A.S.Kardeşim Rabbim daim etsin inş Rabbim sizden razı olsun.DUA İLEADALETIMAHZA yazdı:
S.A.GEÇEN HAFTA İLK DEFA KATILMIŞTIM.KALKIP NAMAZA DURDUM VE DULARIMI YAPTIM.BENİM İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLDU,UMARIM CÜMLEMİZ İÇİN HAYIRLARLA DOLU BİR GECE OLUR.KATILMAYANLAR ÇOK ŞEY KAÇIRIYOR.A.E.O.
A.S.Kardeşim hiç bir şey için geç değildir yeterki siz karar verin bu dua gecemizde beraberiz inş SELAM VE DUA İLEserife07 yazdı:
selamün aleyküm
dua gecenize katılmak istiyorum...mümkünse kardeşim....
ben de geç kalanlardanım sanırım...Allah'a emanet olun... selametle....
A.S.Kardeşim sağolasınız Rabbim razı olsunADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BEN KATILMAK İSTEYEN KARDEŞLERİN İSİMLERİNİ DUA GECESİ LİSTEMİZE EKLİYORUM İNŞAALLAH.A.E.O.
Ravza_Nur yazdı:
A.S.Kardeşim sağolasınız Rabbim razı olsunADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BEN KATILMAK İSTEYEN KARDEŞLERİN İSİMLERİNİ DUA GECESİ LİSTEMİZE EKLİYORUM İNŞAALLAH.A.E.O.
A.S.Kardeşim elbetteki ekleriz merve kardeşimizde bizim dua kardeşlerimizden dua ileararat yazdı:
selamun aleyküm..kardeşlerinm bu geceye benle beraber bir kardeşimizde daha katılmak istedi adı ... merve... onuda listemizi ekleriz inşallah ..Allaha emanet olun ..Hakkınızı helal edin ..ALLAH emeği geçen katılan ve katılmayan herkesten razı olsun inşallah ..ve selamun aleyküm
Kardeşim evet Allah rızası için niyet edilip 2 2 olmak üzere 4 rekat teheccüt namazı kılıyoruz sonrasında Kuran okuyp tesbihat yapıp dua listemizdeki kardeşlerimiz için dua ediyoruz bizide dualarınızda unutmayın kardeşimbahar58 yazdı:
Selamun Aleyküm Ravza nur ablaB)
Bende katilmak istiyorumB) Her Cuma saat 3.30 da mi???, teheccüd namazina niyet edilip 4 rekat kiliniyo degilmi????
perşembe günü dua listesi başlığı altında listemiz foruma ekleniyor kardeşim takip edebilirseniz görürsünüz inş dua ilefevzisultansu yazdı:
artık benimde izin günüm perşembe o yüzden ALLAH'ın izni ile bende katılmak istiyorum
isim listesi ne zaman açıklanacak ?
selametle