Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

zehra ablam çok acı söyledi.... (2 Kullanıcı)

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamün Aleyküm şimdilik Bende 1tane Alayim Sonra Tekrar Alirim Inş Rabbim C.c Hayirli Evlat Nasib Eder Inş A.e.o

A.S. AMİN İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN TÜM HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER...

ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM CÜMLENİZİN MURADINI HAYIRLISIYLA VERİR İNŞALLAH...

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
FATMA-ZEHRA--1
fatmana--------1
gülşen abla----1
seher abla-----1
leyla-serdar---1
gulferi---------2
CEVDET-71---10
gonulturker---1
canan38------9
yasemin------1
tuba-----------1
nikap---------1
kalb-i selim--1
firdes---------1
zerrin---------1
beyit----------1
hafize--------1
ADALETIMAHZA-1
müge abla---1
figen abla----1
birnur--------5
hacet-------1

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN... ZEHRA ABLAYA SÖYLEDİM SİZLERİ,ÇOK SEVİNDİ,SİZLERDEN HABERİ YOKTU,YARDIMLARINIZ VE DUALARINIZ İÇİN ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN DEDİ...AH CANIM YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE DEDİ...

AMA DAHA ÇOK VARMIŞ RAMAZAN SONUNA KADAR TAMAMLAMAYA PEK ÜMİDİ YOK GİBİ....500 YASİNİ ŞERİF OKUNACAK AMA DAHA 200 LERDE SAYI...
İNŞALLAH HERKESİN KATKILARIYLA DUALARIYLA TAMAMLAYABİLİRİZ....

ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN...RABBİM HER TÜRLÜ SIKINTISI OLAN TÜM MÜSLÜMAN ALEMİİNİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
A.S. KARDEŞİM...ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM DUALARI KABUL EDER İNŞALLAH HAYIRLISIYLA...

S.A güzel kardeşim, zerrin kardeşimiz 2 tane yasin almıştı bırı benim için biride kendisi için listeye baktım 1 tane yazmışsınız zerrin kardeşimize o 2 olucaktı biz okuduk ve duasınıda yaptık inş Rabbim kabul eder... dualarımız zehra ablamıza ve onun gıbı çocuğu olmayan herkese hayırlı evlatlar nasıp eder inş dualarımız hep onlar için...selam ve dua ile kardeşim hayırlı günler

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
FATMA-ZEHRA--1
fatmana--------1
gülşen abla----1
seher abla-----1
leyla-serdar---1
gulferi---------2
CEVDET-71---10
gonulturker---1
canan38------9
yasemin------1
tuba-----------1
nikap---------1
kalb-i selim--1
firdes---------1
zerrin---------1
beyit----------1
hafize--------1
ADALETIMAHZA-1
müge abla---1
figen abla----1
birnur--------5
hacet-------1
cennet ağacı--1

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN... ZEHRA ABLAYA SÖYLEDİM SİZLERİ,ÇOK SEVİNDİ,SİZLERDEN HABERİ YOKTU,YARDIMLARINIZ VE DUALARINIZ İÇİN ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN DEDİ...AH CANIM YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE DEDİ...

AMA DAHA ÇOK VARMIŞ RAMAZAN SONUNA KADAR TAMAMLAMAYA PEK ÜMİDİ YOK GİBİ....500 YASİNİ ŞERİF OKUNACAK AMA DAHA 200 LERDE SAYI...

ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN...RABBİM HER TÜRLÜ SIKINTISI OLAN TÜM MÜSLÜMAN ALEMİİNİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH....

nesij

Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadasimm hayirli gecelerr ben yeni üyeyimmm nasilsiniz iyimisiniz isterseniz 1 yasinde ben okuyabilirimm CENABI ALLAH kabul eder işallahhh tüm dualarimizii

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
FATMA-ZEHRA--1
fatmana--------1
gülşen abla----1
seher abla-----1
leyla-serdar---1
gulferi---------2
CEVDET-71---10
gonulturker---1
canan38------9
yasemin------1
tuba-----------1
nikap---------1
kalb-i selim--1
firdes---------1
zerrin---------1
beyit----------1
hafize--------1
ADALETIMAHZA-1
müge abla---1
figen abla----1
birnur--------5
hacet-------1
cennet ağacı-1

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
S.A güzel kardeşim, zerrin kardeşimiz 2 tane yasin almıştı bırı benim için biride kendisi için listeye baktım 1 tane yazmışsınız zerrin kardeşimize o 2 olucaktı biz okuduk ve duasınıda yaptık inş Rabbim kabul eder... dualarımız zehra ablamıza ve onun gıbı çocuğu olmayan herkese hayırlı evlatlar nasıp eder inş dualarımız hep onlar için...selam ve dua ile kardeşim hayırlı günler

A.S. KARDEŞİM...KUSURA BAKMAYIN HAKKINIZI HELAL EDİN...ASLINDA SAYARKEN ZERRİN-2 DİYE SAYDIM DA YAZARKEN YANLIŞLIK YAPMIŞIM...ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM...RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLERİ,DUALARINIZI HAYIRLISIYLA KABUL EDER İNŞALLAH...HAYIRLI GECELER....

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
CEVDET-71 Kardeşim....emeğine Sağlik...düzeltmeyi Yapmişsin...Allah Razi Olsun...hayirli Geceler....

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadasimm hayirli gecelerr ben yeni üyeyimmm nasilsiniz iyimisiniz isterseniz 1 yasinde ben okuyabilirimm CENABI ALLAH kabul eder işallahhh tüm dualarimizii

HOŞGELDİN KARDEŞİM...ÜYELİĞİN HAYIRLI OLSUN...ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM....SİZİ DE EKLEYEYİM Mİ LİSTEYE TAM BİR CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM....RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI HAYIRLISIYLA KABUL EDER İNŞALLAH....

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
FATMA-ZEHRA--1
fatmana--------1
gülşen abla----1
seher abla-----1
leyla-serdar---1
gulferi---------2
CEVDET-71---10
gonulturker---1
canan38------9
yasemin------1
tuba-----------1
nikap---------1
kalb-i selim--1
firdes---------1
zerrin---------1
beyit----------1
hafize--------1
ADALETIMAHZA-1
müge abla---1
figen abla----1
birnur--------5
hacet-------1
cennet ağacı-1

ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN...RABBİM HER TÜRLÜ SIKINTISI OLAN TÜM MÜSLÜMAN ALEMİİNİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.....

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

nesij kardeşim sana cevap yazmıştım ama görmedin galiba...eğer kesin 1 tane yasini şerif okuyacaksan senide sayayım ki ona göre sayı vericem...

üyeliğin tekrar hayırlı olsun kardeşim...tüm dualara amin...Allah razı olsun....

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.Rabbin yar ve yardımcıları olsun.Bende şimdilik 5 tane okuyayım sonra tekrar almaya çalışırım.Allaha(c.c) emanet olun.Dua ile

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim,
Listeye benide eklermisinizi 1 adette ben almak istiyorum
Allah(c.c.) yar ve yardımcın olsun duaların şimdiden kabul olur inşallah :H

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.Rabbin yar ve yardımcıları olsun.Bende şimdilik 5 tane okuyayım sonra tekrar almaya çalışırım.Allaha(c.c) emanet olun.Dua ile

A.S. AMİN. İNŞALLAH RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP EDER YARDIM EDER CÜMLEMİZE...YALNIZ KARDEŞİM BU 5 TANEYİ DAĞITACAKSINIZ DİMİ,HERKES 1 TANE OKUYACAK ÇÜNKÜ,HATIRLATAYIM DEDİM...ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN....

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim,
Listeye benide eklermisinizi 1 adette ben almak istiyorum
Allah(c.c.) yar ve yardımcın olsun duaların şimdiden kabul olur inşallah :H

A.S. KARDEŞİM...ALLAH RAZI OLSUN...YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH...RABBİM RIZASINA UYGUN, CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH...

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
FATMA-ZEHRA--1
fatmana--------1
gülşen abla----1
seher abla-----1
leyla-serdar---1
gulferi---------2
CEVDET-71---10
gonulturker---1
canan38------9
yasemin------1
tuba-----------1
nikap---------1
kalb-i selim--1
firdes---------1
zerrin---------1
beyit----------1
hafize--------1
ADALETIMAHZA-1
müge abla---1
figen abla----1
birnur--------5
hacet-------1
cennet ağacı-1
secret-------5
ruyam3-------1

Rabbim cümlenizden razı olsun inşallah....Rabbim rızasına uygun,cümlenizin dualarınızı kabul eylesin,yardımcınız olsun inşallah....

serife07

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Bana Da Bir Yasin-i şerif Ekleyebilirsiniz. Rabbim Zehra Kardeşimize Gönlünün Muradini Verir Inşeallah...a.e.o.

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
A.S. AMİN. İNŞALLAH RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP EDER YARDIM EDER CÜMLEMİZE...YALNIZ KARDEŞİM BU 5 TANEYİ DAĞITACAKSINIZ DİMİ,HERKES 1 TANE OKUYACAK ÇÜNKÜ,HATIRLATAYIM DEDİM...ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN....

Selamün Aleyküm Allah(c.c) sizlerden de razı olsun, evet sevgili kardeşim yasini şerifleri dağıtacam eğer fazla dağıtabilirsem yazarım tekrar.Allaha(c.c.) emanet olun.Selam ve dua ile

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim, 5 yasin daha okunuyor bunuda eklersin.Allaha(c.c) emanet olun dua ile

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim(C:C)evladı olmayan tum ailelere hayırlısıyla evlatlar nasip etsin.Dünya imtihan dunyasıdır kardeşim ayeti kerimedede belirtildiği gibi kimine bir kız kimine bir erkek kimine her ikisinide kimine hic birinide vermez mevlam .Bu emanna Yinede gönül her ailede bir evlat olsun istiyor inşallah o kardeşimizede mevlam en kısa zamanda ama hayırlısıyla evlatlar nasip etsin bende 2 tane yasini şerif alıyorum.Rabbim dergahı izzetinde ehseni kabul ile kabul etsin inşallah.Selametle kardeşim

Selamun aleyküm, ben de 1 tane okumak istiyorum inşaallah. Allah bu mübarek Ramazan ayını yüzü suyu hürmetine sağlıklı sıhhatli, bir evlat nasip eder kardeşimize, isteyenlere de hayırlı yuvalar (duanızı esigemeyin) B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt