Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yeni kampanyamız....... (1 Kullanıcı)

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
RE: yeni kampanyamız.......

selamün aleyküm arkadaşlar böyle güzel kanpanyalar hazırladığınız ve bizleri bu sevaba katılmamıza vesile kıldığınız için inşallah ALLAH herkezden razı olsun ama malesef açılan kanpanyalar ne alemde kalıyor haberimiz olmuyor bir arkadşımız hatim kanpanyası başlattı hatim oldumu olmadımı bilmiyorum selavat kanpanyası ne durumda belli değil forumlar belli bir zaman sonra nereye gidiyor okunup okunmadığından bihaber kalıyoruz böyle önemli konuların gözardı edilmemesini istiyorum selam ve dua ile ALLAH a emanet olun

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.3tane yasını şerıf 100tane fatiha ve100 laılaheıllallah okurum.rabbım kabul eder inş.vesile olanlardan da allah razı olsun.a.e.o.B)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

BS.A

AİLEM İÇİN 2.000 FATİHA-I ŞERİF
8.000 TEVHİD ALIYORUM

B)B)B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm

Allah'ın izni ile bende 1000 Fatiha-ı Şerif ve 5000 Tevhid alıyorum... Rabbim kabul etsin, cümlemize Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmayı nasip etsin

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim teşekkür ederim herkes çok sağolsun rabbim şerefli dercesinde kabul eyler inş amin.....

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

hafiz 24 yazdı:
selamün aleyküm arkadaşlar böyle güzel kanpanyalar hazırladığınız ve bizleri bu sevaba katılmamıza vesile kıldığınız için inşallah ALLAH herkezden razı olsun ama malesef açılan kanpanyalar ne alemde kalıyor haberimiz olmuyor bir arkadşımız hatim kanpanyası başlattı hatim oldumu olmadımı bilmiyorum selavat kanpanyası ne durumda belli değil forumlar belli bir zaman sonra nereye gidiyor okunup okunmadığından bihaber kalıyoruz böyle önemli konuların gözardı edilmemesini istiyorum selam ve dua ile ALLAH a emanet olun

evet kardeşim benim başlattığım hatim kampanyasını ben listeledim ve kandilden sonra inş bilgi vereceğim allah'a emanet olun....

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

S:A KARDESLERIM 1000 TEVHID 5YASINI SERIF 500 SALAVATI SERIF ALIYORUM BITIRINCE DEVAM EDERIZ INSALLAH SELAMETLE DUA ILE

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim kampanyamıza salavat-ı şerifte eklenmiştir herkese duyrulur.....tamam kardeşim allah razı olsun ve bi sıkıntısı bi yakını vefat etmiş olan derdi olan özellikle söylerse onun içinde gönderilecektir buraya bildirirsiniz allah'a emanet...

muberra

Kayıtlı Kullanıcı

Selamlar. Allah razı olsun. inşallah bizim de bir katkımız olur.1 Yasin Şerif ve 100 tane Fatiha suresini okurum inşallah. Allah'a emanet olun.

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

mahbusin yazdı:
s.a kardeşlerim ....
mevlid kandili için bir kampanya düzenlendi... lailaheillallah tesbihi, yasin-i şerif ve fatiha okuma... çorbada bizimde tuzumuz olsun herkesin katkısını bekliyoruz peygamber efendimizin ruhu şeriflerine gönderilecektir ve bizede şefeat kapısı açılması için bir umut doğacaktır... evet herkesi bekliyoruz kampanyamıza.... allah'a emanet olun...

B)s.a kardeşim ALLAH razı olsun bende 5 adet yasin alıyorum a.e.o

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,1000 tevhid,1000 salavat,100 fatiha,11 yasin alyorum inşaAllah.
Allah kabul etsin.Rabbim sizlerden razı olsun.Allah'a emanet olun.selam ve dua ile...

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun hepinizden sağolun

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A.BEN AİLEM İÇİN B)100 TANE FATİHA OKUDUM B)333 TANEDE TEVHİD OKUDUM.... ALLAHC.C EKSİK VE NOKSANLARIYLA CÜMLEMİZİNKİNİ KABUL ETSİN...AMİN... B)B)B)ALLAHC.C. RAZI OLSUN...A.E.O...SELAMETLE...B)B)B)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

150 adet Fatiha-ı Şerif daha okunacak Allah'ın İzniyle

mahbusin kardeşim. Vefat eden yakınlarınızı bildiriniz demişsiniz.. sizden ricam duasını yaparken çok sevdiğim babannem ve dedem içinde dua ederseniz çok sevinirim..(Muhsin Ve Münire USTAOĞLU) Allah razı olsun..Allah'a emanet olunB)

Selamun Aleyküm

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. 250 tane de ben alayım inş
...

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

mahbusin kardeşim ben 2 nisanda inşALLAH hollandaca uyum sınavına girecegim.hollandaya eşimin yanına gidebilmek için bu sınavı geçmem gerekli...:(duanıza benide katarmısınız kardeşimB)
kardeşler ben ancak dualarla gecebilecegim bu zor sınavı...dualarınızı bu acizhane kardeşinizden eksik etmeyiniz.ALLAH RAZI OLSUN CANLARB)B)B)

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)çok güzel bi kampanya başlatmışsın Allah razı olsun...B)B)B)
5 yasin-i şerif ve 1000 salavat ve 1000 kelime-i tevdid okuyacam inşllh.B)B)B)
Allaha emanet olun kardeşler....:D

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

sehidearzu yazdı:
mahbusin kardeşim ben 2 nisanda inşALLAH hollandaca uyum sınavına girecegim.hollandaya eşimin yanına gidebilmek için bu sınavı geçmem gerekli...:(duanıza benide katarmısınız kardeşimB)
kardeşler ben ancak dualarla gecebilecegim bu zor sınavı...dualarınızı bu acizhane kardeşinizden eksik etmeyiniz.ALLAH RAZI OLSUN CANLARB)B)B)

tabiki kardeşim inş başarılı olursun dualarımızda yerin hazır ....allah'ın izni ile

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
Selamun Aleyküm

150 adet Fatiha-ı Şerif daha okunacak Allah'ın İzniyle

mahbusin kardeşim. Vefat eden yakınlarınızı bildiriniz demişsiniz.. sizden ricam duasını yaparken çok sevdiğim babannem ve dedem içinde dua ederseniz çok sevinirim..(Muhsin Ve Münire USTAOĞLU) Allah razı olsun..Allah'a emanet olunB)

Selamun Aleyküm

mekanları cennet olsun inş kardeşim dualarımızdalar rasululah'ın şefeatine nail olurlar inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt