aleykum selam gül tanem ben kahve içmem süt varsa alıyım
YA BU ALİYE HİÇ İKRAMI BECEREMİYOR KARDEŞİM DAMLA KARDEŞİMİZ HASTA BUGÜN ONA BAKACAĞIZ COBUK OLSANA AMAN ARAMIZDA KALSIN ALİYE OKUMASIN YİNEDE
aleykum selam gül tanem ben kahve içmem süt varsa alıyım
Tamam Nur Damlası, yalnız hem çorba, hem süt, Allah muhafaza..![]()
TEŞEKKÜR EDERİM MÜBAREK ÇOK GÜZELBEN GELDİM CENNET YOLCUSU BU DA SANA İKRAMIM
![]()
BENDEN SONRA TALİP AMCA GELSİN
YA BU ALİYE HİÇ İKRAMI BECEREMİYOR KARDEŞİM DAMLA KARDEŞİMİZ HASTA BUGÜN ONA BAKACAĞIZ COBUK OLSANA AMAN ARAMIZDA KALSIN ALİYE OKUMASIN YİNEDE
![]()
Nur Damlası, Afiyet olsun..B)
AFİYET OLSUN BEĞENDİRE BİLDİYSEK NE MUTLU BİZETEŞEKKÜR EDERİM MÜBAREK ÇOK GÜZEL
gül tanem benim özel sütüm nerde :A:A
pastayı çok güzel yapmısın ama tadıda çok güzelmiş ama ben süt istiyorum
Cevdet abi, şu an kaç işle meşgulüm bir bilseniz..Wordde kaç yazıyla uğraşıyorum..O kadarını mazur görün artık![]()
Cevdet abi, şu an kaç işle meşgulüm bir bilseniz..Wordde kaç yazıyla uğraşıyorum..O kadarını mazur görün artık![]()
dogru diyorsun cevdet abim ben hasta biri olarak kahve mi içiyim benim pastam nerde kaldı zeynep kardeşim ama nerde benim pastam gül tanem görmesincevdet abi
Buyur kardeşim bana sorarsan şimdi yeme hasta hasta sakla sonra yersin.
Allah muhafaza sonra benim yüzümden zafiyet geçirme..
pastam çok tatlı görünüyor ben yemeden nasıl duruyum :A bu ikinci pastam birde gül tanem yaptı ooo çok mutluyum bugün çorbem sütüm
korkmayın ben zayifet geçirmem bünyem alışıkçok teşekkür ederim ellerine saglık çok güzel olmuş ilk önce güllerden başlıyım bana afiyet olsun
gül tanem benim kolay gelsin keşke yardımcı olabilsem üzüldüm şimdi yardım edemiyorum ben gül kardeşime rabbim yardımcın olsun can kardeşim benim neyse ben birşey istemiyorum artık kimse bir daha bana ne istiyorsun diye sormucak
Öyle diyorsan kardeşim tabiki o zaman yemeye başlıyabilirsin afiyet olsun :H
kardeşim şaka yapıyorum ben bir dilimi yesem anca ama pc den yemek kolay oluyor o yüzden bu kadar rahatım:H