Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yeni kampanyamız....... (2 Kullanıcı)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: yeni kampanyamız.......

mahbusin yazdı:
kusura bakmayın kardeşim bakamadım başka yelerede dağıtığım için inş mevlid kandiline kadar okuyabilirsiniz... ve birnur kardeşim 3 kez yazılmış 1 bin tevhid okunması bu ayrı ayrı olarak mı yoksa cevap veremediğim için mi yazdınız ...
ayrıca tekrar hatırlatayım vefat eden akrabamız ,,alacağımız sevaba ortak etmek istediğimiz yardm isteyen duaya ihtiyacı olan herkes adını söyleyebilir okuyan herkes için dua edilecektie allah'ın izni ile ...

Selamun Aleyküm

Hepsi ayrı ayrı mahbusin kardeşim.toplam 3.000 dü yani sonradan da 600 daha eklendi. şimdi bide 2.400 Kelime-i Tevhid daha yazarmısın kardeşim. kafanı karıştırdıysam Hakkını helal et :(

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.500 kelimeyi tevhid okudum dualarınıza vafat eden babam Kamil BARIŞ'ı da katarsanız sevinirim .selam ve dua ile.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ben de şimdilik 100 fatiha 100 lailaheillalah tesbihi alayım,
deren75 kardeşim,Rabbim babanızı afvu magfiret eylesin, merhametiyle yargılasın... inş...
Selametle...

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
s.a ben de şimdilik 100 fatiha 100 lailaheillalah tesbihi alayım,
deren75 kardeşim,Rabbim babanızı afvu magfiret eylesin, merhametiyle yargılasın... inş...
Selametle...
AMİN kardeşim Allah razı olsun.selam ve dua ile.

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
mahbusin yazdı:
kusura bakmayın kardeşim bakamadım başka yelerede dağıtığım için inş mevlid kandiline kadar okuyabilirsiniz... ve birnur kardeşim 3 kez yazılmış 1 bin tevhid okunması bu ayrı ayrı olarak mı yoksa cevap veremediğim için mi yazdınız ...
ayrıca tekrar hatırlatayım vefat eden akrabamız ,,alacağımız sevaba ortak etmek istediğimiz yardm isteyen duaya ihtiyacı olan herkes adını söyleyebilir okuyan herkes için dua edilecektie allah'ın izni ile ...

Selamun Aleyküm

Hepsi ayrı ayrı mahbusin kardeşim.toplam 3.000 dü yani sonradan da 600 daha eklendi. şimdi bide 2.400 Kelime-i Tevhid daha yazarmısın kardeşim. kafanı karıştırdıysam Hakkını helal et :(

helal olsun kardeşim asıl siz helal edin ben geç kaldım sonra okunan tevhidide allah'ın izni ile yazdım rabbim razı olsun....

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

MAHBUSİN KARDEŞİM.BİR DE HATİM İNDİRİYOR MUSUNUZ FORUMUNA BAKSAN SANA ZAHMET.SON DURUM BELLİ DEĞİL.A.E.O.

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
S.A.500 kelimeyi tevhid okudum dualarınıza vafat eden babam Kamil BARIŞ'ı da katarsanız sevinirim .selam ve dua ile.

kardeşim ismini aldım dualarımızdasını inş. rallah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş...

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
MAHBUSİN KARDEŞİM.BİR DE HATİM İNDİRİYOR MUSUNUZ FORUMUNA BAKSAN SANA ZAHMET.SON DURUM BELLİ DEĞİL.A.E.O.

girdim abla 3. hatime başladım inş hemen biter...

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

70 adet Fatiha-ı Şerif daha okudum. Rabbim Kabul etsin

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

amin kardeşim sağolasın allah razı olsun....

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

yok abla ne bıkması forumu açıp kayboluyorum baktım foruma...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

BEN 733 TANE FATİHA OKUDUM.ALLAH C.C. EKSİK VE NOKSANLARIYLA KABUL ETSİN CÜMLEMİZİNKİNİ...AMİN...ALLAH C.C. RAZI OLSUN BÖYLE KAMPANYA BAŞLATTIĞINIZ İÇİN...A.E.O...SELAM VE DUA İLE...(OKUDUKÇA EKLERİM ALLAH İZİN VERİRSE ....İNŞALLAH...)(SIKINTILARIM İÇİN)
RAHMETLİ DEDEM... ARİF KARAÇUHA VE BABANNEM ZEHRA AYDINLI İÇİN)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

100 adet Fatiha-ı Şerif ve 2000 Adet Kelime-i Tevhid daha okundu. Rabbim Kabul etsin. A.e.o

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDESLERIM BIR RICAM OLACAK BEN 1000 TEVHID 500 SELAVAT 5 YASINI SERIF DEMISTIM FAKAT BIR AKSILIK SONUCU YASINI SERIFI OKUYAMADIM DIGERLERINI TAMAMDIR ACABA BENIM ICIN BU 5 YASINI SERIFI ARANIZDA BOLUSEBILIRMISINIZ COK IYILIGE GECER SOZ VERDIM AMA MEVLUT KANDILI GELDI YARDIMCI OLABILECEK KARDESLERIM ALLAH RAZI OLSUN KENDIMI COK KOTU HISSEDIYORUM SOZUMU TUTAMADIGIM ICIN

alayka

Kayıtlı Kullanıcı

500 kelime tevhid alıyorum inş.rabbim kabul etsin inş

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

nohco yazdı:
S.A KARDESLERIM BIR RICAM OLACAK BEN 1000 TEVHID 500 SELAVAT 5 YASINI SERIF DEMISTIM FAKAT BIR AKSILIK SONUCU YASINI SERIFI OKUYAMADIM DIGERLERINI TAMAMDIR ACABA BENIM ICIN BU 5 YASINI SERIFI ARANIZDA BOLUSEBILIRMISINIZ COK IYILIGE GECER SOZ VERDIM AMA MEVLUT KANDILI GELDI YARDIMCI OLABILECEK KARDESLERIM ALLAH RAZI OLSUN KENDIMI COK KOTU HISSEDIYORUM SOZUMU TUTAMADIGIM ICIN

slm alyk .kardeşim. BEN ALIRIM 5 NİDE SEN SIKMA CANINI BEN YARIN AKŞAMA KADAR BİTİRİRM İNŞALLH ..ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN ..DUALARINDA BİZ KARDEŞLERİNİDE UNUTMA ..ALLAHA EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt