Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

zehra ablam çok acı söyledi.... (2 Kullanıcı)

neslihan18

Kayıtlı Kullanıcı
RE: zehra ablam çok acı söyledi....

:(ALLAH çocugu olmayanlara sabir versin ve hayirla evlatlar ihsan eylesin insallah :guleguleB)B)B)B)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

Kalb-i selim yazdı:
Es Selamu Aleykum, Hayırlı Ramazan'lar...

Bir tane Yasin-i Şerif'te ben alayım. Tek yaratıcı olan Allah (C.c.), Zehra kardeşimize İnşAllah hayırlı bir evlat nasip etsin. O bir şeyi Yaratmak isterse sadece <<Ol!>> demesinden ibarettir. O'nun için hiçbir zorluk yoktur. Zehra kardeşime sabırlar diliyorum. Sabretsin. Unutulmamalıdır ki bu Dünya imtihan Dünyasıdır. Allah bu Dünyada kullarını her türlü şekilde imtihan etmektedir! Allah yardımcısı olsun.

Allahaısmarladık... B)
:evet
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
BEN DE 1 YASİN_İ ŞERİF OKURUM İNŞALLAH,RAHMAN KABUL EDER,DUALARLA DÜNYAYA GELİR, HAYIRLI Bİ EVLAT OLUR İNŞALLAH ZEHRA ANNESİNE.. VE ÜMMET_İ MUHAMMEDE HAYIRLI İNSAN OLARAK FAYDALI OLUR İNŞALLAH..

SELAM VE DUALARIMLA..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM..B)B)B)B)B)B)B)

_zerrin_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim bende 2 tane yasin alıyorum Rabbim hayırlı imanlı evlatlar nasip eder inş selam ve dua ile selametle

Beyit

Kayıtlı Kullanıcı

Bu duaya bir Yasin-i Şerif okuyarak ben de katılıyorum.

Ancak şunu unutmamalıyız ki, rabbim bizi bizden daha iyi biliyor ve bizim için neyin hayırlı olacağını da biliyor elbette. Bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır olabilir. O nedenle Yasin-i Şerifi kardeşimiz için ne hayırlı ise Rabbim onu nasip etsin duasıyla okuyacağım...

Selam ve dua ile...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

bende bir yasin alayım Rabbim gönlünün muradını versin inş

Beyit

Kayıtlı Kullanıcı

Aldığım Yasin-i Şerifi okudum...

Selam ve dua ile..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

Ne zamana kadar olduğunu söylerseniz ona göre bi kaç kişiye dağıtmaya çalışacağım kardeşim.Allah C.c zehra ablaya hayırlısıyla hayırlı bir bebek nasip eder inşAllah.A.e.o

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

neslihan18 yazdı:
:(ALLAH çocugu olmayanlara sabir versin ve hayirla evlatlar ihsan eylesin insallah :guleguleB)B)B)B)

amin...cümlemize kardeşim...ALLAH RAZI OLSUN ...

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

firdes yazdı:
Kalb-i selim yazdı:
Es Selamu Aleykum, Hayırlı Ramazan'lar...

Bir tane Yasin-i Şerif'te ben alayım. Tek yaratıcı olan Allah (C.c.), Zehra kardeşimize İnşAllah hayırlı bir evlat nasip etsin. O bir şeyi Yaratmak isterse sadece <<Ol!>> demesinden ibarettir. O'nun için hiçbir zorluk yoktur. Zehra kardeşime sabırlar diliyorum. Sabretsin. Unutulmamalıdır ki bu Dünya imtihan Dünyasıdır. Allah bu Dünyada kullarını her türlü şekilde imtihan etmektedir! Allah yardımcısı olsun.

Allahaısmarladık... B)
:evet
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
BEN DE 1 YASİN_İ ŞERİF OKURUM İNŞALLAH,RAHMAN KABUL EDER,DUALARLA DÜNYAYA GELİR, HAYIRLI Bİ EVLAT OLUR İNŞALLAH ZEHRA ANNESİNE.. VE ÜMMET_İ MUHAMMEDE HAYIRLI İNSAN OLARAK FAYDALI OLUR İNŞALLAH..

SELAM VE DUALARIMLA..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM..B)B)B)B)B)B)B)

AH KARDEŞLERİM BU GÜZEL DUALARINIZ İÇİN CÜMLENİZDEN RABBİM RAZI OLSUN ....
ŞU ZEHRA ANNE SÖZÜ NE GÜZEL BUNU ZEHRA ABLAYA ÖZELLİKLE İLETMEK İSTİYORUM...SİZLERİN DE BÖYLE DUALARINDA OLMAK ÇOK GÜZEL...

HAYIRLI RAMAZANLAR...RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH....

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

_zerrin_ yazdı:
s.a kardeşim bende 2 tane yasin alıyorum Rabbim hayırlı imanlı evlatlar nasip eder inş selam ve dua ile selametle

A.S. KARDEŞİM...ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM DUALARI KABUL EDER İNŞALLAH HAYIRLISIYLA...

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

Beyit yazdı:
Bu duaya bir Yasin-i Şerif okuyarak ben de katılıyorum.

Ancak şunu unutmamalıyız ki, rabbim bizi bizden daha iyi biliyor ve bizim için neyin hayırlı olacağını da biliyor elbette. Bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır olabilir. O nedenle Yasin-i Şerifi kardeşimiz için ne hayırlı ise Rabbim onu nasip etsin duasıyla okuyacağım...

Selam ve dua ile...

HAYRI DA ŞERRİ DE, HERŞEYİ EN İYİ BİLEN ALLAH'TIR...VEREN DE ALAN DA ALLAH'TIR...
ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ...DUALARLA RABBİMİZDEN HAYIRLISINI İSTİYORUZ...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...ÇOK GÜZEL DUAN ELBETTE HAYIRLISINI DİYEREK OKU...
RABBİM RIZASINA UYGUN TÜM İSTEKLERİ KABUL EDER İNŞALLAH....

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
Selamun Aleyküm

Ne zamana kadar olduğunu söylerseniz ona göre bi kaç kişiye dağıtmaya çalışacağım kardeşim.Allah C.c zehra ablaya hayırlısıyla hayırlı bir bebek nasip eder inşAllah.A.e.o

YARDIMLARINIZ DUALARINIZ İÇİN EMEĞİNİZE AĞZINIZA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN...

ZEHRA ABLAYLA HENÜZ GÖRÜŞEMEDİM AMA DAHA 120 FALANDIR HERHALDE...500 YASİN-İ ŞERİF OKUNACAK...

RABBİM HERZAMAN YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH...

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.Ben de 1 yasin okurum.ALLAH kabul etsin inşaALLAH.A.E.O.

A.S. AMİN İNŞALLAH..RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI,RIZASINA UYGUN TÜM İSTEKLERİMİZİ KABUL ETSİN İNŞALLAH...

ALLAH RAZI OLSUN...A.E.O.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

1 YASİN MÜGE ABLA OKUDU 1 YASİN FİGEN ABLA 1 YASİNDE YASEMİN KARDEŞİM OKUDU ALLAH KABUL ETSİN

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

h_denizkizi yazdı:
Birnur yazdı:
Selamun Aleyküm

YARDIMLARINIZ DUALARINIZ İÇİN EMEĞİNİZE AĞZINIZA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN...

ZEHRA ABLAYLA HENÜZ GÖRÜŞEMEDİM AMA DAHA 120 FALANDIR HERHALDE...500 YASİN-İ ŞERİF OKUNACAK...

RABBİM HERZAMAN YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH...

Selamun Aleyküm
Bana şimdilik 5 tane yaz kardeşim. Dağıtabilirsem daha çok dağıtmaya çalışacağım.A.e.o

hacet

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamün Aleyküm şimdilik Bende 1tane Alayim Sonra Tekrar Alirim Inş Rabbim C.c Hayirli Evlat Nasib Eder Inş A.e.o

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
1 YASİN MÜGE ABLA OKUDU 1 YASİN FİGEN ABLA 1 YASİNDE YASEMİN KARDEŞİM OKUDU ALLAH KABUL ETSİN

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YARDIMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN , EMEĞİNİZE SAĞLIK...BU YASEMİN KARDEŞİM DAHA ÖNCE SÖYLEDİĞİNİZ YASEMİNLE AYNI KİŞİMİ TEKRAR SAYCAKMIYIM...

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Bana şimdilik 5 tane yaz kardeşim. Dağıtabilirsem daha çok dağıtmaya çalışacağım.A.e.o

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...OKUYAN VE OKUMAYAN TÜM TÜM KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN...EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM....

RABBİM HER TÜRLÜ SIKINTISI OLAN TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt