Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim dua gecemiz devam ediyor unutmuyoruz değilmi?yarın gece saat 3.30 da inş duada buluşalım.SELAM VE DUA İLE
A.S.Kardeşim inş yazacağım SELAM VE DUA İLEBirnur yazdı:
S.a Listemizin son halini alabilirmiyiz güzel ablamB)
A.S.Ablam elbetteki senide aramızda hissetmekten mutlu olacağımıza emin olabilirsin dualarını bekliyoruzADALETIMAHZA yazdı:
S.A.LİSTENİN SON HALİNİ ALMADAN BEN DE KATILABİLİR MİYİM?
Değerli kardeşim izin nedemek elbette katılabilirsiniz özellikle okunan bir dua yok kardeşim 4 rekat teheccüd namazı kılıp dua ediyoruz hepsi bu bizide dualarınızda anarsanzı memnun oluruz kardeşim selam ve dua ilevalerian yazdı:
dua gecesine izin verirseniz bende katılabilirmiyim özellikle okumam gereken bir dua varmı
Ravza_Nur yazdı:
A.S.Ablam elbetteki senide aramızda hissetmekten mutlu olacağımıza emin olabilirsin dualarını bekliyoruzADALETIMAHZA yazdı:
A.S.Kardeşim evet yarın açıklanıyor dua ileADALETIMAHZA yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
S.A.DUA LİSTESİNİ PERŞEMBE GÜNÜ ALICAZ DEĞİL Mİ?
geç kalmış sayılmazsın kardeşim senide aramızda görmekten mutluluk duyacağız selam ve dua ileZEHRA MELEK yazdı:
YAAA HERŞEYDE OLDUĞU GİBİ BUNADA GEÇ KALDIM BENİDE ALIN N'OLUR...
A.S.Kardeşimtevbekar yazdı:
selamün aleyküm ablacım yeni katılan çok kardeşimiz olmuş maşallah yeni listeyi sana zahmet olmazsa alabilirmiyiz... hakkını helal et ne olur
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)