Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
Oyunu Tam Bilmiyorum Ama Davet Edilen üyemi Gelecek Canlar Ben Geldim Ama Mahçup Olarak..:))

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ay ekrem kardeş:Ailahiyi dinliyorum,mescidi aksayı
çok güzel çok:A
s.a ablam bende dsinliyorum aynı ilahiyi mescid aksa
barut kokusundan çiçekerl somuş
cami minareler topa tutulmuş
bir kara beladır vusallat olmuş
kana boyamışlar şu filistini

feryad ediyorlar kardeş bacılar
hergün ölüyorlar mahsum çocuklar
mahşer günü allah hesabın sorar
kana boyamışlar şu filistini

iyiki varsın abdurrahman önül yoksa nerden dinleyecektik bu ilahileri
mahsun kul abla sen cd çıkaracaktın ne oldu
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah Diye :. birazda hareketlenelim
sözleri çok güzel a.e.o
incunara selam söyleyin

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
BUYURRRRRR ABLALARIN EN TATLISI
SEN ÇAĞIRDIĞINDA BİZEDE TEŞRİF ETMEK DÜŞER DEMİ...:K
ABLACIM RABBİM SANA HEDİYENİN EN GÜZELİNİ CENNET BAHÇESİNDEKİ ÇİÇEKLERİ KOKLAMAYI NASİP ETSİN.
BENDEN SONRADA DUALARIN EN GÜZELİNİ YAPAN BACILARIMDAN NİĞDELİ GELSİN. HEPİNİZİNDE AKŞAMI HAYIR OLSUN.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ecmaiin inşallah canım kardeşimm rabbim gönlüne göre versin selametle AEO KARDEŞİMM
ŞİMDİ BİRNURUM GELSİN O HİÇ GELMİYO

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum benden sonra gelmesini istedigim biri var inşallah o gelir oda tahmin etmiştir ama o gelmesede gelene selam olsun.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALEYKÜM SELAM GÜZEL KARDEŞİM GELDİM ÇAĞRILDIĞIMI DUYDUM
BENDEN SONRA MÜCAHİDE KARDEŞİM BUYURSUNLAR:evet

Selamün Aleyküm değerli mücahide kardeşim, duacım ve duacı olduğum refikam:H Geldim inşallah..Hayırlı, bereketli ve nurlu akşamlar olsun inşallah..B)

Benden sonra Cevdet abimiz online ise buyururlar inşallah..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm niğdeli kardeşim Rabbim razı olsun sağolasınız davetiniz için teşekkür ederim kardeşim..tam da figen ablama hayıflanırken kimsecikler bizi çağırmıyo diye bu davet ilaç gibi geldi:Ksağolun var olun kardeşim..Rabbim bizleri sırat-ı müstakimden ayırmasın,bizi bizlikten uzaklaştırmasın inşAllah..efendiler efendisine(s.a.v.)komşu eylesin inşAllah..birazcık daha dua edersem formuna adı değişecek ''herkes bir üsttekine dua etsin-2''murat abim adına da dualarınıza can-ı gönülden ''AMİN''diyorum..o da ''AMİNNNN'' diyor ve teşekkür ediyor kardeşim..Rabbime emanet olunuz,hayırlı akşamlar..:H

ve aleyküm selam Recep kardeşim.. Dualarınıza gönülden amin diyorum kardeşim, ecmain inşaAllah..Haklısınız kardeşim, forum biraz öyle oldu ama güzel de oldu :evet.. Allah razı olsun Murat abimden de..
sizler de Rabbimize c.c. emanet olun kardeşim..Hayırlı geceler..selametle kalın inşaAllah..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
körler sağarlar birbirini ağarlar gibi oldu bu yahu :Kbenden sonrada niğdeli bacım gelsin

:D selamun aleyküm canım ablam..Allah razı olsun ..Geldim inşaAllah..Hayırlı geceler olsun ablacım B)

şimdi de sude-naz kardeşim buyurur mu :H

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu
Benden sonra gelene selam olsun.Dua ile InsaAllah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt