ADALETIMAHZA
Kayıtlı Kullanıcı
RE: yeni kampanyamız.......
B)B)B)
B)B)B)
mahbusin yazdı:
kusura bakmayın kardeşim bakamadım başka yelerede dağıtığım için inş mevlid kandiline kadar okuyabilirsiniz... ve birnur kardeşim 3 kez yazılmış 1 bin tevhid okunması bu ayrı ayrı olarak mı yoksa cevap veremediğim için mi yazdınız ...
ayrıca tekrar hatırlatayım vefat eden akrabamız ,,alacağımız sevaba ortak etmek istediğimiz yardm isteyen duaya ihtiyacı olan herkes adını söyleyebilir okuyan herkes için dua edilecektie allah'ın izni ile ...
AMİN kardeşim Allah razı olsun.selam ve dua ile.nigdeli yazdı:
s.a ben de şimdilik 100 fatiha 100 lailaheillalah tesbihi alayım,
deren75 kardeşim,Rabbim babanızı afvu magfiret eylesin, merhametiyle yargılasın... inş...
Selametle...
Birnur yazdı:
mahbusin yazdı:
kusura bakmayın kardeşim bakamadım başka yelerede dağıtığım için inş mevlid kandiline kadar okuyabilirsiniz... ve birnur kardeşim 3 kez yazılmış 1 bin tevhid okunması bu ayrı ayrı olarak mı yoksa cevap veremediğim için mi yazdınız ...
ayrıca tekrar hatırlatayım vefat eden akrabamız ,,alacağımız sevaba ortak etmek istediğimiz yardm isteyen duaya ihtiyacı olan herkes adını söyleyebilir okuyan herkes için dua edilecektie allah'ın izni ile ...
Selamun Aleyküm
Hepsi ayrı ayrı mahbusin kardeşim.toplam 3.000 dü yani sonradan da 600 daha eklendi. şimdi bide 2.400 Kelime-i Tevhid daha yazarmısın kardeşim. kafanı karıştırdıysam Hakkını helal et
deren75 yazdı:
S.A.500 kelimeyi tevhid okudum dualarınıza vafat eden babam Kamil BARIŞ'ı da katarsanız sevinirim .selam ve dua ile.
ADALETIMAHZA yazdı:
MAHBUSİN KARDEŞİM.BİR DE HATİM İNDİRİYOR MUSUNUZ FORUMUNA BAKSAN SANA ZAHMET.SON DURUM BELLİ DEĞİL.A.E.O.
mahbusin yazdı:
amin kardeşim sağolasın allah razı olsun....
nohco yazdı:
S.A KARDESLERIM BIR RICAM OLACAK BEN 1000 TEVHID 500 SELAVAT 5 YASINI SERIF DEMISTIM FAKAT BIR AKSILIK SONUCU YASINI SERIFI OKUYAMADIM DIGERLERINI TAMAMDIR ACABA BENIM ICIN BU 5 YASINI SERIFI ARANIZDA BOLUSEBILIRMISINIZ COK IYILIGE GECER SOZ VERDIM AMA MEVLUT KANDILI GELDI YARDIMCI OLABILECEK KARDESLERIM ALLAH RAZI OLSUN KENDIMI COK KOTU HISSEDIYORUM SOZUMU TUTAMADIGIM ICIN