gul_i rana
Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum benden sonra kim gelir acaba tevbe ya hak gelirmi...
CEVDET ABİNİN İŞİ VARMIŞ,BEN GELSEM OLURMU.
ERCİYES 1984 KARDEŞİM NERDESİN.
CEVDET ABİNİN İŞİ VARMIŞ,BEN GELSEM OLURMU.
ERCİYES 1984 KARDEŞİM NERDESİN.
ben geldim kabul buyurmusun abi
Gonlümün Gülü Sen çağirdinda Ben Gelmedim Mi:K:K
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...BENDEN SONRA NİĞDELİ KARDEŞİM GELSİN...
s.a kasım hadi abi nasılsın cennet ağacı yerine ben gelsem olurmu kartal abim:K a.e.ogeldim kardeşim geldim.
zaten ne uyku kaldı nede morel.
bir çöm çöm diye biri beni uykumdan etti.
EY ÇÖM ÇÖM SENİ DAVUL OLASIN. mahvettin uykumu.:K:K
yahu cennet agacı bakma gelsene
ve a.s ablam nasılsın incunur nasıl sen cd çıkartacaktın noldu a.e.oselamün aleyküm ekremee.hayırlı günler ablam.benden sonra fatmana gelsin.
ve a.s ablam nasılsın incunur nasıl sen cd çıkartacaktın noldu a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ay Parçası :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Başörtüsü :.
bunlarıda ekle başörtüsü ilahisini sözlerini iyi dinle sözleri çok anlalı a.e.o
s.a ablam çoğunluğu abdurrahman önüldür işallah mescid aksa uyan müslüman kerbelayı ekledinmi a.e.olisteyi hazırlıyorum.incinide eklicekleri varmış.ondan sonra kardeşime vericem.nette çalışıyor o çıkaracak.dinliyorum allah razı olsun ablam.işe gelir gelmez mescidi aksayı dinliyorum
çoğunluk abdurrahman önül zaten.evet özellikle ikisini ekledim.bişey sorucam.mescidi aksayı görüntüsüyle cdye aktarabilirmiyim acabas.a ablam çoğunluğu abdurrahman önüldür işallah mescid aksa uyan müslüman kerbelayı ekledinmi a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ah Medinem :.
bunuda ekle a.e.o
s.a ablam kusra bakma geç cevap yazdım evet cdye aktarabilirsin ama sadece o klip olur yani ayrı cdye aktarabilirsin ama biraz zaman yer 2 3 saatiniz alır zaten bende abdurrahman önülün 12 tane cdli ilahis var mescidi aksada var ama bi komşuya verdik geri alamadık a.e.oçoğunluk abdurrahman önül zaten.evet özellikle ikisini ekledim.bişey sorucam.mescidi aksayı görüntüsüyle cdye aktarabilirmiyim acaba