DiLaRa_I NuR
Kayıtlı Kullanıcı
anketi nasi yaptini örensem ben bende yapayim bi yarişma düzenliyoruz da onda kullansak heee.. Nedersin öretirmisiniz aceba
anketi nasi yaptini örensem ben bende yapayim bi yarişma düzenliyoruz da onda kullansak heee.. Nedersin öretirmisiniz aceba![]()
konu açılırken dikkat ederseniz aşağı kısımlarda anket ekler misiniz? Diye bölüm var...
Oradan ekleyeceksiniz inşallah...
tşk ederim buldum Allah razi olsun sizden.......
Sigarayı bırakalı 6 ay oldu....Hiç bir yardım almadan .Tiryaki arkadaşlara sesleniyorum sizde bırakın o sizi bırakmadan...
S.A.
günaydın arkadaşlar bende malesef kullanıyorum. Bırakamıyorum bu zıkkımı kurtulamıyorum ondan. Herşeyi denedim. Eczaneden o ilaçlardan bile aldım ama banamısın demedi. Hergece yatmadan önce, her namazdan sonra dua ediyorum Allahım irade ver şu pislikten kurtulmak için diye ama sabah gözümü ilk açtığımda sigara düşünüyorum. Bu gidişle ben değil ama o beni bırakıcak galiba![]()
bende kullanmıyorum ama pasif içiçiyim malesef babam abimler ve çevremiz hepsi kullanıyo ve normal olarak bizde onlar gibi içmiz oluyoruz![]()
Annem Babam içmez çok şükür.
Ben küçükken içmeye hevesli idim dedem den alır çekerdimöksürük tutardı sonra ne oldu bilmem sigaraya alarjim oldum çok şükür ne güzel bir alerji
![]()
bende kullanmıyorum ama pasif içiçiyim malesef babam abimler ve çevremiz hepsi kullanıyo ve normal olarak bizde onlar gibi içmiz oluyoruz![]()
bizdede öyle kardeş içme diyemezsin 2 odalı evde 6 kişi yaşıyoruz.
ALLAHTAN biz içmiyoruz hem cebe hem mala cana zarar.
babamda içiyor abimde. işte gerçek hayat.
malesef uygulayamıyoruz ne kadar söylesek aynı alıştık artık bizde başka çare yok
Kamu dairelerinde ve binalarında SİGaRA İÇMEK YASAKKKK...
Siz de evde uygulayın bunları inşallah...
Selam ve DUA ile...
malesef uygulayamıyoruz ne kadar söylesek aynı alıştık artık bizde başka çare yok![]()
![]()
Sigara kokusu:a43: