Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM.DUYDUM SESİNİ AMA GEÇ KALDIM KUSURUMA BAKMA OLURMU.BU ARALAR ARANIZDA OLAMAYACAĞIM.RAB'BİM E C.C. EMANET OLUN İNŞAALLAH.SELAMETLE,DUALARIMDA DAİMSİN İNŞAALLAH.BENDEN SONRA CAN KARDEŞİM NİĞDELİ GELSİN İNŞAALLAH....

ve aleyna aleyküm selam canım kardeşim.Estağfirulah..hayır olsun inşaAllah güzel kardeşim, sağlığınla ilgili bir durum mu var kardeşim bu sefer de..:( Sen de her daim bu acizin dualarındasın..Rabbimiz c.c. hakkında hayırlar versin, Şafii c.c. ismiyle şifa versin inşaAllah,darda bırakmasın seni hiçbir zaman kardeşim..Rahman ve Rahim c.c. olan Mevlamıza emanetsin canım kardeşim..selam, dua ve muhabbetle..:guleguleB)

Benden sonra da esaslı yarenim buyursun inşaAllah B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN GÖNLÜMÜN GÜLÜ...GERÇEKTEN BÖYLE BİR DESTEĞE ÇOK İHTİYACIM VARDI ŞUANDA...BANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞMAN SIKINTIMA ORTAK OLMAN,DUYARLI OLMAN ÇOK HOŞ GERÇEKTEN...RABBİM SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH KARDEŞİM...RABBİM RAZI OLSUN SENDEN..SELAM VE DUA İLE...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM OLAYI ANLAMADIM AMA SIKINTILI GÖRDÜM SİZİ İNŞALLAH TEZZAMANDA SIKINTINIZ NEYSE GİDERİRSİNİZ İNŞALLAH KARDEŞİM SİZE DUA EDECEĞİZ ALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ MUTLU VE İMANLI GÜNLER NASİP EDER İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :gulegule

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Geldim...selamün Aleyküm...canimi Inanilmaz Derecede Sikacak Bir Haber Aldim Biraz önce...allahim Hakkimda Hayirli Olani Ver Ya Rabbim..:A

BENDEN SONRA KİM GELİRSE GELSİN AMA ŞU SIKINTIM İÇİN BANA DUA ETSİN NE OLUR...:A

selamün aleyküm kardeşim inan sıkntına üzüldüm.gerçi bilmiyorum sıkıntını ama ALLAH tez zamanda gönlüne ferahlık verir,inş.vallahi şu an fethiyede deprem oldu.bayagı bir salladı yaaaa.ALLAH hayra çıkarsın.selametle

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
sevindim kardeşim iyi olmanıza..evet haberim var figen ablamızın geldiğinden..her zamanki gibi kızdırmak istedim:)ama başaramadım sanırım..şu an online değil olsaydı başarırdım ama:) sağlık olsun,hayırlısı olsun..hayırlı akşamlar kardeşim..dua ediniz
s.a.benimi kızdırcan recooo,bak kızarsam sana bidaha simirt ve pernirr almam sen zararlı çıkarsın :K

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.recooo aaaa ben hep burdayım kim çağardıysa geldim:K
bak gene geldim beni sevenleri de hiç ihmal etmemmm rabbimin rahmeti efendimizin şefaati üzerimize olsun inşallah selametle AEO

ve aleykümselam ablacum pardon gözümden kaçmış burda olduğunuz:)tabi bende her fırsatta derim figen abla burda bizi bırakmaz:)tamam aman ihmal etmeyin sevdiklerinizi..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim inan sıkntına üzüldüm.gerçi bilmiyorum sıkıntını ama ALLAH tez zamanda gönlüne ferahlık verir,inş.vallahi şu an fethiyede deprem oldu.bayagı bir salladı yaaaa.ALLAH hayra çıkarsın.selametle

s.a.kardeşim geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın hayır olsun inşallah selametle AEO

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM OLAYI ANLAMADIM AMA SIKINTILI GÖRDÜM SİZİ İNŞALLAH TEZZAMANDA SIKINTINIZ NEYSE GİDERİRSİNİZ İNŞALLAH KARDEŞİM SİZE DUA EDECEĞİZ ALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ MUTLU VE İMANLI GÜNLER NASİP EDER İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :gulegule
CEVDET ABİ ALLAH RAZI OLSUN...BU VEFALI DAVRANIŞINIZ ÇOK MUTLU ETTİ BENİ GERÇEKTEN...RABBİM BANA BU SIKINTIYI YAŞATAN KİŞİLERE HİDAYET NASİP ETSİN...NE DESEM BOŞ RABBİM ADALETİ EN BOL OLANDIR İNŞALLAH....HERŞEYİN İYİSİNİ BİLENDİR...BENİM HAKKIMDA EN HAYIRLISI NEYSE İNŞALLAH O OLUR...ŞUAN AĞLIYORUM İNANKİ...AMA YİNE DE ŞÜKRETMEK LAZIM ELİMDEN GELEN EN GÜZEL ŞEY DUA ETMEK....SELAMÜN ALEYKÜM...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
KASIM ABİ ALLAH SİZLEREDE YARDIM ETSİN İNŞALLAH....İŞTE ŞU SIKINTILI ANLARDA DÜŞÜNEBİLECEĞİMİZ EN İYİ ŞEY BU OLMALI...ÖLÜM VAR ÖLÜM!!!!!
BU HAYAT GEÇER GİDER AMA EBEDİ ALEMDE ALLAH BİZE KENDİ MERHAMETİ DOĞRULTUSUNDA EN GÜZEL AZAPSIZ YERLERİ VERSİN İNŞALLAH....DEDİM YA CEHENNEM AZABI YAŞAMAKTANSA DÜNYALIK SIKINTILARI ÇEKMEYE RAZIYIM ....HERŞEY RAZBBİMDEN GELİYOR....AMENNA...SELAM VE DUA İLE...ALLAH RAZI OLSUN..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
CEVDET ABİ ALLAH RAZI OLSUN...BU VEFALI DAVRANIŞINIZ ÇOK MUTLU ETTİ BENİ GERÇEKTEN...RABBİM BANA BU SIKINTIYI YAŞATAN KİŞİLERE HİDAYET NASİP ETSİN...NE DESEM BOŞ RABBİM ADALETİ EN BOL OLANDIR İNŞALLAH....HERŞEYİN İYİSİNİ BİLENDİR...BENİM HAKKIMDA EN HAYIRLISI NEYSE İNŞALLAH O OLUR...ŞUAN AĞLIYORUM İNANKİ...AMA YİNE DE ŞÜKRETMEK LAZIM ELİMDEN GELEN EN GÜZEL ŞEY DUA ETMEK....SELAMÜN ALEYKÜM...

ve aleyküm selam kardeşim. Rabbim c.c. sıkıntılarınızı aydınlığına çıkarsın, hakkınızda hayırlı olanı versin inşaAllah:gulegule..Rabbimize emanet olun kardeşim..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşim şuan içinde bulunduğunuz durum dan inşallah tez vakitte feraha çıkarsın rabbim sizi.gerçekten ağladığınızı öğrenince içim yandı.rabbim ağlatmasın dua edelim inşallah.gün doğmadan neler doğar.rabbim kimsenin yaptığını kimseye kar bırakmaz selametle AEO

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim. Rabbim c.c. sıkıntılarınızı aydınlığına çıkarsın, hakkınızda hayırlı olanı versin inşaAllah:gulegule..Rabbimize emanet olun kardeşim..
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM....RABBİM HERŞEYİ BİLENDİR...BEN ALLAH GÖRÜYOR DER KENARA ÇEKİLİRİM ÇÜNKÜ YAPACAK BİŞEYİM YOK DUADAN BAŞKA...:A
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim şuan içinde bulunduğunuz durum dan inşallah tez vakitte feraha çıkarsın rabbim sizi.gerçekten ağladığınızı öğrenince içim yandı.rabbim ağlatmasın dua edelim inşallah.gün doğmadan neler doğar.rabbim kimsenin yaptığını kimseye kar bırakmaz selametle AEO
ALLAH RAZI OLSUN....ALLAH DAHA AĞIR SINAVLAR VERMESİN İNŞALLAH...SIKINTIMA ORTAK OLMANIZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ GERÇEKTAN...RABBİM TIPKI SİZLERİN BANA DUA ETTİĞİNİZ GİBİ SİZİ TANIMADIĞI HALDE SİZE DUACI OLAN İNSANLAR ÇIKARSIN İNŞALLAH KARŞINIZA.....SELAMÜN ALEYKÜM...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN....ALLAH DAHA AĞIR SINAVLAR VERMESİN İNŞALLAH...SIKINTIMA ORTAK OLMANIZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ GERÇEKTAN...RABBİM TIPKI SİZLERİN BANA DUA ETTİĞİNİZ GİBİ SİZİ TANIMADIĞI HALDE SİZE DUACI OLAN İNSANLAR ÇIKARSIN İNŞALLAH KARŞINIZA.....SELAMÜN ALEYKÜM...
a.s kardeşim amin duana inşallah canım kardeşim AEO

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Ve aleyküm selam kardeşim. Rabbimiz c.c sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin, kalbinizi feraha çıkarsın ve daha ağır yüklerle imtihan etmesin inşallah..Mevla c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ve aleyna aleyküm selam canım kardeşim.Estağfirulah..hayır olsun inşaAllah güzel kardeşim, sağlığınla ilgili bir durum mu var kardeşim bu sefer de.. Sen de her daim bu acizin dualarındasın..Rabbimiz c.c. hakkında hayırlar versin, Şafii c.c. ismiyle şifa versin inşaAllah,darda bırakmasın seni hiçbir zaman kardeşim..Rahman ve Rahim c.c. olan Mevlamıza emanetsin canım kardeşim..selam, dua ve muhabbetle..:guleguleB)

Benden sonra da esaslı yarenim buyursun inşaAllah

Selamün Aleyküm can yarenim, geldim canım kardeşim..
frowncc2.gif
Daimi dualarda buluşmak üzere, Rabbimize emanetsin inşallah..
frowncc2.gif

Benden sonra Zynp_Rukiye kardeşim buyurur inşallah?

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim. Rabbimiz c.c sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin, kalbinizi feraha çıkarsın ve daha ağır yüklerle imtihan etmesin inşallah..Mevla c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah..
AMİN AMİN AMİN SEVGİLİ KARDEŞİM...ALLAH RAZI OLSUN...SENİNDE ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM. DUALARIMIZ SENİNLE AMA BAŞKA YAPABİLİCEĞİMİZ BİR ŞEY VARSA CEKİNMEYİN ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ BUNA İNANIN RABBİME EMANET OLUN

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM. DUALARIMIZ SENİNLE AMA BAŞKA YAPABİLİCEĞİMİZ BİR ŞEY VARSA CEKİNMEYİN ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ BUNA İNANIN RABBİME EMANET OLUN
ALLAH RAZI OLSUN CEVDET ABİ ....BENİMDE BİR BAŞKASININDA DUADAN BAŞKA YAPACAK BİŞEYİMİZ YOK...YILLARDIR MERHAMETİ VE İMANI ZAYIF OLAN ANNEİ BABAMI DOĞRU YOLA ÇEVİREMEDİM...RABBİM HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR...ONLARA MERHAMET VE HİDAYET VERSİN...İMNALARINI GÜÇLENDİRSİN İNŞALLAH ...ÇÜNKÜ İMANI KUVVETLİ BİR İNSANDAN ZARAR GELMEZ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt