Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN CEVDET ABİ ....BENİMDE BİR BAŞKASININDA DUADAN BAŞKA YAPACAK BİŞEYİMİZ YOK...YILLARDIR MERHAMETİ VE İMANI ZAYIF OLAN ANNEİ BABAMI DOĞRU YOLA ÇEVİREMEDİM...RABBİM HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR...ONLARA MERHAMET VE HİDAYET VERSİN...İMNALARINI GÜÇLENDİRSİN İNŞALLAH ...ÇÜNKÜ İMANI KUVVETLİ BİR İNSANDAN ZARAR GELMEZ...

rabbim dualarını kabul etsin kardeşim gerçekten çok üzüldüm amin inşallah kardeşim rabbim merhamet ve hidayet versin inşallah:gulegule

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim dualarını kabul etsin kardeşim gerçekten çok üzüldüm amin inşallah kardeşim rabbim merhamet ve hidayet versin inşallah:gulegule
AMİNNNN DAMLACIĞIM SAĞOLASIN...RABBİM BENİM İÇİN ŞUAN BENİM İÇİN YAPILAN TÜM DUALRI KABUL BUYURUR İNŞALLAH...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...SELAMÜN ALEYKÜM..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
AMİNNNN DAMLACIĞIM SAĞOLASIN...RABBİM BENİM İÇİN ŞUAN BENİM İÇİN YAPILAN TÜM DUALRI KABUL BUYURUR İNŞALLAH...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...SELAMÜN ALEYKÜM..
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HER SIKINTININ ARKASINDAN BİR FELAH VARDIR İNŞALLAH RABBİM SIKINTILARDA BIRAKMASIN SİZİ RABBİM SİZİ GİRDİĞİNİZ SIKINTIDAN ÖLÜMÜ İSTEYECEK KADAR DÜŞÜNDÜĞÜNÜZE GÖRE FELAH VERSİN FELEH KAPILARINI AÇ SIN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HER SIKINTININ ARKASINDAN BİR FELAH VARDIR İNŞALLAH RABBİM SIKINTILARDA BIRAKMASIN SİZİ RABBİM SİZİ GİRDİĞİNİZ SIKINTIDAN ÖLÜMÜ İSTEYECEK KADAR DÜŞÜNDÜĞÜNÜZE GÖRE FELAH VERSİN FELEH KAPILARINI AÇ SIN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN
ESSELAMÜN ALEYKÜM SEVGİLİ KARDEŞİM SAĞOLASIN....ALLAH RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben yokun uykunuz geldi deni hadi bakalım benden sonra damla kardeşim gelsin

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben yokun uykunuz geldi deni hadi bakalım benden sonra damla kardeşim gelsin

benim gelmedi uykum cevdet abi yapıcagım bir sürü şey var beni çagırmışsın bende geldim:)
benden sonra gül tanem gelsin tabi sitedeyse çok sesiz bugün site

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
benim gelmedi uykum cevdet abi yapıcagım bir sürü şey var beni çagırmışsın bende geldim:)

benden sonra gül tanem gelsin tabi sitedeyse çok sesiz bugün site

Geldim Nur Damlam..Gelmez olur muyum? Nur Damlam çağırmış hem de?:HB) Hayırlı, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşimB)

Benden sonra cennet yolcusu, mücahide bacım gelir inşallah..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Geldim Nur Damlam..Gelmez olur muyum? Nur Damlam çağırmış hem de?:HB) Hayırlı, nurlu geceler olsun inşallah canım kardeşimB)

Benden sonra cennet yolcusu, mücahide bacım gelir inşallah..
GELDİM MÜCAHİDE KARDEŞİM ÇAĞIRMIŞSINIZ KOŞTUM
BENDEN SONRA YETİŞİN CEVDET ABİ

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
GELDİM MÜCAHİDE KARDEŞİM ÇAĞIRMIŞSINIZ KOŞTUM
BENDEN SONRA YETİŞİN CEVDET ABİ

oooo öyle yok ben gelirsem biliyorsunuz ikramsız gitmem anlaştıkmı bir daha cağıran bişiler hazırlasın kuru kuru olmuyor kardeşim

benden sonra peygamber gülü gelsin

peygamber gülü1

Kayıtlı Kullanıcı
oooo öyle yok ben gelirsem biliyorsunuz ikramsız gitmem anlaştıkmı bir daha cağıran bişiler hazırlasın kuru kuru olmuyor kardeşim

benden sonra peygamber gülü gelsin
GELDİM CEVDET ABİ
01023.jpg
afiyet olsun
BENDEN SONRA zynp_rukiye kardeşim GELSİN

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bengelsem benden sonra talip amcam gelsin inşallah

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
:A:gulegule KÜSTÜM BENİ KİMSE CAĞIRMIYO OYNAMIYOM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler