DUALARINIZ İÇİN EMEĞİNİZE AĞZINIZA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN...
ZEHRA ABLAYLA HENÜZ GÖRÜŞEMEDİM AMA DAHA 120 FALANDIR HERHALDE...500 YASİN-İ ŞERİF OKUNACAK...
RABBİM HERZAMAN YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH...
1 YASİN MÜGE ABLA OKUDU 1 YASİN FİGEN ABLA 1 YASİNDE YASEMİN KARDEŞİM OKUDU ALLAH KABUL ETSİN
Selamun Aleyküm
Bana şimdilik 5 tane yaz kardeşim. Dağıtabilirsem daha çok dağıtmaya çalışacağım.A.e.o