Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yeni kampanyamız....... (4 Kullanıcı)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: yeni kampanyamız.......

ararat yazdı:
nohco yazdı:
S.A KARDESLERIM BIR RICAM OLACAK BEN 1000 TEVHID 500 SELAVAT 5 YASINI SERIF DEMISTIM FAKAT BIR AKSILIK SONUCU YASINI SERIFI OKUYAMADIM DIGERLERINI TAMAMDIR ACABA BENIM ICIN BU 5 YASINI SERIFI ARANIZDA BOLUSEBILIRMISINIZ COK IYILIGE GECER SOZ VERDIM AMA MEVLUT KANDILI GELDI YARDIMCI OLABILECEK KARDESLERIM ALLAH RAZI OLSUN KENDIMI COK KOTU HISSEDIYORUM SOZUMU TUTAMADIGIM ICIN

slm alyk .kardeşim. BEN ALIRIM 5 NİDE SEN SIKMA CANINI BEN YARIN AKŞAMA KADAR BİTİRİRM İNŞALLH ..ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN ..DUALARINDA BİZ KARDEŞLERİNİDE UNUTMA ..ALLAHA EMANET OLUN
Allah (c.c) kabul etsin

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
nohco yazdı:
S.A KARDESLERIM BIR RICAM OLACAK BEN 1000 TEVHID 500 SELAVAT 5 YASINI SERIF DEMISTIM FAKAT BIR AKSILIK SONUCU YASINI SERIFI OKUYAMADIM DIGERLERINI TAMAMDIR ACABA BENIM ICIN BU 5 YASINI SERIFI ARANIZDA BOLUSEBILIRMISINIZ COK IYILIGE GECER SOZ VERDIM AMA MEVLUT KANDILI GELDI YARDIMCI OLABILECEK KARDESLERIM ALLAH RAZI OLSUN KENDIMI COK KOTU HISSEDIYORUM SOZUMU TUTAMADIGIM ICIN

slm alyk .kardeşim. BEN ALIRIM 5 NİDE SEN SIKMA CANINI BEN YARIN AKŞAMA KADAR BİTİRİRM İNŞALLH ..ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN ..DUALARINDA BİZ KARDEŞLERİNİDE UNUTMA ..ALLAHA EMANET OLUN

COK TESEKKUR EDERIM KARDESIM ALLAH DUNYADA DA AHIRETTE DE HESAP GUNUNDE DE SENDEN RAZI OLSUN INSALLAH DUALARIMDASIN SELAMETLE DUA ILE

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

S.A 700 adet kelime-i tevhid daha eklermisiniz kardeşim. Rabbim kabul buyursun inşAllah..

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

B) S.A KARDEŞİM BENDENDE 5 ADET YASİN EKLERSEN SEVİNİRİM A.E.OB)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim ben toplam 1750 tane lailaheillallah , 2 tane yasin-i şerif ve 200 adet fatiha okudum eklersiniz kardeşim okursam gene yazarım a.e.o selam ve dua ile inş

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A...1700 tane KELİME-İ TEVHİD eklermisiniz...ALLAH EKSİK VE NOKSANLARIYLA KABUL ETSİN CÜMLEMİZİNKİNİ...AMİN...A.E.O...SELAM VE DUA İLE...B)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

nohco yazdı:
ararat yazdı:
nohco yazdı:

COK TESEKKUR EDERIM KARDESIM ALLAH DUNYADA DA AHIRETTE DE HESAP GUNUNDE DE
NDEN RAZI OLSUN INSALLAH DUALARIMDASIN SELAMETLE DUA ILE

SLM ALYK.KARDEŞİM ..ALLAHIN İZNİYLE 5 TANE YASİN İ ŞERİF ..BİTTİ..RABBİM KABUL EDER İNŞALLH..İÇİNİZ RAHAT OLSUN .ALLAHA EMANET OLUN ..DUALARINIZ İÇİN RABBİM RAZI OLSUN ...B)B)B)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SLAMUN ALYKUM MAHBUSİN KARDEŞİM ALLAHIN İZNİYLE ALDIĞIM 1000 KELİME İ TEVHİT -200 TANE FATİHA VE 10 YASIN İ ŞERİFİ OKUDUM .İNŞALLH RABBİM HATALARIMIZI BAĞIŞLAR VE KABUL EDER ..KARDEŞİM DUALARINIZDA VEFAT EDEN MUHAMMET DEDEME ,HASAN DEDEME ,İBRAHİM DEDEME, ELMAS NENEME ,VE HÜSNÜ NENEM İÇİN DE DUA EDERMİSİNİZ ..( ANNEM RİCA ETTİ :):):):))..ŞİMDİDEN HAKKINIZI HELLAL EDİN..ALLAH VESİLE OLANDAN RAZI OLSUN ..DUALARDA BULUŞMAK SİLEĞİYLE ALLAHA EMANT OLUN

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

1000 Adet Kelime-i Tevhid daha okundu. Rabbim Kabul etsin. A.e.o

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

400 adet daha Fatiha-ı Şerif okundu. Rabbim Kabul etsin. A.e.o

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
1000 adet kelime i tevhid daha yazar mısınız kardeşim...Rabbim kabul etsin inş...
selametle...

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

2000 Adet Kelime-i Tevhid,1700 Salavat-ı Şerif,50 adet Fatiha-ı Şerif daha okundu kardeşim.Allah Kabul etsin. Kandiliniz mübarek olsun. Dualarda buluşmak üzere. A.e.o

B)B)B)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

bu arada anca girebilidm nete annemde 2121 kere kelime tevhid getirdi allah kabul eder inş.aeo

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun herkesin aldıklarını yazdım herkes için dua edilmiştir ve özellikle isim söyleyenlerin isimleri ile duaları edilmiştir kampanyamız sona ermiştir allah herkesten razı olsun..... isterseniz burada söyleyeyim sizede fazla yük olmak istemem ama salavat kampanyasıda başlamıştır 1001 tane okuyan bir paket almış oluyor hakkınızı helal edin biraz sıkıyorum sizleri galiba......

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

mahbusin yazdı:
allah razı olsun herkesin aldıklarını yazdım herkes için dua edilmiştir ve özellikle isim söyleyenlerin isimleri ile duaları edilmiştir kampanyamız sona ermiştir allah herkesten razı olsun..... isterseniz burada söyleyeyim sizede fazla yük olmak istemem ama salavat kampanyasıda başlamıştır 1001 tane okuyan bir paket almış oluyor hakkınızı helal edin biraz sıkıyorum sizleri galiba......

Selamun Aleyküm kardeşim.. Allah razı olsun.Sende Vesile oldun. Rabbim Sevabını sanada yazsın inşAllah.

Nasıl ben anlayamadım 1001 tane okuyan derken.1001 tane mi okuyacağız??A.e.o

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

evet kardeşim 1001 salavat getirirsen 1 paket salavat almış oluryosun böylece karışmıyor....

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

200 lailaheillallah tesbihi
200 fatiha alayım
allaha kabul etsin arkadaşlar niyetler halis
selametle

omer58

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşim 7 yasin-i şerif,100 fatiha,100 kelime-i tevhid okudum Rabbim kabul buyursun.vesile olduğun için sevabından sanada ecir versin

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim okumanız sizin için hayırlıdır ama şu an sadece salavat getiryoruz....1001 tane salavat bir paket sayılır.....

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

mahbusin yazdı:
kardeşlerim okumanız sizin için hayırlıdır ama şu an sadece salavat getiryoruz....1001 tane salavat bir paket sayılır.....

selamun aleyküm..1001 tane selavatı şerifeyi okuyunca burdasize bildiride bulunacakmıyız ve belirli bir süresi varmı bunun ..bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ..ALLAHA EMANET OLUN ...ALLAH RAZI OLSUN ...ve selamun aleyküm..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt